co na endometrium?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No tak, u mnie też zjadło... Popijam czerwone wytrawne winko, podjadam migdały, biorę witaminę B i magnez z B6 i wmuszam w siebie ryby a nie cierpię ich okrutnie Ale czy pomogło to Ci nie powiem bo w tym cyklu nie idę na monitoring - odpoczywam. Ale lekarze dają też jakies leki na endometrium przy CLO - estrofem bodajże ale ja tego nie brałam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2014, 20:59
-
Winko, orzechy, migdały
Jelsi dalej bedzie ubozalo- daja estroferm wiec spokojnie a jak nie to zrobicie jeden cykl przerwy endo sie zregeneruje..a ja mialam bez clo 10 mm z clo w 1 cyklu 5 mm ..zaczelam pic wnko, migdaly, orzechy i bylo 9,8 mm w drugim cyklu pozniej juz odstawilismy totalnie bo u mnie pecherzyki rosly tak samo jak i bez CLO
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2014, 21:00
Anutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnylivia30 wrote:No tak, u mnie też zjadło... Popijam czerwone wytrawne winko, podjadam migdały, biorę witaminę B i magnez z B6 i zmuszam w siebie ryby a nie cierpię ich okrutnie
a jak w witaminach mam b6 i b 100% dziennej dawki to ok?Anutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:Winko, orzechy, migdały
Jelsi dalej bedzie ubozalo- daja estroferm wiec spokojnie a jak nie to zrobicie jeden cykl przerwy endo sie zregeneruje..a ja mialam bez clo 10 mm z clo w 1 cyklu 5 mm ..zaczelam pic wnko, migdaly, orzechy i bylo 9,8 mm w drugim cyklu pozniej juz odstawilismy totalnie bo u mnie pecherzyki rosly tak samo jak i bez CLO
- rybki
- migdały
- orzechy
- wino ??? -
ja teraz miałam monitoring w 12dc i endo miało tylko 4mm... 3 dni okropnego, wytrawnego, czerwonego wina, do tego orzechy, migdały i tłuste ryby, a w 15dc endo miało ponad 9mm. Nie wiem, czy to dzięki temu, ale warto spróbować.
Anutka lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
orzechy ale nie solone..ogolnie powinno sie ograniczyc sól
wiesiołek pomaga na sluzAnutka lubi tę wiadomość
-
Miśkaa wrote:a winko ma być jakiegoś konkretnego rodzaju?
-
Miśkaa wrote:a winko ma być jakiegoś konkretnego rodzaju?