co opóżnia @
-
nick nieaktualnyCześć wszystkim..
Tak się zastanawiam co może opóźnić @.
Dobra, wiem, że stres, restrykcyjne odchudzanie się, leki, podróż itp. Czy pamiętacie co powoduje opóźnienie u Was?
U mnie to przede wszystkim stres. Im bardziej denerwuje się, że okres mi się spóźnia tym dłużej go nie ma...a takie oczekiwanie mnie dobija. A jak jest u WAS?
-
nick nieaktualny
-
u mnie podróże razem ze zmiana klimatu z ciepłego (cypr) na zimowy (polska) w grudniu. mysle ze przelot samolotem tez duzo zmienia a zmiany czasowe to juz w ogole nie pomagaja. prawdopodobna ciąża biochemiczna rozregulowała mi też cykl tak, że musiałam @ tabletkami wywoływać.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie raz @ spoznila sie 13 dni, mialam wszystkie objawy ciążowe, a ciąży oczywiscie nie bylo, testy negatywne, a objawy sobie wmowilam i lapalam sie każdej najdrobniejszej szansy ze to ciaza teraz wydaje mi sie to naiwne i glupie, ucze sie wyluzowywac, ale wiem jak wlasna glowa i wyobraźnia mozna zanurzyć sobie cykl.
-
nick nieaktualny
-
Ja nigdy w życiu nie miałam opóźnienia miesiączki ani po dietach;ani z piwodu stresu,ani zmiany klimatu,no chyba,że 2 dni w jedną lub w drugą strone.2 razy nie dostałam miesiączki,raz była to ciąża niestety pozamaciczna,a za drugim razem biochemiczna zdaniem lekarza,no chyba,że przekwit mnie dopada.
-
Nie miałam dużych opóźnień, ale u mnie dwie rzeczy miały do tej pory wpływ:
1. porządny stres - ze dwa razy w życiu
2. zmiana stref czasowych (bardzo dużo podróżuję po różnych kontynentach i spędzam nawet po 12 godzin w samolocie, czasem 2-3 dni w podróży przesiadając się z samolotu do samolotu).Mama najcudowniejszych skarbów -
nick nieaktualny
-
Zmiany klimatu mi przyspieszają, jak kursuję Turcja-Polska mam jak w zegarku 28dni! Jak siedzę gdzieś na stałe oscyluje w granicach 35-40
Zwykle przedłużają mi bezowulacyjne, stres, dieta, bardzo często jak na coś czekam i się tym denerwuje to mi się przeciąga. -