X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Co się stało z belly best friend? Jak znaleźć swój wykres ciężarowy?
Odpowiedz

Co się stało z belly best friend? Jak znaleźć swój wykres ciężarowy?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • LenaAnna Ekspertka

Wysłany: 17 maja, 04:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane staraczki!
    Pytanie jak w tytule- co stało się z BBF?
    Miałam tam swój cały kalendarz ciąży, wykresy wagi i wzrostu płodu, wszystkie wyniki… i nie potrafię tego znaleźć! Starałam się z Wami od 2017, swój pamiętnik na ovufriend widzę, moje wpisy na forach też, ale żabnic nie mogę znaleźć tego co było na fioletowej stronie mocy. A bardzo by mi było szkoda to stracić bo mega pamiątka i masa wiedzy…
    Tym bardziej że teraz ciężko choruje i to co daje mi nadzieję to szanse na ponowne starania jak już wyzdrowieje…
    Czy jest szansa to odnaleźć czy zginęło bezpowrotnie??

I IUI 12.2018 :(
    Aniolki 6tc (**), cp blizniacza lipiec 2017
    Aniołek 6tc(*) maj 2018
    MTHFR homozygota
    Hiperhomocysteinemia
    Hiperprolaktynemia czynnosciowa,
    Nawracające polipy macicy
    Mąż super :)
    "Nienarodzone dzieci nie odchodza, one tylko zmieniaja swoja date przyjscia na swiat"
  • LenaAnna Ekspertka

Wysłany: 17 maja, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikt nic? Proszę…

Aniołek 6tc(*) maj 2018
    MTHFR homozygota
    Hiperhomocysteinemia
    "Nienarodzone dzieci nie odchodza, one tylko zmieniaja swoja date przyjscia na swiat"
  • Clausix Autorytet

Wysłany: 17 maja, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepiej napisz do adminów na [email protected] lub przez formularz w zakładce Kontakt

33 lata, starania od 10.2019
    03.2020 - 💔6 tc 02.2021 - 💔 cp 03.2023 - 💔9 tc
    02.2025 - start IVF - 10 pęcherzyków, 8 dojrzałych komórek, 5❄️(5.1.1, 5.1.1., 6.2.2., 6.2.3., 4.2.2.)
    07.04.2025 - FET 5.1.1 ❄️ 💔9 tc

"Na końcu wszystko będzie dobrze. Jeśli nie jest dobrze, to znaczy, że to jeszcze nie koniec."
  • Namisa Autorytet

Wysłany: 17 maja, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Belly Best Friend połączyło się teraz z Ovu więc wszystkie stare wątki są na głównej stronie niżej, oznaczone na fioletowo. Ja wchodząc teraz w twoj profil i klikajac "aktywna w tematach:" widzę twoja aktywność na wątku ciazowym z 2018 więc to wszystko dalej jest. Co do pamiętnika ciążowego to może trzeba bardziej pogrzebać - bo faktycznie odsyła do tego staraniowego, nie ciążowego. Ale i te ciążowe są na pewno gdzieś w historii, tylko trzeba poszukać. Napisz może do administracji forum- nie mam pojęcia czy odpowiadają, ale może pomogą znaleźć.

• LenaAnna Ekspertka

Wysłany: 17 maja, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardziej niż o pamiętnik chodziłoby mi o ten kalendarz ciąży, ten gdzie się wpisywało CRL lub wagę dzieciątka itd można tam było też prowadzić wykresy własnej wagi itd … nie mam pojęcia gdzie to znaleźć.
    Ale dziękuję za porady, zaraz napiszę do adminów, może coś się uda …

Aniołek 6tc(*) maj 2018
    MTHFR homozygota
    Hiperhomocysteinemia
  • LenaAnna Ekspertka

Wysłany: 17 maja, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czy którąkolwiek z was ma swój kalendarz ciąży? Bo teraz to chyba w ogóle takiej opcji nie ma, tylko wykresy cyklu?
    Szkoda bo to genialne było, świetnie to wspominam

Aniołek 6tc(*) maj 2018
    MTHFR homozygota
    Hiperhomocysteinemia
  • siesiepy Autorytet

Wysłany: 17 maja, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LenaAnna wrote:
    Bardziej niż o pamiętnik chodziłoby mi o ten kalendarz ciąży, ten gdzie się wpisywało CRL lub wagę dzieciątka itd można tam było też prowadzić wykresy własnej wagi itd … nie mam pojęcia gdzie to znaleźć.
    Ale dziękuję za porady, zaraz napiszę do adminów, może coś się uda …
    Ja to mam jak się cofnę w wykresach. Wykres w którym zaszłam w ciążę jest oznaczony jako ciążowy i mam wgląd do danych z ciąży, ale jest "wśród" tych staraniowych. Musisz pewnie się przeklikac wstecz na kole/kalendarzu lub jak masz premium to po liście dostępnej w statystykach.

walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
    01.24 LEEP szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
    07.24 puste jaja płodowe 💔💔
    9 stymulacji letrozolem ❌

29♀️34♂️
    ◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, łuszczyca, p. ciała APCA i Castle,
    ◾KIR AA, PAI hetero, MTHFR C677 hetero
    ◾crossmatch 25,3%
    ◾MSOME: 0% + 1%
    ✔ hormony i witaminy, antyTPO i antyTG, wymazy i biocenoza, MUCHa, cytologia, białko s i c, v-leiden, homocysteina, ferrytyna, ANA1, krzywe, gastroskopia(helico + celiakia), kariotypy, USG jąder, nasienie: koncentracja 22mln/ml, RP 60%, morfologia 7%, DFI 11%, HBA 70,5%, p/ciała p.plemnikom

03.25 IMSI 💉13MII -> 1❄️ 5BB 7d
    04.25 FET beta 10dpt <0,1

05.25 IMSI + FertileChip💉14MII -> 1❄️ 3AB 5d
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ