X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Co się stało z belly best friend? Jak znaleźć swój wykres ciężarowy?
Odpowiedz

Co się stało z belly best friend? Jak znaleźć swój wykres ciężarowy?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • LenaAnna Ekspertka

Wysłany: 17 maja, 04:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane staraczki!
    Pytanie jak w tytule- co stało się z BBF?
    Miałam tam swój cały kalendarz ciąży, wykresy wagi i wzrostu płodu, wszystkie wyniki… i nie potrafię tego znaleźć! Starałam się z Wami od 2017, swój pamiętnik na ovufriend widzę, moje wpisy na forach też, ale żabnic nie mogę znaleźć tego co było na fioletowej stronie mocy. A bardzo by mi było szkoda to stracić bo mega pamiątka i masa wiedzy…
    Tym bardziej że teraz ciężko choruje i to co daje mi nadzieję to szanse na ponowne starania jak już wyzdrowieje…
    Czy jest szansa to odnaleźć czy zginęło bezpowrotnie??

I IUI 12.2018 :(
    Aniolki 6tc (**), cp blizniacza lipiec 2017
    Aniołek 6tc(*) maj 2018
    MTHFR homozygota
    Hiperhomocysteinemia
    Hiperprolaktynemia czynnosciowa,
    Nawracające polipy macicy
    Mąż super :)
    "Nienarodzone dzieci nie odchodza, one tylko zmieniaja swoja date przyjscia na swiat"
  • LenaAnna Ekspertka

Wysłany: 17 maja, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikt nic? Proszę…

Aniołek 6tc(*) maj 2018
    MTHFR homozygota
    Hiperhomocysteinemia
    "Nienarodzone dzieci nie odchodza, one tylko zmieniaja swoja date przyjscia na swiat"
  • Clausix Autorytet

Wysłany: 17 maja, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepiej napisz do adminów na [email protected] lub przez formularz w zakładce Kontakt

33 lata, starania od 10.2019
    03.2020 - 💔6 tc 02.2021 - 💔 cp 03.2023 - 💔9 tc
    02.2025 - start IVF - 10 pęcherzyków, 8 dojrzałych komórek, 5❄️(5.1.1, 5.1.1., 6.2.2., 6.2.3., 4.2.2.)
    07.04.2025 - FET 5.1.1 ❄️ 💔9 tc

"Na końcu wszystko będzie dobrze. Jeśli nie jest dobrze, to znaczy, że to jeszcze nie koniec."
  • Namisa Autorytet

Wysłany: 17 maja, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Belly Best Friend połączyło się teraz z Ovu więc wszystkie stare wątki są na głównej stronie niżej, oznaczone na fioletowo. Ja wchodząc teraz w twoj profil i klikajac "aktywna w tematach:" widzę twoja aktywność na wątku ciazowym z 2018 więc to wszystko dalej jest. Co do pamiętnika ciążowego to może trzeba bardziej pogrzebać - bo faktycznie odsyła do tego staraniowego, nie ciążowego. Ale i te ciążowe są na pewno gdzieś w historii, tylko trzeba poszukać. Napisz może do administracji forum- nie mam pojęcia czy odpowiadają, ale może pomogą znaleźć.

• LenaAnna Ekspertka

Wysłany: 17 maja, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardziej niż o pamiętnik chodziłoby mi o ten kalendarz ciąży, ten gdzie się wpisywało CRL lub wagę dzieciątka itd można tam było też prowadzić wykresy własnej wagi itd … nie mam pojęcia gdzie to znaleźć.
    Ale dziękuję za porady, zaraz napiszę do adminów, może coś się uda …

Aniołek 6tc(*) maj 2018
    MTHFR homozygota
    Hiperhomocysteinemia
  • LenaAnna Ekspertka

Wysłany: 17 maja, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czy którąkolwiek z was ma swój kalendarz ciąży? Bo teraz to chyba w ogóle takiej opcji nie ma, tylko wykresy cyklu?
    Szkoda bo to genialne było, świetnie to wspominam

Aniołek 6tc(*) maj 2018
    MTHFR homozygota
    Hiperhomocysteinemia
  • siesiepy Autorytet

Wysłany: 17 maja, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LenaAnna wrote:
    Bardziej niż o pamiętnik chodziłoby mi o ten kalendarz ciąży, ten gdzie się wpisywało CRL lub wagę dzieciątka itd można tam było też prowadzić wykresy własnej wagi itd … nie mam pojęcia gdzie to znaleźć.
    Ale dziękuję za porady, zaraz napiszę do adminów, może coś się uda …
    Ja to mam jak się cofnę w wykresach. Wykres w którym zaszłam w ciążę jest oznaczony jako ciążowy i mam wgląd do danych z ciąży, ale jest "wśród" tych staraniowych. Musisz pewnie się przeklikac wstecz na kole/kalendarzu lub jak masz premium to po liście dostępnej w statystykach.

walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019

29♀️
    ◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, łuszczyca, p. ciała APCA i Castle,
    ◾KIR AA, PAI hetero, MTHFR C677 hetero
    ◾01.24 LEEP szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
    ◾9 stymulacji letrozolem❌

34♂️
    ◾chwiejna ilość i koncentracja 🪱
    ◾MSOME: 0% + 1% 👎🏻

07.2024 puste jaja płodowe 💔💔

✨IVF
    1. IMSI:
    27.02 start stymulacji
    12.03 💉20 🥚-> 6MII + 11 GV (IVM: 7MII) - 12 zapłodnień - 1❄️
    15.04 FET 5BB beta 10dpt <0,1

2. IMSI + Fertile chip
    12.05 start stymulacji
    28.05 💉19 🥚 -> 14 MII 🍀

Najwięcej o robieniu dzieci wiedzą Ci, którym nie wychodzi. To chyba nie tak powinno być.
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ