Co się stało z belly best friend? Jak znaleźć swój wykres ciężarowy?
-
Kochane staraczki!
Pytanie jak w tytule- co stało się z BBF?
Miałam tam swój cały kalendarz ciąży, wykresy wagi i wzrostu płodu, wszystkie wyniki… i nie potrafię tego znaleźć! Starałam się z Wami od 2017, swój pamiętnik na ovufriend widzę, moje wpisy na forach też, ale żabnic nie mogę znaleźć tego co było na fioletowej stronie mocy. A bardzo by mi było szkoda to stracić bo mega pamiątka i masa wiedzy…
Tym bardziej że teraz ciężko choruje i to co daje mi nadzieję to szanse na ponowne starania jak już wyzdrowieje…
Czy jest szansa to odnaleźć czy zginęło bezpowrotnie??I IUI 12.2018
Aniolki 6tc (**), cp blizniacza lipiec 2017
Aniołek 6tc(*) maj 2018
MTHFR homozygota
Hiperhomocysteinemia
Hiperprolaktynemia czynnosciowa,
Nawracające polipy macicy
Mąż super
"Nienarodzone dzieci nie odchodza, one tylko zmieniaja swoja date przyjscia na swiat" -
Nikt nic? Proszę…I IUI 12.2018
Aniołek 6tc(*) maj 2018
MTHFR homozygota
Hiperhomocysteinemia
Mąż super
"Nienarodzone dzieci nie odchodza, one tylko zmieniaja swoja date przyjscia na swiat" -
Najlepiej napisz do adminów na [email protected] lub przez formularz w zakładce Kontakt33 lata, starania od 10.2019
03.2020 - 💔6 tc 02.2021 - 💔 cp 03.2023 - 💔9 tc
02.2025 - start IVF - 10 pęcherzyków, 8 dojrzałych komórek, 5❄️(5.1.1, 5.1.1., 6.2.2., 6.2.3., 4.2.2.)
07.04.2025 - FET 5.1.1 ❄️ 💔9 tc
"Na końcu wszystko będzie dobrze. Jeśli nie jest dobrze, to znaczy, że to jeszcze nie koniec." -
Belly Best Friend połączyło się teraz z Ovu więc wszystkie stare wątki są na głównej stronie niżej, oznaczone na fioletowo. Ja wchodząc teraz w twoj profil i klikajac "aktywna w tematach:" widzę twoja aktywność na wątku ciazowym z 2018 więc to wszystko dalej jest. Co do pamiętnika ciążowego to może trzeba bardziej pogrzebać - bo faktycznie odsyła do tego staraniowego, nie ciążowego. Ale i te ciążowe są na pewno gdzieś w historii, tylko trzeba poszukać. Napisz może do administracji forum- nie mam pojęcia czy odpowiadają, ale może pomogą znaleźć.
-
Bardziej niż o pamiętnik chodziłoby mi o ten kalendarz ciąży, ten gdzie się wpisywało CRL lub wagę dzieciątka itd można tam było też prowadzić wykresy własnej wagi itd … nie mam pojęcia gdzie to znaleźć.
Ale dziękuję za porady, zaraz napiszę do adminów, może coś się uda …I IUI 12.2018
Aniołek 6tc(*) maj 2018
MTHFR homozygota
Hiperhomocysteinemia
Mąż super
A czy którąkolwiek z was ma swój kalendarz ciąży? Bo teraz to chyba w ogóle takiej opcji nie ma, tylko wykresy cyklu?
Szkoda bo to genialne było, świetnie to wspominamI IUI 12.2018
Aniołek 6tc(*) maj 2018
MTHFR homozygota
Hiperhomocysteinemia
Mąż super
LenaAnna wrote:Bardziej niż o pamiętnik chodziłoby mi o ten kalendarz ciąży, ten gdzie się wpisywało CRL lub wagę dzieciątka itd można tam było też prowadzić wykresy własnej wagi itd … nie mam pojęcia gdzie to znaleźć.
Ale dziękuję za porady, zaraz napiszę do adminów, może coś się uda …walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
29♀️
◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, łuszczyca, p. ciała APCA i Castle,
◾KIR AA, PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾01.24 LEEP szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾9 stymulacji letrozolem❌
34♂️
◾chwiejna ilość i koncentracja 🪱
◾MSOME: 0% + 1% 👎🏻
07.2024 puste jaja płodowe 💔💔
✨IVF
1. IMSI:
27.02 start stymulacji
12.03 💉20 🥚-> 6MII + 11 GV (IVM: 7MII) - 12 zapłodnień - 1❄️
15.04 FET 5BB beta 10dpt <0,1
2. IMSI + Fertile chip
12.05 start stymulacji
28.05 💉19 🥚 -> 14 MII 🍀
Najwięcej o robieniu dzieci wiedzą Ci, którym nie wychodzi. To chyba nie tak powinno być. -