X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Co zakloca sluz plodny?
Odpowiedz

Co zakloca sluz plodny?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • tygrys73 Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mi się tak wydaje, bo ja jakoś od trzech miesięcy borykam się z zapaleniem pochwy (tzn.najpierw czekałam z miesiąc na wyniki cyto, potem okres, potem czekałam na wizyt ę i dopiero dziś zaczęłam leczenie) i miałam tylko kremowy śluz...Tempka wskazywała na owulkę wszystko regularnie rosło, ale śluzu przeźroczystego nie było wcale tylko kremowy, gęsty i było go mało. Więc pewnie to może mieć znaczenie. Lepiej wylecz dobrze tę infekcję, nie sądze żeby sama maść pomogła, bo ona jest raczej na zapalenia zewnętrzne, a do wewnątrz pasowałoby brać globulki. Do gina ale już :) To, że objawy się złagodziły nie znaczy, że już po infekcji.

Marcelek <3
    30c3b21b0f.png
    e93ba11571.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aisza wrote:
    Witam, u mnie ten cykl stracony.. chyba zablokowałam sobie owulkę tym ciągłym chodzeniem na monitoring i wyczekiwaniem kiedy owulka nadejdzie... i w tym cyklu to już raczej nici z niej... dziś 24 dc a moja tempka ani drgnie.. tak niskiej i tak prostego cyklu jeszcze nie miałam odkąd mierze (czyli od ponad 2 lat) :/ piersi tez mnie nie bolą (a po owulce zawsze bolały) śluzu wogóle nie miałam i nie mam nadal...czas chyba odpuscić, bo nawet organizm mi się zbuntował...

Witaj w klubie :-)
    U mnie to samo
    w 22dc pecherzyk 25 i nie pękł

• Eklerka Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, ja śluzu płodnego nie miałam przez 8 miesięcy. Walczyłam o niego przez 6 cykli. Najpierw siemię lniane mieszane z wodą, potem len mielony dosypywane do wszystkiego co mi w ręce wpadło, ocet jabłkowy... Nie pomagało nic poza syropem wykrztuśnym, ale dałam sobie spokój. W cyklu, w którym zaszłam w ciążę miałam zaledwie dwa dni w miarę płodnego śluzu (tj. coś tam się rozciągało, ale nawet nie na 2cm i na pewno nie był przezroczysty, sporo w nim było białych nitek) a mimo to II kreski na teście się ukazały ;)
    Za to teraz mam tyle śluzu wodnistego, że sama się nadziwić nie mogę... :D
    Bez paniki... :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 18:10

5fjzaeq.png
    6d4a1fa03ada290f9163e68d0b61b673.png
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ