X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Co ze mną nie tak....
Odpowiedz

Co ze mną nie tak....

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Bertoshka Koleżanka

Wysłany: 28 października 2020, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny. Od ponad roku staramy się o dzidziusia. Nie wychodzi.....
    Od maja cloi luteina do tego ovarin. Cykle przed tabletkami były nie regularne.
    Wróciły na kilkac do normy. Ale teraz znów coś nie halo.... Już 40 dzień bez @ , a @ miała być 16.10... Robiłam test i negatyw....
    Przez wrzesień miałam odstawić clo i brać samą luteinę i ovarin..... Nie wiem co robić...

• Lalinka Koleżanka

Wysłany: 4 grudnia 2020, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, wiem co czujesz, ja po 4 miesiącach wymiękłam i popadłam w mega smutek. Ja po ovarinie miałam dziwny okres. Przeszperałam wszystkie możliwe fora,strony, aby się dowiedzieć co pomaga zajść w ciążę i w większości dziewczyny polecały niepokalanek i inofem oraz tran,oleje, takie naturalne witaminy które się łatwo wchłaniają. Posłuchałam się i w zeszłym miesiącu zaczęłam to wszystko zażywać. Różnica diametralna, śluz mega dobrej jakości, libido na najwyższym poziomie. Z tego co wiem to śluz jest najważniejszy. Może sprobuj tej kombinacji

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ