X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Co ze mną nie tak....
Odpowiedz

Co ze mną nie tak....

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Bertoshka Koleżanka

Wysłany: 28 października 2020, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny. Od ponad roku staramy się o dzidziusia. Nie wychodzi.....
    Od maja cloi luteina do tego ovarin. Cykle przed tabletkami były nie regularne.
    Wróciły na kilkac do normy. Ale teraz znów coś nie halo.... Już 40 dzień bez @ , a @ miała być 16.10... Robiłam test i negatyw....
    Przez wrzesień miałam odstawić clo i brać samą luteinę i ovarin..... Nie wiem co robić...

• Lalinka Koleżanka

Wysłany: 4 grudnia 2020, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, wiem co czujesz, ja po 4 miesiącach wymiękłam i popadłam w mega smutek. Ja po ovarinie miałam dziwny okres. Przeszperałam wszystkie możliwe fora,strony, aby się dowiedzieć co pomaga zajść w ciążę i w większości dziewczyny polecały niepokalanek i inofem oraz tran,oleje, takie naturalne witaminy które się łatwo wchłaniają. Posłuchałam się i w zeszłym miesiącu zaczęłam to wszystko zażywać. Różnica diametralna, śluz mega dobrej jakości, libido na najwyższym poziomie. Z tego co wiem to śluz jest najważniejszy. Może sprobuj tej kombinacji

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ