SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Wiesz, że jest ważny. Ale czy wiesz, który, kiedy i dlaczego?
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Coś innego po owulacji, jest Szansa ?
Odpowiedz

Coś innego po owulacji, jest Szansa ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Sowulka Debiutantka

Wysłany: 23 kwietnia 2021, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Dziewczyny
    Mam pytanie owulację miałam w niedziele, z partnerem kochalam się w piątek i doszedł we mnie 2 razy, w niedziele bolal mnie tak brzuch i jajniki ze myslalam ze zwariuje, potem od tego momentu praktycznie dzień w dzień czuje ciągnięcie i a to jeden jajnik daje o sobie znać a to drugi najbardziej prawy . Od wczoraj pieką mnie przy samych sutkach piersi , i przy dotknięciu bola . Myslicie ze moglo się udać ?

... <3 ... :) ...
  • Sowulka Debiutantka

Wysłany: 23 kwietnia 2021, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Up

... <3 ... :) ...
  • KaJa Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2021, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sowulka wrote:
    Witam Dziewczyny
    Mam pytanie owulację miałam w niedziele, z partnerem kochalam się w piątek i doszedł we mnie 2 razy, w niedziele bolal mnie tak brzuch i jajniki ze myslalam ze zwariuje, potem od tego momentu praktycznie dzień w dzień czuje ciągnięcie i a to jeden jajnik daje o sobie znać a to drugi najbardziej prawy . Od wczoraj pieką mnie przy samych sutkach piersi , i przy dotknięciu bola . Myslicie ze moglo się udać ?

Myślę, że te objawy były spowodowane owulacją. Jeśli nadal sie utrzymują to bardzo możliwe, że sie udało😊 poczekaj do dnia miesiączki a jeśli jesteś z tych niecierpliwych to tak z 10 dni od owulacji zrób bhcg z krwi😊

24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
    13.10.22 ➡️ II kreski
    27.06.22 ➡️ Moja tęczowa Maja jest już z nami💓 3760g/57cm
    01.03.23 ➡️ zaczynamy starania o rodzeństwo👨‍👩‍👧‍👧❤
    08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
    11.12.23 ➡️ prenatalne: zdrowy bobas👶
    17.06.24➡️ Mikołaj 3680g/59cm♥️
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowy rok - Nowy plan na świadomą ciążę. Kluczowe 90 dni przed poczęciem czyli jak świadomie przygotować organizm.

Nowy Rok sprzyja planom, nowym początkom i drobnym decyzjom, które z czasem mają realne znaczenie. To także dobry moment, by świadomie przygotować organizm do ciąży - spokojnie, bez presji i krok po kroku. Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników zaleca suplementację folianów co najmniej 12 tygodni przed planowaną koncepcją1, aby umożliwić osiągnięcie ich optymalnego poziomu w organizmie. Dlatego wspólnie z Partnerem Akcji Femibion zachęcamy do rozpoczęcia 90-dniowego planu przygotowania organizmu przed poczęciem. Twoje codzienne wybory dziś mogą mieć znaczenie dla prawidłowego rozwoju dziecka w przyszłości.2 Sprawdź naszą noworoczną checklistę i zobacz, jak świadomie przygotować się do ciąży jeszcze przed pojawieniem się dwóch kresek.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Akcesoria do gondoli – co warto mieć pod ręką?

Komfortowy spacer z maluchem zaczyna się od dobrze dobranych akcesoriów do gondoli. Sprawdź, co naprawdę warto mieć pod ręką, by zadbać o wygodę i bezpieczeństwo dziecka.      

CZYTAJ WIĘCEJ