Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Coś innego po owulacji, jest Szansa ?
Odpowiedz

Coś innego po owulacji, jest Szansa ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Sowulka Debiutantka

Wysłany: 23 kwietnia 2021, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Dziewczyny
    Mam pytanie owulację miałam w niedziele, z partnerem kochalam się w piątek i doszedł we mnie 2 razy, w niedziele bolal mnie tak brzuch i jajniki ze myslalam ze zwariuje, potem od tego momentu praktycznie dzień w dzień czuje ciągnięcie i a to jeden jajnik daje o sobie znać a to drugi najbardziej prawy . Od wczoraj pieką mnie przy samych sutkach piersi , i przy dotknięciu bola . Myslicie ze moglo się udać ?

... <3 ... :) ...
  • Sowulka Debiutantka

Wysłany: 23 kwietnia 2021, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Up

... <3 ... :) ...
  • KaJa Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2021, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sowulka wrote:
    Witam Dziewczyny
    Mam pytanie owulację miałam w niedziele, z partnerem kochalam się w piątek i doszedł we mnie 2 razy, w niedziele bolal mnie tak brzuch i jajniki ze myslalam ze zwariuje, potem od tego momentu praktycznie dzień w dzień czuje ciągnięcie i a to jeden jajnik daje o sobie znać a to drugi najbardziej prawy . Od wczoraj pieką mnie przy samych sutkach piersi , i przy dotknięciu bola . Myslicie ze moglo się udać ?

Myślę, że te objawy były spowodowane owulacją. Jeśli nadal sie utrzymują to bardzo możliwe, że sie udało😊 poczekaj do dnia miesiączki a jeśli jesteś z tych niecierpliwych to tak z 10 dni od owulacji zrób bhcg z krwi😊

24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
    13.10.22 ➡️ II kreski
    27.06.22 ➡️ Moja tęczowa Maja jest już z nami💓 3760g/57cm
    01.03.23 ➡️ zaczynamy starania o rodzeństwo👨‍👩‍👧‍👧❤
    08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
    11.12.23 ➡️ prenatalne: zdrowy bobas👶
    17.06.24➡️ Mikołaj 3680g/59cm♥️
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ