Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Coś innego po owulacji, jest Szansa ?
Odpowiedz

Coś innego po owulacji, jest Szansa ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Sowulka Debiutantka

Wysłany: 23 kwietnia 2021, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Dziewczyny
    Mam pytanie owulację miałam w niedziele, z partnerem kochalam się w piątek i doszedł we mnie 2 razy, w niedziele bolal mnie tak brzuch i jajniki ze myslalam ze zwariuje, potem od tego momentu praktycznie dzień w dzień czuje ciągnięcie i a to jeden jajnik daje o sobie znać a to drugi najbardziej prawy . Od wczoraj pieką mnie przy samych sutkach piersi , i przy dotknięciu bola . Myslicie ze moglo się udać ?

... <3 ... :) ...
  • Sowulka Debiutantka

Wysłany: 23 kwietnia 2021, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Up

... <3 ... :) ...
  • KaJa Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2021, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sowulka wrote:
    Witam Dziewczyny
    Mam pytanie owulację miałam w niedziele, z partnerem kochalam się w piątek i doszedł we mnie 2 razy, w niedziele bolal mnie tak brzuch i jajniki ze myslalam ze zwariuje, potem od tego momentu praktycznie dzień w dzień czuje ciągnięcie i a to jeden jajnik daje o sobie znać a to drugi najbardziej prawy . Od wczoraj pieką mnie przy samych sutkach piersi , i przy dotknięciu bola . Myslicie ze moglo się udać ?

Myślę, że te objawy były spowodowane owulacją. Jeśli nadal sie utrzymują to bardzo możliwe, że sie udało😊 poczekaj do dnia miesiączki a jeśli jesteś z tych niecierpliwych to tak z 10 dni od owulacji zrób bhcg z krwi😊

24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
    13.10.22 ➡️ II kreski
    27.06.22 ➡️ Moja tęczowa Maja jest już z nami💓 3760g/57cm
    01.03.23 ➡️ zaczynamy starania o rodzeństwo👨‍👩‍👧‍👧❤
    08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
    11.12.23 ➡️ prenatalne: zdrowy bobas👶
    17.06.24➡️ Mikołaj 3680g/59cm♥️
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ