X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Coś innego po owulacji, jest Szansa ?
Odpowiedz

Coś innego po owulacji, jest Szansa ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Sowulka Debiutantka

Wysłany: 23 kwietnia 2021, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Dziewczyny
    Mam pytanie owulację miałam w niedziele, z partnerem kochalam się w piątek i doszedł we mnie 2 razy, w niedziele bolal mnie tak brzuch i jajniki ze myslalam ze zwariuje, potem od tego momentu praktycznie dzień w dzień czuje ciągnięcie i a to jeden jajnik daje o sobie znać a to drugi najbardziej prawy . Od wczoraj pieką mnie przy samych sutkach piersi , i przy dotknięciu bola . Myslicie ze moglo się udać ?

... <3 ... :) ...
  • Sowulka Debiutantka

Wysłany: 23 kwietnia 2021, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Up

... <3 ... :) ...
  • KaJa Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2021, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sowulka wrote:
    Witam Dziewczyny
    Mam pytanie owulację miałam w niedziele, z partnerem kochalam się w piątek i doszedł we mnie 2 razy, w niedziele bolal mnie tak brzuch i jajniki ze myslalam ze zwariuje, potem od tego momentu praktycznie dzień w dzień czuje ciągnięcie i a to jeden jajnik daje o sobie znać a to drugi najbardziej prawy . Od wczoraj pieką mnie przy samych sutkach piersi , i przy dotknięciu bola . Myslicie ze moglo się udać ?

Myślę, że te objawy były spowodowane owulacją. Jeśli nadal sie utrzymują to bardzo możliwe, że sie udało😊 poczekaj do dnia miesiączki a jeśli jesteś z tych niecierpliwych to tak z 10 dni od owulacji zrób bhcg z krwi😊

24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
    13.10.22 ➡️ II kreski
    27.06.22 ➡️ Moja tęczowa Maja jest już z nami💓 3760g/57cm
    01.03.23 ➡️ zaczynamy starania o rodzeństwo👨‍👩‍👧‍👧❤
    08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
    11.12.23 ➡️ prenatalne: zdrowy bobas👶
    17.06.24➡️ Mikołaj 3680g/59cm♥️
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ