coś śmiesznego
-
nie wiedziałam w jakim wątku to napisać więc założyłam osobny:
wczoraj w necie sprawdzałam opinie na temat kilku ginekologów. Ten mój miał większość dobrych opinii, ale jedna z dziewczyn oceniła go jako bardzo słabego lekarza a jako jego NAJWIĘKSZĄ WADĘ podała, że: "przy każdej wizycie trzeba się rozebrać od pasa w dół" bardzo mnie to rozbawiłoWiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2013, 10:40
cedr697, biedronka1982, Strażaczka90, Anoolka, Anulkaa, mała_mi, Macierzanka:), rybka, magdzia26, AgaBC lubią tę wiadomość
Beta 2.01 - 4120 (19dpo)
Beta 4.01 - 8317 (21dpo) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie no, co za konowal! Rozbierac sie do pasa w dol? Skandal!
P.S. W tym szalenstwie jest jednak metoda, bo ja u mojej doktorki nie musze za kazdym razem nog rozkladac. Bez sensu po kilka razy w miesiacu, czasem omowienie wynikow badan przeciez wystarczy!izabelka04, Majka86, cedr697 lubią tę wiadomość
-
biedronka1982 wrote:Nie no, co za konowal! Rozbierac sie do pasa w dol? Skandal!
nie no DO pasa w dół absolutnie skandal,ale OD pasa w dół to jeszcze większy skandalMajka86, biedronka1982, Anulkaa, mała_mi, cedr697, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To jeszcze nic... Moja koleżanka jak siadała na fotel ginekologiczny to tam gdzie nogi się zwykle wkłada, wsadziła.... ręce! Łala! Chyba bym się posrała ze śmiechu jakbym to zobaczyła. Doktorek pewnie jeszcze teraz ją pamięta;]
biedronka1982, vanessa, Anulkaa, mała_mi, cedr697, magdulka87, Macierzanka:), rybka, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
A mi doktor raz zostawił wziernik w środku i kazał wstać z fotela!!!!!!! Zasugerowałam, że może "to" by trzeba wyciągnąć, ale nie dosłyszał, wiec sama zaczęłam sobie grzebać, szarpać się leżąc z nogami rozłożonymi w górze i on na ten widok wszedł za parawan - jego mina była bezcenna Przepraszał mnie z sto razy
vanessa, Anulkaa, mała_mi, AnkaT., cedr697, magdulka87, Macierzanka:), rybka, magdzia26, AgaBC lubią tę wiadomość
-
Lili wrote:A mi doktor raz zostawił wziernik w środku i kazał wstać z fotela!!!!!!! Zasugerowałam, że może "to" by trzeba wyciągnąć, ale nie dosłyszał, wiec sama zaczęłam sobie grzebać, szarpać się leżąc z nogami rozłożonymi w górze i on na ten widok wszedł za parawan - jego mina była bezcenna Przepraszał mnie z sto razy
rybka lubi tę wiadomość
-
bo dobry gin powinien wszystko bez rozbierania zrobić, choćby oczami
cedr697, magdulka87, rybka lubią tę wiadomość
-
hahahaha Dziewczyny! Ale się uśmiałam
Ja na szczęście nie miałam żadnych tego typu sytuacji a od pasa w dół prawie zawsze muszę się rozbierać - idąc tropem opinii, którą zacytowała autorka wątku chyba trafiam na samych słabych lekarzy2014 córka z IUI
Starania o drugie dzieciątko
2018 - dwie nieudane IUI
2019 - dwie nieudane IUI
09.2019 - ICSI - hiperstymulacja - 17 komórek pobranych. 6 zapłodnionych. 5 mrozaczków.
31.10.2019 criotransfer 😥
Kolejne 3 crio nieudan
10.2020 Histeroskopia wykazała rozległe isthmocele w bliznie po cc😔
11.2020 start 2 procedura❄❄❄❄
7.11.2020 ET 2 dn. zarodek 😔 -
Ostatnio moja siostra miała ciekawą sytuację u lekarza. Poszła na badanie kontrolne, siada na fotelu, ginekolog zagląda i w pewnym momencie z głową między jej nogami wykrzykuje:
"OJEZUS MARYJA!!!"
Siostra: Co pan tam zobaczył?!
Lekarz: Pani kochana, owulacja na całego, jak chce pani prokreować to dzisiaj, koniecznie!
:>biedronka1982, mała_mi, vanessa, cedr697, magdulka87, rybka, magdzia26, AgaBC, anksunamun88 :-) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
to teraz z innej beczki
http://bebzol.com/pl/Rodzaje-kaca.132041.htmlcedr697 lubi tę wiadomość
-
teraz przyznawać sie kto ma dzieś którego kaca
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-