X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne COSTAGNUS
Odpowiedz

COSTAGNUS

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • zielarka Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2013, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Casta zmniejsza prolaktynę, która w ciąży jest mocno produkowana i niezbędna, stąd potrzeba szybkiego odstawiania leku.
    Branie tabletek to jakby pić herbatkę ziołową z niepokalanka mnisiego. Te zioła nie zawierają w sobie żadnych hormonów tylko wspomagają układ rozrodczy, z tego co wiem, nawet gdy ma się prolaktynę w normie, castagnus nie zaszkodzi bo nie jest w stanie wyłączy produkcji tego hormony, reguluje tylko stan gdy prolaktyny jest za dużo. działa tez regulująco w ogóle na działanie jajników.

FITop1.png
  • Katha81 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2013, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja bralam na uregulowanie cyklu, bo byly bardzo dlugie. pomoglo ale nie na dlugo bo po 3 cyklach znow wszystko sie rozregulowalo :( teraz znow zaczelam go brac.

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • karolaa Przyjaciółka

Wysłany: 30 listopada 2013, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też zastanawiałam się nad braniem Castagnusa, ale w końcu zdecydowałam się na ziółka ks. Sroki. Ale Castagnusa też kupie na wszelki wypadek. Słyszałam że ten specyfik jest bardzo dobry.

9ltfu6bdv4t6go6c.png

ff1d6de0ddd1efa7c7b09089c73ba48b.png
  • OvuFriend

Wysłany: 30 czerwca 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomość wyedytowana przez administratora forum z powodu łamania zasad regulaminu.

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ