Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne COSTAGNUS
Odpowiedz

COSTAGNUS

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • zielarka Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2013, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Casta zmniejsza prolaktynę, która w ciąży jest mocno produkowana i niezbędna, stąd potrzeba szybkiego odstawiania leku.
    Branie tabletek to jakby pić herbatkę ziołową z niepokalanka mnisiego. Te zioła nie zawierają w sobie żadnych hormonów tylko wspomagają układ rozrodczy, z tego co wiem, nawet gdy ma się prolaktynę w normie, castagnus nie zaszkodzi bo nie jest w stanie wyłączy produkcji tego hormony, reguluje tylko stan gdy prolaktyny jest za dużo. działa tez regulująco w ogóle na działanie jajników.

FITop1.png
  • Katha81 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2013, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja bralam na uregulowanie cyklu, bo byly bardzo dlugie. pomoglo ale nie na dlugo bo po 3 cyklach znow wszystko sie rozregulowalo :( teraz znow zaczelam go brac.

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • karolaa Przyjaciółka

Wysłany: 30 listopada 2013, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też zastanawiałam się nad braniem Castagnusa, ale w końcu zdecydowałam się na ziółka ks. Sroki. Ale Castagnusa też kupie na wszelki wypadek. Słyszałam że ten specyfik jest bardzo dobry.

9ltfu6bdv4t6go6c.png

ff1d6de0ddd1efa7c7b09089c73ba48b.png
  • OvuFriend

Wysłany: 30 czerwca 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomość wyedytowana przez administratora forum z powodu łamania zasad regulaminu.

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ