Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne costagnus może pomóc na PMS??
Odpowiedz

costagnus może pomóc na PMS??

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Alla 86 Nowa

Wysłany: 24 lipca 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Moje cykle są dość regularne, występują co 26-34 dni, a w ciągu ostatnich 3 m-cy nawet jeszcze regularniejsze bo co 29-31 dni. Owulację póki co potwierdza mi śluz, testy owulacyjne, temperatura. Faza lutealna równo 12 dni. Poziom prolaktyny wg laboratorium niby w normie. Dodam, iż od 4 m-cy staramy się o dziecko i nic z tego. Mój problem to PMS. Strasznie dokucza mi ból piersi przed @ oraz bolesne i mocne @. Czy w moim przypadku to podstawa by brać costagnus? Może i on pomoże w zajściu?

Ala86-29
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2014, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    reguluje i pomaga na pms mam do sprzedania 6 opakowan jak xos to [email protected] i nie sugeruj sie tylkotym ze masz sluz plodny testy i temperature wskazuja owulacje. Mi tez wskazywalo wszystko ze mam owulacje, jednak jak poszlam 13 dc na monitoring okazalo sie ze nie mam owulacji.

• Haana Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Możesz zacząć brać Castagnus. Ja brałam przez 3 miesiące i jak na razie zero mocnych bólów podczas miesiączki. I objawy przez @ też się zmieniły na lepsze. Polecam.

2 aniołki <3 <3 never give up
    Lipiec 2017 Szczęśliwa Żona
    Kwiecień 2018 Szczęśliwa Mama
    17u9wn15caesulxa.png
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez kiedys brałam i pomogło... :-)
    dodatkowo czopki Vegantalgin i było ok. Zero bóli. Polecam :)

relge6yd309xm1zq.png
  • Alla 86 Nowa

Wysłany: 24 lipca 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuję

Ala86-29
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ