Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Cukrzyca i niedoczynność tarczycy a starania o dzidziusia
Odpowiedz

Cukrzyca i niedoczynność tarczycy a starania o dzidziusia

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2017, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,zapraszam na wątek wszystkie kobietki które mają cukrzycę lub niedoczynność tarczycy,albo jedno i drugie tak jak ja i starają się o dzidziusia

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2017, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ;) ja niestety choruję na niedoczynność tarczycy, a dokładniej na Hashimoto. Od 3 cykli staramy się o upragnione dziecko, ale ja mam problemy ze śluzem.

Nina26 lubi tę wiadomość

• diuna92 Debiutantka

Wysłany: 12 grudnia 2017, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :) ja akurat z niedoczynnością tarczycy. W sumie to będzie nasz 5 cs.

17 cs
    Hashimoto
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ