Czas współżycia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo to widze ze moj problem powraca. Zalatwilam sprawe tak: rano= dzien poki jasno ; wieczor= noc jak juz ciemno. Ulek sugerowala kontakt z adminem i dodanie kategorii " w ciagu dnia".
W sprawie czestotliwosci zdania sa podzielone. Podobno od jakosci plemnikow zalezy. Ale one podobno regeneracje do czestotliwosci potrafia dostosowac. Czarodzieje!Aga_Andzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kurde ja to codziennie bym chyba nie dala rady w ogole odkad walcze z tarczyca i prolaktyna to moj poped i libido sa na bardzo niskim poziomie najlepiej to bym w ogole sie nie bzykala serio juz mysle ze cos ze mna jest nie tak mam takie dni ze tylko sobie w leb strzelic wstac mi sie z lozka nie chce a co dobiero myslec o serduszkowaniu moze jakies witaminy powinnam brac
-
nick nieaktualnyDziewczyny nie myslcie,ze u mnie jest lepiej,czlowiek sie natyra caly tydzien w weekend chce odpoczac i ani sie sni serduszkowanie ale odkrylam,ze jak juz sie zacznie to ochota sama nachodzi,najgorzej sie zabrac do dziela
Anoolka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam,
<jestem nowa:)> Z tego co wiem, im częściej się współżyje ( w 2 fazie cyklu i nie tylko) u faceta wytwarza się coraz więcej plemników i tym samym ochota na bara bara jest większa:) - chodzi o hormony.
Ale ok tydz. przed owulacją lepiej się wstrzymać kila dni -wtedy plemniki są najlepszej jakości.
Zacząć współżycie ok 4 -5 dni przed owulacją ale nie codziennie tylko co drugi dzień.
Jak współżyje się codziennie przed to też niedobrze.
Dlatego faceci idący na badanie nasienia nie mogą współżyć min.5 dni przed. Plemniki są wtedy najsilniejsze i bardziej ruchliwe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2013, 21:54
-