X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czechy IVF/AK/AZ
Odpowiedz

Czechy IVF/AK/AZ

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • HaBie Koleżanka

Wysłany: 2 listopada 2022, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    zauważyłam, że coraz więcej par jeżdzi do Czech na ivf az cz ak.Proszę o opinie. na temat klinik Eurofertil i Pronatal

• Ivanka93 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2022, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HaBie wrote:
    Witam
    zauważyłam, że coraz więcej par jeżdzi do Czech na ivf az cz ak.Proszę o opinie. na temat klinik Eurofertil i Pronatal

W zakładce starając się z pomocą medyczną jest cały wątek z pacjentkami Eurofertil

🙋‍♀️93' & 🙋‍♂️91'

07.2020💔
    07.2021💔
    11.2021💔

🩷 01.01.2023 🌈

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ