Czekamy dłużej... ale nie przestajemy wierzyć ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie byłam i ona nie zauważyła żeby to był problem z nadmiernym napięciem. Że może obniżenie narządów, ale nie wierzę jej za bardzo, bo to moja ginekolog by na bank zauważyła. Z tego co czytałam to się chyba nazywa pierścień przy wejściu do pochwy i to mi się zaciska jak jestem w napięciu. A ja z tymi nadmiernymi napięciami to mam w ogóle problem. Także na razie pracuje z tym sama, dziewczyny mówią, że im ćwiczenia dużo dały to i ja spróbuję...Mika1992 wrote:współczuję tego
a jest jakaś możliwość żebyś z fizjoterapeutą uroginekologicznym to jakoś poprawiła? może odblokuje ci te napięcia itp.
o to mnie akurat wkładanie wziernika nigdy nie bolało, ani pobieranie cytologii itp. ogólnie miesiączki mam od zawsze bezbolesne. czasami poboli głowa albo pobrzusze, ale nie zwijam się z bólu. współżycie też nie boli. ale za to jak przychodzi pobranie krwi.. masakra. teraz i tak lepiej, ale kiedyś miesiąc musiałam się nastawiać na pobranie krwi.
Askowe dzięki ♥️
Ogólnie już nastawiam się na nowy cykl, pytam o badania, nigdy nie robiłam tych na początku cyklu, więc zrobię teraz. Wizyta u endokrynologa i zaczynamy od nowa...🧑 33 l. 🧒 36 l.
♥️🍀 -
Ja miałam problem przy stosunku i czasem nadal mam, byłam nawet u seksuologa, z rozmowy wyszło, że stresuję się, że będzie bolało i dlatego się spinam i boli 🙈 Robiłam swego czasu ćwiczenia z pelvi fly, kupiłam urządzenie itp i to trochę nauczyło mnie czuć kiedy te mięśnie się rozluźniają, a kiedy napinają, więc jak boli to robię wydech i rozluźniam je i to pomagaLady A. wrote:Właśnie byłam i ona nie zauważyła żeby to był problem z nadmiernym napięciem. Że może obniżenie narządów, ale nie wierzę jej za bardzo, bo to moja ginekolog by na bank zauważyła. Z tego co czytałam to się chyba nazywa pierścień przy wejściu do pochwy i to mi się zaciska jak jestem w napięciu. A ja z tymi nadmiernymi napięciami to mam w ogóle problem. Także na razie pracuje z tym sama, dziewczyny mówią, że im ćwiczenia dużo dały to i ja spróbuję...
Askowe dzięki ♥️
Ogólnie już nastawiam się na nowy cykl, pytam o badania, nigdy nie robiłam tych na początku cyklu, więc zrobię teraz. Wizyta u endokrynologa i zaczynamy od nowa...👩 93' 🧑 93'
Starania od 02.2025 z przerwami
07.2025 - puste jajo płodowe 💔 7w
9cs
Suple:
Omega 3 - 1000mg
Wit D - 4000j
Folian - 800mcg
Inozytol - 2000mg x 2
Laktoferyna - 200mg
Maślan sodu
Lexidofil - probiotyk
Magne b6 forte - 1 tab -
To u mnie to tak samo działa tylko że w przypadku lekarza, bo nigdy nie boli mnie poza. Zrobię badania na endometriozę jak się nadal nie będzie udawać, ale z drugiej strony to sobie myślę, pewnie pocieszam, że gdyby coś się działo to przecież bolałoby też w innych sytuacjach...askowe wrote:Ja miałam problem przy stosunku i czasem nadal mam, byłam nawet u seksuologa, z rozmowy wyszło, że stresuję się, że będzie bolało i dlatego się spinam i boli 🙈 Robiłam swego czasu ćwiczenia z pelvi fly, kupiłam urządzenie itp i to trochę nauczyło mnie czuć kiedy te mięśnie się rozluźniają, a kiedy napinają, więc jak boli to robię wydech i rozluźniam je i to pomaga🧑 33 l. 🧒 36 l.
♥️🍀 -