Czerwcowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ja nie wybieram sie na żadną diete . bo mam 174 cm i ważę 56 kg . mon N ma 180 i wazy 67 kg. dwa patyczaki hee.. ale jestesmy niejadki i do tego wybrzydzamy..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2013, 11:53
inessa lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
Iwka wrote:Pomysł jest SUOPER ale wiesz tak sie zastanawiam nad tym...w wątkach które są podzielone na miesiące można to wszystko ogarnąć. A jak do jednego wątku wszystkie zawitają to obawiam się że będzie nas za dużo. Jak jest mniejsza liczba osób łatwiej, szybciej i bardziej można sie zaprzyjaźnić.
Poczekajmy co reszta powie
Ja skłaniam się do podzielonych wątków na miesiące, tak jak Iwka. Łatwiej, szybciej coś znaleźć, jest mniej stron do przeglądania i między dziewczynami szybciej się przyjaźnie zawiązują. Osobiście nie popieram "wrzucania wszystkich do jednego wora"inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
Mama najcudowniejszych skarbów -
nick nieaktualny
-
Matylda36 wrote:Ja skłaniam się do podzielonych wątków na miesiące, tak jak Iwka. Łatwiej, szybciej coś znaleźć, jest mniej stron do przeglądania i między dziewczynami szybciej się przyjaźnie zawiązują. Osobiście nie popieram "wrzucania wszystkich do jednego wora"
To w takim razie przechodzimy na kolejny miesiąc czy jak .. Bo inne uciekły na lipiec, te z @ a te co są w ciąży nie wiadomo gdzie będą ?inessa lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
Miriam wrote:Kurde tak siedzę i myślę w tym miesiącu też pewnie nic z tego szyjka jest już otwarta choć termin @ mam na 24 i postanowiłam odpuścić od nowego cyklu termometr testy owulacyjne i całe te wszystkie obserwacje co ma być to będzie na forum raczej też rzadziej będę zaglądać bo aby się tym nakręcam eh
Jeśli nie ma @ to jeszcze Miriam czekamy na dobre wieści A jak przyjdzie, to popieram Twoją decyzję. Ja na miesiąc odpuściłam fora, ovufriend, mierzenie tempki i widzisz, udało mi się zaciążyćinessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
Mama najcudowniejszych skarbów -
nick nieaktualny
-
Ja się deklaruje - zostania na czerwcu .. jakoś się z tym postem zżyłam .. i osobami które tu piszą .. nie wiem jak inne , ale to już każdej indywidualna sprawa .. nie narzucam niczego ..
Miriam, inessa, Andzia33, ;oniqa lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
nick nieaktualnyMariaAntonina wrote:Ja się deklaruje - zostania na czerwcu .. jakoś się z tym postem zżyłam .. i osobami które tu piszą .. nie wiem jak inne , ale to już każdej indywidualna sprawa .. nie narzucam niczego ..
no bo my fajne dziunie jesteśmy hihiinessa, Andzia33, ;oniqa, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajciew upalnym dniu
Ja nie mam już krwawienia tylko troche plamie i mnie mdli no i brzuch jakoś się rozciąga troche ból jak na @.
Dobrego weekendu
Ja zostane z Wami bo fajnie bybyło w jednym "worku" ale uważam,że nas jest za dużo i to nie uda sięAndzia33, ;oniqa, deJzi lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny prosze poradzcie bo nie wiem co robić. Dzis termin małpy, test dzis negatywny, w środku bardzo mokro, bialutki wodnisty sluz i ogolne uczucie sliskosci i nie wiem czy powinnam odstawic luteine... w sumie biore tylko jedną tabletke dziennie ale boje sie ze jesli jest ciąża to coś się stanie jak przestane teraz brac... czy myslicie ze jest mozliwe ze jednak sue udalo i test jeszcze nie pokazuje? Co mam zrobić z ta luteina? Pomóżcie proszę i oceńcie
inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam urodzinowo 23 minęły oby marzenie sie spełniło no i już jestem po pracy JUPI
inessa, samira, Miriam, Andzia33, ;oniqa, Iwka, kaarolaa lubią tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycarolina84 wrote:Dziewczyny prosze poradzcie bo nie wiem co robić. Dzis termin małpy, test dzis negatywny, w środku bardzo mokro, bialutki wodnisty sluz i ogolne uczucie sliskosci i nie wiem czy powinnam odstawic luteine... w sumie biore tylko jedną tabletke dziennie ale boje sie ze jesli jest ciąża to coś się stanie jak przestane teraz brac... czy myslicie ze jest mozliwe ze jednak sue udalo i test jeszcze nie pokazuje? Co mam zrobić z ta luteina? Pomóżcie proszę i oceńcie
Wiesz z luteiną to nie wiem bo kazdej z nas inaczej zaleca lekarz i chyba powinnaś poradzić się lekarza za kilka dni jak @nie przyjdzie a test negatywny bedzie. Lub zrób bete jak możesz?Andzia33 lubi tę wiadomość
-
inessa wrote:Emilko wszystkiego co dobre i piękne, spełnienia najwiekszego marzenia dzieciatka ale też tych małych prostych codziennych, oraz wiele miłości a przedewszystkim błogosławieństwa Bozego
Bóg wie, co dla mnie najlepszeinessa, samira, Andzia33, Iwka lubią tę wiadomość
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
nick nieaktualnyEmilka WSK wrote:Witam urodzinowo 23 minęły oby marzenie sie spełniło no i już jestem po pracy JUPI
chce bys byla szczesliwa,
aby twoje oczy iskry w sobie mialy
i smutek nie wchodzil, zeby ci sie smialy...
W sercu cieplo bedzie, niech cie milosc grzeje,
by tobie dawala wiare i nadzieje...
A troski zmartwienia niech wchodza do cienia,
dla nich miejsca w sercu twoim nie ma...
Wszystko co najlepsze niech ci sie wydarzy,
bys miala zawsze usmiech na swej twarzy.Emilka WSK, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Miriam wrote:Lap zycie garsciami, bo tak krotkie bywa,
chce bys byla szczesliwa,
aby twoje oczy iskry w sobie mialy
i smutek nie wchodzil, zeby ci sie smialy...
W sercu cieplo bedzie, niech cie milosc grzeje,
by tobie dawala wiare i nadzieje...
A troski zmartwienia niech wchodza do cienia,
dla nich miejsca w sercu twoim nie ma...
Wszystko co najlepsze niech ci sie wydarzy,
bys miala zawsze usmiech na swej twarzy.Miriam, inessa lubią tę wiadomość
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy!