Czerwcowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny wczoraj robiłam test popołudniu i oczywiście negatywny eh nie wytrzymałam zostawiłam go na parapecie i dziś na nim pojawiła się jaśniutka kreseczka w styczniu było identycznie z moim testowaniem i się udało jest iskierka nadziei jutro dzień ojca powtarzam testowanko mam nadzieję że to będzie prezent dla mojego M
;oniqa, Mikusia2, Andzia33, inessa, Iwka, deJzi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Miriam, mocno trzymam kciuki!!!!
Miriam, Andzia33, inessa, Iwka lubią tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
;oniqa wrote:no to Kochana Wszystkiego Co Najlepsze i tej małej fasoleczki życze :* :* :* :*
Miriam, ;oniqa, Andzia33, inessa, Iwka lubią tę wiadomość
Mikusia2 wrote:Emilko wszystkiego naj, naj, naj.... korzystaj z zycia realizuj swe marzenia, one na prawdę się spełniają tylko trzeba mocno wierzyć
Miriam, inessa, Iwka lubią tę wiadomość
Iwka wrote:Emilko kochanie życzę Ci bobaska nawet dwóch albo trzech mnóstwo bobasków
jaka Ty młodziutka :*Miriam, inessa, Iwka lubią tę wiadomość
Iwo123 wrote:Emilko wszystkiego najlepszego:) Spełnienia marzeń, tych dwóch zielonych kreseczek:)
Miriam, inessa, Iwka lubią tę wiadomość
Ofelaine wrote:Emilko życzę Ci fasoleczki przede wszystkim i dużo szczęścia i radości z życia
Wiem, że kiedyś wróci do nas z niebaMiriam, inessa, Iwka lubią tę wiadomość
adzia wrote:Ęmilko wszystkiego najlepszego,w szczególnosci tej kruszynki pod serduszkiem!!!
nick nieaktualny
Oby większość z czerwcówek odeszła do ciężarówek u mnie teoretycznie 17DPO wg OVU no ale pożyjemy zobaczymy, w tym miesiącu to prawie mnie w domu nie było więc zbytnio nie miałam kiedy się starać, więc jeśli będzie fasolka, to będzie to cud. Jedyne co , to wykres jest całkiem inny
A Tobie Emilko życzę z całego serducha, drugiego serducha pod serduchem
Andzia33, inessa, Iwka lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki wczoraj nie pisalam bo w pracy a pozniej zakladowa impezka byla
Kochana emilko ja rowniez zyczd ciwszystkiego co najlepsze spoznione ale szczere hihi
Dziewczynki mam prosbe i pytanie zarazem bo wczoraj komp wyznaczyl mi na wylresie owulacje na18 czerwca . To raczej niemozliwe mialam albo 15 albo 16 raczej na bank. Dzis dodalam temperature i calkiem mi oznzcenie owulacji wykasowalo dlaczego czy mozecie zobaczyc moj wykes? Najpier raczej zle owu wyliczylo a taz calkiem ja usunelo i nie wiem czemu teraz licze ze mam tak ok 6-7 dzien po owuAndzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczyny ja tylko na chwilke o 12 jade na wesele 3 dniowe a więc mnie nie będzie ale nadrobie wszystko w czytaniu chciałam powiedzieć że życze wszystkim testującym 2 kreseczek a tym które mają jeszcze czasu do testowania duzo cierpliwości i pozytywnego myślenia . Kochane życze Wam udanego weekendu buziaki dla Was kochane :********** a te co chcą to przesyłam fluidki :~~~~~~~~ :~~~~~~~~ :~~~~~~~ :~~~~~~ :~~~~~~~~ :~~~~~~~~ :~~~~~~~ :~~~~~~ :~~~~~~~~ :~~~~~~~~ :~~~~~~~ :~~~~~~ :~~~~~~~~ :~~~~~~~~ :~~~~~~~ :~~~~~~ :~~~~~~~~ :~~~~~~~~ :~~~~~~~ :~~~~~~ :~~~~~~~~ :~~~~~~~~ :~~~~~~~ :~~~~~~
-
Miriam wrote:hej dziewczyny wczoraj robiłam test popołudniu i oczywiście negatywny eh nie wytrzymałam zostawiłam go na parapecie i dziś na nim pojawiła się jaśniutka kreseczka w styczniu było identycznie z moim testowaniem i się udało jest iskierka nadziei jutro dzień ojca powtarzam testowanko mam nadzieję że to będzie prezent dla mojego M
czekamy na dwie kreseczkiMiriam, Andzia33, inessa, Iwka lubią tę wiadomość
-
Miriam wrote:nie nakręcam się ale jestem pełna optymizmu
Miriam, bardzo mocno zaciskam kciuki. Z całego serca życzę Ci, aby się udało i dzidzia została z Wami na zawsze. Czym nas będzie więcej zaciążonych, szczególnie tych po przejściach, będzie nam łatwiej w motywowaniu, kibicowaniu i wspieraniu się w trudnych chwilach, więc rób jutro test z samego rana i od razu dawaj nam znać, że jest pięknie widoczna druga kreskaMiriam, Andzia33, inessa, Iwka lubią tę wiadomość
Mama najcudowniejszych skarbów -
nick nieaktualny
-
Tusiaczek wrote:Hej dziewczynki wczoraj nie pisalam bo w pracy a pozniej zakladowa impezka byla
Kochana emilko ja rowniez zyczd ciwszystkiego co najlepsze spoznione ale szczere hihi
Dziewczynki mam prosbe i pytanie zarazem bo wczoraj komp wyznaczyl mi na wylresie owulacje na18 czerwca . To raczej niemozliwe mialam albo 15 albo 16 raczej na bank. Dzis dodalam temperature i calkiem mi oznzcenie owulacji wykasowalo dlaczego czy mozecie zobaczyc moj wykes? Najpier raczej zle owu wyliczylo a taz calkiem ja usunelo i nie wiem czemu teraz licze ze mam tak ok 6-7 dzien po owu
???inessa, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie w nowym upalnym dniu
Miriam czekamy z niecierpliwością na jutrzejszy pozytywny test
;oniqa super wesela my mamy jechać za tydzień do kuzynki ale zobaczymy co to ze mną bedzie
Tusiaczku patrzyłam na Twój wykres wg. mnie owulka mogła być około 16 dc ale ovu zwariowało przez ten dzisiejszy spadek tempki dosć duży.
Życzę jednak powodzenia.
Wszystkim dziewczetom życze dobrego odpoczynku i ciepła ale nie upału oraz dużo zielonosciAndzia33, Iwka, Matylda36, ;oniqa lubią tę wiadomość