Czerwcowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem padnięta, przez ten egzamin nie mogłam wczoraj zasnąć do 4 a o 6:30 budzik zadzwonił. Idę spać. Wiem że dziwna pora ale żegnam się mówiąc Dobranoc
inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam Was kobietki i jednoczesnoe sie zegnam z tego watku. bede tu czasami zagladała zeby szukac tych zafasolkowanych bo do konca miesiaca jeszcze kilka dni zostało trzymam kciuki juz za mamusie z czerwca zeby dzidzie ładnie rosły i nie przysparzały zmartwien...
uciekam na lipiec moze ten miesiac bedzie tym naprawde szczesliwym, bo pozniej az do wrzesnia czasu nie bedzie na
buziaczku dla Was kochane i bede o kazdej z pamietałasamira, inessa, Mikusia2, Matylda36, Iwka, Iwo123, Andzia33, ;oniqa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Śluz to indywidualna sprawa każdej z nas. Ja jestem teraz w 6 tygodniu ciąży i nie miałam w ogóle śluzu ani przed terminem spodziewanej @, ani tuż po, dopiero przed wczoraj pojawił się u mnie na chwilę śluz przejrzysty i rozciągliwy.
Także nie stresuj się śluzem, bo u każdej kobiety wygląda to inaczejdeJzi, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
Mama najcudowniejszych skarbów -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMatylda36 wrote:Śluz to indywidualna sprawa każdej z nas. Ja jestem teraz w 6 tygodniu ciąży i nie miałam w ogóle śluzu ani przed terminem spodziewanej @, ani tuż po, dopiero przed wczoraj pojawił się u mnie na chwilę śluz przejrzysty i rozciągliwy.
Także nie stresuj się śluzem, bo u każdej kobiety wygląda to inaczej
tak dokładnie mnie ani piersi nie bolały ani śluzu nie miałam gęstego po prostu susza, lekko wilgotnoinessa, Andzia33 lubią tę wiadomość