Czerwcowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miriam wrote:hej dziewczyny wczoraj robiłam test popołudniu i oczywiście negatywny eh nie wytrzymałam zostawiłam go na parapecie i dziś na nim pojawiła się jaśniutka kreseczka w styczniu było identycznie z moim testowaniem i się udało jest iskierka nadziei jutro dzień ojca powtarzam testowanko mam nadzieję że to będzie prezent dla mojego M
Wiedziałam wiedziałm wiedziałam że nie wytrzymasz nawet wczoraj o 1 w nocy weszłam na Twój wykres czy zielonej kropeczki nie ma.
Mocno trzymam kciuki za II mocne krechy!!!!! o losie aż doczekać się nie mogęAndzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
Emilka WSK wrote:Iwka hahahha niech będą i 2,3...każda ilość, każdego pokocham najmocniej na świecie Mówią, że szczere życzenia sie spełniają moje Ty serduszko!
inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Andzia33 wrote:A jak się wchodzi na czyjeś wykresy,bo nie wiem?
mam nadzieje że nie na gmatwałaminessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Samirko dołączam się do życzeń dla męża. Inessa jak sie czujesz? Widze że mdłości Cię męczą, arbuz już nie pomaga? Mi pomagało ssanie czegokolwiek gumy, tik taka, cukierka odruch ssania powoduje zmniejszenie mdłości spróbuj może pomoże
inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Andzia33 wrote:Tusiaczku,spojzałam na Twój wykres i wg mnie to owulację miałaś 16 a teraz masz spadek bo dzidziulek sie zagnieżdża,myślę,że jak tempka Ci skoczy to może coś ci zaznaczą
Andzia kocham cie hihih obyś miała rację hih
A inesska i miriam jak zwykle też niezawodne DZIĘKI DZIEWUSZKI ZA ODP BO JUZ ZGLUPIAŁAMinessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:
KOCHANA COŚ OSTATNIO OWU WARIUJE u mnie to samoinessa, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny