Czerwcowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczynki u nas zapowiada sie kolejny upalny dzien ale od jutro ma byc pogoda do bani chlodno i do tego znienawidzony pezeze mnie desz wrrrr.... upalow nie lubie ale zimnica i deszcz tez do bani..
Miriam wlasnie moze jeszcze nie wszystko stracone .. ale wczoraj pomyslalam ze test ktory przelezy pare godzin nie jest wiarygodny - najbardziej wiarygodny do 5 minut no maks w zaleznosci od testu do 10 minut a juz jak powyzej to na tescie zaczynaja zachodzic reakcje chemiczne i stad wlasnie czesto pijawiajasie po jakims czasie 2 krech a na kolejny dzien to juz wogole jak dla mnie taki przelezaly test jest niewiarygodny ale pisalas ze w styczniu mialas tak samo wiec nie chcialam nic mowic zeby nie zapeszyc.... nadal trzymam kciuki
Milej niedzieliinessa, justysia90, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miriam wrote:Czekam na @ straciłam już nadzieje przez 28 cykli starań udało sie raz i to nie w 100% nie mam już siły postanowiłam pożegnać sie z ovu nie chce sie nakręcić i wyc co miesiąc z rozczarowania
Miriam, może odpocznij trochę od forum, ovu, tematem poczęcia i ciąży w internecie i stresu z mierzeniem tempki o obserwacjami. Jak możesz, to spróbuj zająć się czymś innym i zrób coś dla siebie. Może to będzie sposób :-)A na razie jeszcze czekamy, tak? Wszystko się jeszcze może zdarzyć.inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
Mama najcudowniejszych skarbów -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMatka
Upadł jej z kolan kłębek włóczki.
Rozwijał się w pośpiechu i uciekał na oślep.
Trzymała początek życia.
Owijała na palec serdeczny jak pierścionek, chciała uchronić.
Toczył się po ostrych pochyłościach,czasem piął się pod górę.
Przychodził splątany i milczał.
Nigdy już nie powróci na słodki tron jej kolan.
Wyciągnięte ręce świecą w ciemności jak stare miasto.”
Zbigniew Herbert
KRWAWIE - TEST PRZED CHWILĄ UJEMNY JUŻ WYSZEDŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MÓJ ANIOŁKU KOCHANY JESTEŚ JUŻ W DOMU OJCA PROSZE CIĘ MÓDL SIĘ ZA TATE I MAME I WYPROŚ ŁASKE ABYŚ MIAŁO SZYBKO RODZEŃSTWO TU NA ZIEMI.
KOCHAMY CIĘ BARDZO MOCNO MAMA I TATA
BĄDŹ WOLA TWOJA - JAK TO TRUDNO POWIEDZIEĆ!!!!!Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzykro mi, aniołeczek wyprosi u Bozi dla was dzieciątko, nie poddawaj się, tak pewnie miało być, Bóg trzyma w ręku świeczkę każdego i w określonym czasie ja gasi,ale na pewno jeszcze się uda, wierzę w to, ja co prawda nie znam jeszcze wyniku ale modlę się,zeby było dzieciątko i przetrwało, trzymaj się
inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Inessko, nie wierzę w to! Rozumiesz? Nie wierzę!!!! Zobaczysz niedługo bobaska!
inessa, Andzia33, samira lubią tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
Hej dziewczyny u mnie jutro 34 dc. Owu nie wyznaczył mi owulacji, więc jak myślicie jest sens jutro rano zrobić test? Tak myśle i mam nadzieje że może w tamtym cyklu może doszło do zapłodnienia ? i dlatego tempka cały czas taka? możliwe by to było? Mam w bloku sąsiadke która do 4 miesiąca nie wiedziała ze jest w ciąży bo miała okres dopiero koleżanki z pracy zapytaly czy nie jest w ciąży bo brzuszek się jej robił i dopiero się dowiedziała..
inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Stokrotka21 wrote:To może zajrzyjcie do mnie i poradzcie co robic jeśli możecie
po tym wykresie to wogole trudno cos stwierdzic zatestuj wtedy bedzies wiedziec
Inessko ja tez jestem z toba kochanainessa, Andzia33 lubią tę wiadomość