Czerwcowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitajcie kochane życzę dobrego dnia i tygodnia
Dziękuje za wszystkie dobre słowa w moim kierunku
Ja pamietam o Was bardzo mocno i życze dużo fasolek
Dziś byłam na badaniach krwi czekam na wyniki dziś popołudniu lub jutro rano.
Wizyte u lekarza mam za tydzień 3 lipca. Tylko dziś bardzo bolą mnie jajniki i podbrzusze i nie jak na @.
Buziaki odezwe się później acha Justysia dźwigaj jak najmniej ja bym zrobiła szybko test bo jak jesteś wciaży to żebyś nie dźwigała, nie powinno się chociaz teraz na początku bo maleństwo jeszcze się musi porządnie zagnieździć. To nie żeby straszyć ale dla bezpieczeństwajustysia90, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewczynki
Justysiu myśl pozytywnie,wierzę,że będzie dobrze!
Stokrotka może to plamienie u ciebie to zagnieżdżanie,albo owulacja się dopiero szykuje,zawsze miałaś takie niskie temp.?
Pozdrawiam wszystkie!inessa, justysia90 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualny
-
Dopiero pod koniec września, szmat czasu a materiału multum ja zapomnę wszystko do tego czasu
Pewnie że sie poprawi ale chciałam mieć już to za sobą ...
Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAndzia33 wrote:Witajcie dziewczynki
Justysiu myśl pozytywnie,wierzę,że będzie dobrze!
Stokrotka może to plamienie u ciebie to zagnieżdżanie,albo owulacja się dopiero szykuje,zawsze miałaś takie niskie temp.?
Pozdrawiam wszystkie!
wydaje mi sie ze jak sa niskie tempki i nie widać skoku to owulacja chyba nie występuje. powinien to lekarz sprawdzi.
ja darowała bym sobie testy owulacyjne tylko od razu poszła na monitoring. szkoda czasu i nerwów. pozdrawiamAndzia33, justysia90, inessa, Iwka lubią tę wiadomość
-
Dzięki! To chciałam usłyszeć. Od dziś przez tydzień jestem słomiana wdową i nie mam się nawet komu wyżalić. A tak chciałam mężowi zrobić niespodziankę jak wróci... Nic, do wieczora się wyjaśni.
inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
hej dziewczynki
Doris głowa do góry
U mnie też dziwnie.... ale nie gadam nic....
Zmeczona po pracy jestem obrałam góre truskawek obiad na jutro zrobiłąm i sie racze shekiem truskawkowym...
Padam...
A gdzie jeszcze do urlopu.... wrrrinessa, doris85, Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitam ,mam wieści od Inesski
inesska napisała ze beta ujemna,i bardzo niski progesteron jak w czasie owulacji, i bardzo słaba morfologia i żelazo,i ze chyba organizm nie doszedł do siebie jeszcze po zabiegu i ze może lepiej ze z takimi wynikami nie jest w ciąży ...niedługo będzie w domku to wejdzie na ovu...
deJzi, kaarolaa, inessa, doris85, Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySamirko jesteś niezawodna dziękuje kochana moja
Beta poniżej <5 a wiec chyba była biochemiczna, do tego dziwny progesteron tym bardziej,że brałam luteinę jest jak na poziomie owulacji lub fazy lutealnej. Morfologia słaba ale bajbardziej zmartwiłam się poziomem żelaza jak norma jest od 37 tak ja mam 12
dlatego stwierdziłam,zę widocznie dzieciątko nie mogło się zagnieździć bo organizm jednak (mój organizm) nie doszedł do siebie jeszcze po zabiegu.
Tylko dziś bardzo naprawde bardzo bolą oba jajniki , może jakie jajo zjem !!! to mi przejdzie. No i jeszcze lekkie mdłości mam i lekki ból piersi i kłucie i swedzenie no i co dla męża najlepsze to,ze są jeszcze duże jak ja raczej tak nie mam.
Dzięki za wsparcie za tydzień lekarz.
Mam do Was pytanie bo nie wiem od kiedy liczyć @ czy od wczorajszego plamienia czy od tego dziwnego krwawienia w ubiegłym tygodniu bo ja już nie wiem???samira, Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Samirko jesteś niezawodna dziękuje kochana moja
Beta poniżej <5 a wiec chyba była biochemiczna, do tego dziwny progesteron tym bardziej,że brałam luteinę jest jak na poziomie owulacji lub fazy lutealnej. Morfologia słaba ale bajbardziej zmartwiłam się poziomem żelaza jak norma jest od 37 tak ja mam 12
dlatego stwierdziłam,zę widocznie dzieciątko nie mogło się zagnieździć bo organizm jednak (mój organizm) nie doszedł do siebie jeszcze po zabiegu.
Tylko dziś bardzo naprawde bardzo bolą oba jajniki , może jakie jajo zjem !!! to mi przejdzie. No i jeszcze lekkie mdłości mam i lekki ból piersi i kłucie i swedzenie no i co dla męża najlepsze to,ze są jeszcze duże jak ja raczej tak nie mam.
Dzięki za wsparcie za tydzień lekarz.
Mam do Was pytanie bo nie wiem od kiedy liczyć @ czy od wczorajszego plamienia czy od tego dziwnego krwawienia w ubiegłym tygodniu bo ja już nie wiem???inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
uwaga
jestem wredną zołzą
wiem
ale ...
poprostu nie moge jak patrze na niektóre wykresy i jest bzyknięcie 1 czy 2 razy i juz za pierwszym lub 2 podejciem w 25 dc wykazana ciąza... no fuck!!! a taka inesska i inne tyle starań, serduszek i co... jajco.. nie ma sprawiedliwości na tym świecie ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2013, 16:04
inessa, Miriam, Modnisia, kaarolaa, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość