Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
la wrote:Au mnie moje drogie @ się skończyła. W sensie to plamienie nawet nie wychodzi mi na wkładkę. Już tak na prawdę od wczoraj po południu nie ma nic. Temperatura nie spada, cycki zaczynają boleć na nowo, lewy jajnik też. Idę po test ciążowy, bo to już jaja. Jeden dzień okresu?!
ale skoro mowisz że taka dziwna? aż mi się wierzyć nie chce.. choć czytałam że kobiety miały do 4 miesiaca żywą krew.. i normalnie wszystko bylo.
kaśka a u mnie ból podczas znika momentalnie i spokoj mam tylko przed to wariuje... jakby ktoś mi wsadził widelec na jajnik i obracał ;/samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
JaKo wrote:dziewczyny jestem zmuszona zrezygnować z testowania 27 czerwca, bo właśnie zrobiłam test i ... jestem w ciąży!!!! myślałam że zbliża się @ a tu taka niespodzianka!! jestem bardzo szczęśliwa
Gratulacje! Ale nam się doprawdy pięknie czerwiec zaczął!!!mizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyla wrote:Au mnie moje drogie @ się skończyła. W sensie to plamienie nawet nie wychodzi mi na wkładkę. Już tak na prawdę od wczoraj po południu nie ma nic. Temperatura nie spada, cycki zaczynają boleć na nowo, lewy jajnik też. Idę po test ciążowy, bo to już jaja. Jeden dzień okresu?!
czekamy na teściormizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:mam nadzieję że się zarażę od Cb i od twojego groszka/groszków
Nie ma innej opcji
Co to za bliźniak bez bliźniaka
Zresztą czerwiec to miesiąc znaku Bliźniaka Sama jestem spod tego znakuWiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 11:14
mizzelka, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:tylko pamiętaj żeby krwi nie bylo z moczem, bo drugi raz moze byc zagadka ;/
ale skoro mowisz że taka dziwna? aż mi się wierzyć nie chce.. choć czytałam że kobiety miały do 4 miesiaca żywą krew.. i normalnie wszystko bylo.
kaśka a u mnie ból podczas znika momentalnie i spokoj mam tylko przed to wariuje... jakby ktoś mi wsadził widelec na jajnik i obracał ;/
ja miałam tak po clo czułam jak tam rosną a teraz tez CLO i na razie dupa ,zresztą gin mówił ze nie widzi ich na razie ,jutro idę na usg na osiedlu i się okaże czy coś się zmieniło -
nick nieaktualnymerida17 wrote:Nie ma innej opcji
Co to za bliźniak bez bliźniaka
Zresztą czerwiec to miesiąc znaku Bliźniaka Sama jestem spod tego znakuWiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 11:19
mizzelka, Daisy lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 11:23
merida17, mizzelka, Kaśka, lulu_ovufriend, Lena87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysamira wrote:nie tylko, RAK tez,wogóle to mój były jest rak,i obecny też RAK najlepiej ze były mąż ur.25.06 a mój obecny men 22.06 taka sytuacja
Hej Samirko
Może być i Rak, najważniejsze, by był
Mój eks mieszkał 2km od mojego obecnego, aż dziwne, że się nie spotkali (bardzo mało miejscowość), a ja miałam do nich prawie 700km zmierzam do tego, że chyba gdzieś nas ciągnie i nie mamy na to wpływuWiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 11:24
samira, Daisy lubią tę wiadomość
-
Witam po weekendzie Wariatki!!! Tak piszecie szybko ze od rana nie mogę nadrobić a już jest po 11 !!!!! Udanego tygodnia kochane http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/wet-kiss-smiley.gif
Kasia *, samira lubią tę wiadomość
-
no moj mąż mieszkał ode mnie 8 km.. a ja nie wiedzialam ze istnieje a jak się spotkaliśmy to bylo to coś... choć jego kolega nie odpuszczał, do wszystkich mowil ze jestem jego dziewczyną, o losie, długo by opowiadać a mąż nadal tego pacana lubił... jeszcze na slub chcial zaprosić to go wyśmiałam. Ja bydła nie zapraszam
merida17 lubi tę wiadomość
-
Ta moja @ jest tak dziwna, że to ludzkie pojęcie przechodzi. Tak na prawdę miałam tylko pół dnia normalnego krwawienia. Ta krew nie była nawet taka żywo czerwona, a ciemna, bordowa. Poza tym oprócz tego jednego dziwnego skrzepu, który nie wyglądał jak skrzep nie było nic.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Iwka wrote:Witam po weekendzie Wariatki!!! Tak piszecie szybko ze od rana nie mogę nadrobić a już jest po 11 !!!!! Udanego tygodnia kochane http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/wet-kiss-smiley.gif
Iwka lubi tę wiadomość
-
la wrote:Ta moja @ jest tak dziwna, że to ludzkie pojęcie przechodzi. Tak na prawdę miałam tylko pół dnia normalnego krwawienia. Ta krew nie była nawet taka żywo czerwona, a ciemna, bordowa. Poza tym oprócz tego jednego dziwnego skrzepu, który nie wyglądał jak skrzep nie było nic.
Iwka lubi tę wiadomość
-
la wrote:Ta moja @ jest tak dziwna, że to ludzkie pojęcie przechodzi. Tak na prawdę miałam tylko pół dnia normalnego krwawienia. Ta krew nie była nawet taka żywo czerwona, a ciemna, bordowa. Poza tym oprócz tego jednego dziwnego skrzepu, który nie wyglądał jak skrzep nie było nic.
Testuj, koniecznie.Iwka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymerida17 wrote:Hej Samirko
Może być i Rak, najważniejsze, by był
Mój eks mieszkał 2km od mojego obecnego, aż dziwne, że się nie spotkali (bardzo mało miejscowość), a ja miałam do nich prawie 700km zmierzam do tego, że chyba gdzieś nas ciągnie i nie mamy na to wpływu
ja obecnego mego G poznałam na e-Darling ale też jest z Katowic jak Jamerida17 lubi tę wiadomość