Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTak już czerwcowe testowanie bo w tym miesiącu dzień ojca a i mój Men ma urodzinki
lista będzie ale wpisze się jak przylezie @ bo na razie 55dc a jej nie ma ...echh ,niestety tarczyca robi swojeWiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2014, 15:12
Iwka, Zajsonek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja się pewnie dopiero tutaj załapię bo tarczyca robi swoje JAk mi się uda do lekarza załapać a jak nie to może na koniec roku dopiero.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
i ja chyba się tutaj znajdę bo dzisiejsze info, po wizycie nie pała optymizmem na 90% spełniły się moje przypuszczenia o cyklu bezowulacyjnym...dziś 16dc a na usg w obu jajnikach po pęcherzyku o ok.10mm, w żadnym nie ma tego dominującego. Jedyny plus taki, że poprzedni niepęknięty się wchłonął więc jest "czysto" bez torbieli A co do tego cyklu to albo 90% bezowulacyjny albo może się bardzo wydłużyć, ale lekarz raczej obstawia bezowulacyjny...no i chyba dzięki temu, że miałam to usg na naturalnym cyklu znamy przyczynę Naszych niepowodzeń. Po prostu jestem niewydolna pęcherzykowo..znaczy naturalnie one nie rosną do odpowiednich rozmiarów...więc bez CLO się nie obejdzie. ale chyba dobrze, że w końcu wiem dlaczego się nie udawało..tylko znowu te tabl...wymiękam
Daisy lubi tę wiadomość
-
kochana ale przynajmniej je będziesz brać i wiesz ze działasz .. ja czuje że u mnie ten sam problem a mi lekarka nic nie przepisze dopóki wyniki nasienia męza sie nie poprawią. i kto jest w lepszej sytuacji ? ja wolałabym wiedzieć ze coś robie a nie biernie czekam a cud.