Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ja takie bierne czekanie miałam ok 2,5 roku...aż trafiłam na normalnego lekarza...dobry lekarz to już jest sukces, ale co z tego, że będę brała CLO w sumie wiem, że ono pomaga bo raz udało nam się zajść w ciążę, jednak zbyt szybko ją straciliśmy...czasem to myślę, że wolałabym wgl. w niej nie być niż przechodzić przez to wszystko z drugiej strony wyczytałam, że CLO stymuluje pęcherzyki by rosły no i dobrze, ale może też powodować, że urośnie pęcherzyk, który powiedzmy jest jakoby "wadliwy" i ta komórka którą wypuści jest "złej jakości" i jeśli taka się zapłodni dochodzi do poronienia...może to tak i u mnie jest..nie wiem jak nie zapomnę to spytam lekarza na kolejnej wizycie. I tak wgl. to nie ma co się licytować kto ma gorzej...może warto pomyśleć nad zmianą lekarza po prostu!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2014, 15:28
-
Dziewczynki żadna z nas nie ma gorzej ani lepiej jesteśmy wszystkie w tej samej sytuacji tylko jedne mają problem z małżem a inne ze sobą a jeszcze inne jedno i drugie ale jesteśmy tu w jednym celu który nie długo osiągniemy zobaczycie. A Monia może warto chociaż się z innym lekarzem skonsultować?? Ni mówię żeby zmieniać ale zobaczyć co on Ci powie na to wszystko a może akurat zacznie Cię stymulować Clo i się uda??
-
A ni i ja pewnie też będę z Wami tutaj Najbardziej liczę na lipcowe testowanie nie wiem czemu ale jakoś mi tak się wydaje że do tego lipca powalczę.
-
Czesc Kochane czy ktora sie juz wpisaka na czerwcowe testowanie?
Mnie mozecie wpisac na 01.06 Bo ja mam termin @ wlasnie wtedy, ale zamknelam tez liste majowek, tu moge otworzyc, bardzo chetnie A i poznam chetnie nowe Kolezanki Milego popoludnia! -
Daisy jeszcze masz czas Do końca maja zdążysz zaciążyć
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykwiatuszek789 wrote:Ja sie dopisze jak @ przylezie. Pewnie z tydzien, półtora bede musiala poczekac. Ciekawa jestem czy cykl bezowulacyjny nie pomiesza mi dlugosci cyklu
niby on nie blokuje owulacji tylko luteina ale kto wie ?! -
kwiatuszek789 wrote:Ja sie dopisze jak @ przylezie. Pewnie z tydzien, półtora bede musiala poczekac. Ciekawa jestem czy cykl bezowulacyjny nie pomiesza mi dlugosci cyklu
-
Witam was to i ja dopiszę się na testowanko na 2go czerwca zapisana jestem tez na majówkach, ale wtedy będę na wyjeżdzie i mogę nie mieć możliwości zeby w spokoju zatestować więc jeśli wcześniej @ się nie pojawi to przeczekam i 2go zatestuje27.03.2014 [*]
udało się czekamy na Ciebie Skarbie :*
10 sierpień 2016 r. godz: 8:30 - córcia Oliwia -
nick nieaktualnyJa to bym musiała otworzyć listę na lipiec bądź sierpień
Oczekiwanie jest nurzące i meczące .
Kwietniowy cykl bez owulacyjny, bez pęcherzyków potwierdzone monitoringiem .
Wcześniejsze 2 cykle wywołane duphastonem aby wyregulować @ .
Gin kazał odstawić tym razem dupka i czekać aż sama przyjdzie. Jednak ja nie posłuchałam bo ileż można czekać i czekać a żadnych pozytywnych wieści nie widać ..
Tydzień temu skończyłam brać duphaston i @ jeszcze się nie pojawiła ..
A objawy się już pojawiły kilka dni temu, opryszczka i bolące piersi
Tak więc nie wiadomo kiedy łaskawa pani się pojawi, później kolejny cykl do obserwacji i kolejne nie kończące się oczekiwania na @ ..
Nie wiem na co chce popatrzeć Gin skoro widzi że ewidentnie jest coś nie tak ze mną i zwleka z daniem CLO ..