Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyno a ci biedni rodzice potem musza kupowac nowe zbawki bo w reklamie było to dziecko tez chce ale barbe ze zginającymi kolanami i stawami łokciowymi to było cos ja milam jeszcze domek dla barbie i kena ale ken w majtusiach był płaski )zaraz po kupnie mu tam zajrzalam co on m ma ciekawego i ja ze sie zdziwiłam że tylko jakis mały fałd )))
Izuniaa89, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kasia * wrote:no a ci biedni rodzice potem musza kupowac nowe zbawki bo w reklamie było to dziecko tez chce ale barbe ze zginającymi kolanami i stawami łokciowymi to było cos ja milam jeszcze domek dla barbie i kena ale ken w majtusiach był płaski )zaraz po kupnie mu tam zajrzalam co on m ma ciekawego i ja ze sie zdziwiłam że tylko jakis mały fałd )))
hahah osz ty ciekawa... chociaz moj kolega w podstawowce widzial takie dwie lalki ze słomy czy z czegoś i one miały takie sukieneczki ze słomy i zajrzał to facet miał dwa guziki i paluszek drewniany ahhaha w życiu nie zapomnę jego zdziwnieniaKasia * lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mizzelka wrote:no taka moda... ja pamiętam tą mangę księżniczka księżyca.. uwielbiałam.. albo lalki barbi to był luksus... jeszcze ze zginającymi kolanami...
ooooojaaaaa!
czarodziejka z księżyca, kochałam ją. potęgo księżyca działaj!mizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Izuniaa89 wrote:super sprawa:D:D:D ja morze się wybiorę jakoś w czerwcu...
jak dla mnie to jedna z największych długości jakich osiągnęłam i się nie łamią
żeli się boję..Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 16:12
samira, julita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-