Czerwcowy seks w plenerze 🐇 w marcu na porodówkę mnie zabierze 🤱🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Morgana wrote:Z tym śluzem to u mnie też różnie bywa. Raz go nie widzę wcale, a w tym cykl np już 5 dni przed owu mega rozciągliwy, przeźroczysty. I nie wiem, od czego to zależy 🤷♀️
Miska997 ja też mam tylko jeden jajnik policystyczny, lewy. A prawy podobno w porządku. Muszę sobie posprawdzać czy w zależności z którego jest owu, jakoś inaczej cykl wygląda.? Normalnie progesteron robic dla sprawdzenia czy byla owu mimo ze duphaston bede brac? Bo ja pierwszy raz duphaston teraz mam nie wiem nawet
Morgana lubi tę wiadomość
23.06.2015- Maja 😍👧
2.09.2021- CP💔
15.10.2021- II
21.10.2021- beta 1001,01
Mały Cud.😍
4.11.2021- mamy serduszko❤ 6mm szczęścia🍀
13.01.2022- będzie Syn ❤👶 (16tc)
10.06.2022- Bartłomiej 😍👨 -
nick nieaktualny
-
Anjucha serio ja tez zazdro ale takie pozytywne nie zlosliwe oby wszystko zdrowo sie rozwijało kochana 💕💕💕 jeszcze kolejna kreseczka w. Czerwcu super ❤❤❤❤🌷23.06.2015- Maja 😍👧
2.09.2021- CP💔
15.10.2021- II
21.10.2021- beta 1001,01
Mały Cud.😍
nick nieaktualnyMnie dzisiaj podkusiło i zrobiłam test. I coś widać. Ale wydaje mi się, że fabryczna. A jeżeli nie, to jutro/pojutrze już powinna być dobrze widoczna.
Mogła mi się owu przesunąć, nie miałam monitoringu, więc nie mam 100% pewności. Albo mogła być druga, czasami mi się tak zdarza przy stymulacji. Po takim czasie już się nie nastawiam, na spokojnie, czas pokaże, trzeba czekaćNunakala lubi tę wiadomość
-
miska997 wrote:No gin mówił wczoraj wlasnie ze mój lewy wyglada na policystyczny myślałam ze to widac od razu i od razu bedzie wiadomo a tu ktorys cykl juz monitoringu i teraz zauważył...z prawego owulka ladna proges 18.300 a z lewego 9. Ale teraz po clostilbelgyt zobaczymy jaki bedzie bo wtedy było bez. I przy duphastonie. ..wlasnie zastanawiam się. Od 29 bede brac duphaston. Do 8.07 a 5 bedzie 7dpo jakos wiec zastanawiam się ..czy przez duphaston mimo braku owu progesteron wysoko nir wyjdzie
? Normalnie progesteron robic dla sprawdzenia czy byla owu mimo ze duphaston bede brac? Bo ja pierwszy raz duphaston teraz mam nie wiem nawet
Duphaston nie wychodzi w badaniu krwi, więc wynik będzie tylko "twojego" progesteronu i będzie widać czy owu była czy nie.33l. ♀ ➥PCOS -
Ale sie sypią kreseczki w czerwcu, super😍
Izi lubi tę wiadomość
24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
27.06.22 ➡️ Moja tęczowa Maja jest już z nami💓 3760g/57cm
01.03.23 ➡️ zaczynamy starania o rodzeństwo👨👩👧👧❤
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
11.12.23 ➡️ prenatalne: zdrowy bobas👶
17.06.24➡️ Mikołaj 3680g/59cm♥️ -
Nayax wrote:Mnie dzisiaj podkusiło i zrobiłam test. I coś widać. Ale wydaje mi się, że fabryczna. A jeżeli nie, to jutro/pojutrze już powinna być dobrze widoczna.
Mogła mi się owu przesunąć, nie miałam monitoringu, więc nie mam 100% pewności. Albo mogła być druga, czasami mi się tak zdarza przy stymulacji. Po takim czasie już się nie nastawiam, na spokojnie, czas pokaże, trzeba czekać
Pokaz! -
Anjucha wrote:
Trzymam mocno, wyraźna kreska 🥰🥰 będzie dobrze.
Powiem Wam , że wiecie co pinki sie mniej odbarwiaja niz facelle serio.
Ile dpo ?
Mega się cieszę czerwiec udany, z miesiąca na miesiąc coraz więcej kreseczek 🥰🥰🥰🥰Anjucha lubi tę wiadomość
-
Ale mam mętlik w głowie... Z 1 strony wiem, że dobrze robię zmieniając pracę bo jestem przemęczona, zestresowana, bo zrobiła się presja na szybkie zajście w ciążę żeby tylko nie chodzić już tu więc dobrze żeby ją zdjąć i mieć świeżą głowę, boję się, że znowu trafię do biura na parę miesięcy, a nie lubię ludzi tam i rok temu doprowadzili mnie do złego stanu zdrowia, ale z 2 strony boję się, że zmienię i od razu zobaczę dwie kreski (wątpliwe ale wszystko jest możliwe) i wyjdzie jakaś słaba sytuacja i nie wiem czy dobrze robię... Trochę też zarobki mniejsze ale też mniej godzin pracy więc więcej czasu na zadbanie o siebie i aktywność. Mąż zgodził się na miesiąc przerwy w staraniach ale od lipca chce znowu i wiem, że ma racje.
Po prostu idąc do nowego miejsca nie chcę na starcie robić im takiego numeru... Choć bardzo chcę już być w ciąży.
Musiałam gdzieś z siebie wyrzucić to.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2021, 09:30
-
nick nieaktualny
-
Piekne kreseczki w tym mies mam nadzieje ze nam ktorym sie nie udalo w lipcu bedzie owocnie
Czekam na grupe z lipcowym testowaniem ja pewnie ok 10-12 lipca bede testowac bo tak termin @ wypada....chociaz sie nie nastawiam przez wczorajszy monitoring i mały pecherzyk....chociaz nie wszystko stracone hehehe
Izi no troche taka podbramkowa sytuacje tez masz ....nie za ciekawie ale kurczę....moze jakos wszystko sie ułoży jwszcze .....23.06.2015- Maja 😍👧
2.09.2021- CP💔
15.10.2021- II
21.10.2021- beta 1001,01
Mały Cud.😍
Izi, myślę że powinnaś zmienić pracę. Praca to nie jest wszystko a stres nie jest potrzebny i wiem jak może zatruwać życie. Nawet jeśli byś zaszła w nowej pracy to na pewno uda Ci sie jakoś to poukładać i wybrnąć z sytuacji. Ja miałam troszke podobną sytuacje, rzuciłam prace z dnia na dzień przez konflikt z szefową a zaraz sie okazało że jestem w ciąży i było bardzo ciężko bo nawet czasami na badania ledwo starczyło kasy ale do dzisiaj powtarzam, że za nic w świecie nie zmieniłabym decyzji.
Izi lubi tę wiadomość
24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
27.06.22 ➡️ Moja tęczowa Maja jest już z nami💓 3760g/57cm
01.03.23 ➡️ zaczynamy starania o rodzeństwo👨👩👧👧❤
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
11.12.23 ➡️ prenatalne: zdrowy bobas👶
17.06.24➡️ Mikołaj 3680g/59cm♥️ -
nick nieaktualny
-
Nayax wrote:Mnie dzisiaj podkusiło i zrobiłam test. I coś widać. Ale wydaje mi się, że fabryczna. A jeżeli nie, to jutro/pojutrze już powinna być dobrze widoczna.
Mogła mi się owu przesunąć, nie miałam monitoringu, więc nie mam 100% pewności. Albo mogła być druga, czasami mi się tak zdarza przy stymulacji. Po takim czasie już się nie nastawiam, na spokojnie, czas pokaże, trzeba czekać
Rozumiem ze zastrzyków na pękanie pęcherzyków nie dostalas? Tylko stymulacja?