Czerwiec👙, lato🏝️, słońce świeci🌞- będzie z tego dużo dzieci👶🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny czy możliwe żeby mdłości zaczęły się tak szybko? Beta wczoraj niecałe 500. Dzisiaj od rana jest jakaś masakra.. + zgaga okrutna.🧑 27
🧒 29
😺 6
Starania od 10.2022
03.2023 - cb
05.06.2023 - ⏸️ 34,05 🌸
07.06.2023 - 88,89 🐝
10.06.2023 - 476,18 🔥
13.06.2023 - 2119,98 💪
---
Letrox 5x50 + 2x75
Duphaston 2x1
-
Claire wrote:U mnie niestety od wczoraj nowy cykl, można mi wpisać 🐒
Bardzo mi przykro, oby to był pierwszy dzień Twojej ciąży ❤️Claire lubi tę wiadomość
-
kwiatek100 wrote:Dziewczyny czy możliwe żeby mdłości zaczęły się tak szybko? Beta wczoraj niecałe 500. Dzisiaj od rana jest jakaś masakra.. + zgaga okrutna.
Na poprzednich wątkach niektóre z dziewczyn również miały tak szybko mdłości 🥺 -
Cukruś wrote:Dziewczyny skoro pik był wczoraj po 17 to dzisiaj z seksami poczekać do popołudnia najlepiej?
Wiadomo, że wtedy kiedy będziemy mieć ochotę, ale zamierzam przyodziać się z seksi bieliznę i mezulka gdzies wyciągnąć 😈
Jeśli pik był wczoraj po 17 to znaczy, że owulka powinno być od 12 do 36 godzin po polu. Serduszkujcie kiedy tylko będziecie mieli na to ochotę ❤️Cukruś lubi tę wiadomość
-
Hej gratulacje dla wszystkich ⏸️ 😍 Rośnijcie zdrowo 🤗
Claire weszłam na forum sprawdzić jak u Ciebie, przykro mi 🫂Claire, Tośka1 lubią tę wiadomość
Ona: 31 lat, On: 32 lat, Starania od 1.2022
💃
✅ 11.2023 Histeroskopia i usunięcie polipa, stan zapalny endometrium
❌ Endometrioza, zajęty lewy jajnik, zrosty na jelicie cienkim i w jamie otrzewnowej
🕺
❌ morfo 2%, za mała ruchliwość, leukocyty, żylaki I/II st.
⏸️ 16.08, Beta 58, prog 17,64 19.08 beta 278, prog 34, 22.08 beta 1278 prog. 30
29.08. 2mm Cudu 😍
19.09 - następna wizyta
-
kwiatek100 wrote:Dziewczyny czy możliwe żeby mdłości zaczęły się tak szybko? Beta wczoraj niecałe 500. Dzisiaj od rana jest jakaś masakra.. + zgaga okrutna.
Możliwe, możliwe
Przy becie 164 miałam już mdłości, tylko dlatego test zrobiłam.
Kochana my tu wszystkie zazdrościmy tych mdłościCukruś, Skatusia🥰, Niaha lubią tę wiadomość
-
Delfi gratulacje pięknych grubych kreseczek ❤️ niech wszystko będzie dobrze 🥰🥰🤞
W ciągu tego weekendu usłyszeliśmy kilka razy pytania od różnych osób "a wy kiedy? A kiedy u was?" Albo pytanie hit do mojego Męża "no co tam młody, zmajstrowałeś już coś?" 😳
Kurwa serio ludzie nie rozumieją, że to jest po prostu niegrzeczne, niekulturalne i moze sprawic przykrosc ? 🥺 "a jak wyjdzie to będzie" no bo co odpowiedzieć ludziom, których nie chcemy wtajemniczać...
No dla mnie to jest pytanie typu "a uprawialiście dzis seks?" 😅 🤯 zeby tak im wszystkim jęzory spuchły za takie otwieranie paszczy bezmyślne 😡🫣Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2023, 16:52
🏩❤️ 08.2022 👩29 🧔♂️ 30
7️⃣cs o pierwszego Bąbla 💕
19.07- ⏸️ 🥹
21.07- beta 119,7 🤍
25.07- beta 1212,9 🤍😭
31.07- pęcherzyk ciążowy 😍
21.08- 1,85 cm Dzidziulka z bijącym serduszkiem❤️🥹
14.09- 5,5 cm zdrowego Okruszka 🥰 🥹
23.10- 213 g mojej malutkiej Dziewczynki 🩷
07.11- 306 g zdrowego jednak Chłopczyka 🩵😄
28.12- 1106 g Franulka 🩵
17.01- 1566 g Wstydzioszka 🤭🩵
22.02- 2741 g Słodziaka 🥹🥰
04.03- 3229 g Misia 🐻
27.03.2024 Witaj na świecie Syneczku 🥹💙
-
Miminka wrote:Delfi gratulacje pięknych grubych kreseczek ❤️ niech wszystko będzie dobrze 🥰🥰🤞
W ciągu tego weekendu usłyszeliśmy kilka razy pytania od różnych osób "a wy kiedy? A kiedy u was?" Albo pytanie hit do mojego Męża "no co tam młody, zmajstrowałeś już coś?" 😳
Kurwa serio ludzie nie rozumieją, że to jest po prostu niegrzeczne, niekulturalne i moze sprawic przykrosc ? 🥺 "a jak wyjdzie to będzie" no bo co odpowiedzieć ludziom, których nie chcemy wtajemniczać...
No dla mnie to jest pytanie typu "a uprawialiście dzis seks?" 😅 🤯 zeby tak im wszystkim jęzory spuchły za takie otwieranie paszczy bezmyślne 😡🫣
U nas to norma na spotkaniach rodzinnych, czasem wypadało by ugryźli się w język... naprawdę, ani to pomocne ani nic...a tylko człowiek się dołuje 🥴
-
Delfi wrote:Pierwsze po dwóch minutach:
https://ibb.co/0VXFqSw
I drugie po pięciu minutach
https://ibb.co/VCJkQRLDelfi lubi tę wiadomość
-
Gratulacje dla dziewczyn ⏸️ ! Piękne bety,piękne testy 😍😍
U mnie wczoraj piękne dwie tłuste krechy na owulce 😍🤭 dzisiaj ruszamy z maratonem 😅 🌬️🤞 bez spiny na luzie 😁
Proszę o wpisanie na 26.06 ( 🐒) . Dodatkowo chyba zrobię proga 8dpo 🤞
W czwartek gine także zobaczymy co ma do powiedzenia 🍀Angi90 , Niaha, Tośka1 lubią tę wiadomość
🙋♀️ 24.01.1995
🙋♂️ 19.12.1993
👫 2o22 🏹
🧒🏼 11.02.2016r 💙
starania o nasze pierwsze 👶
od czerwiec 2022r
• sierpień 2022 cb 💔
• marzec 23 - usunięcie endo ✅
• kwiecień 2023 cb 💔
• listopad bio 💔
ona : pregna start 💊
• Euthyrox 75mg ( Hashimoto/niedoczynność)
• cytologia ✅
• owulacje ✅
• acard 150mg
• clexane 4000 💉
on : kwasy omega 3-6-9💊
• Wit D3💊
• witaminy 💊
razem : wszystkie badania morfo itp ✅
„Nie możesz stracić nadziei – bo jeśli utrzymasz ją przy życiu,ona odwdzięczy się tym samym” 🤞🩷
1️⃣4️⃣cs
MAMY ! 😭😍
15 dpo upragnione ⏸️ 🥹
16 dpo 💉 144,10 mIU/ml 🥹😍✊
18 dpo 💉 404,20 mIU/ml ( przyrost 150%) 😍🥹
21 dpo 💉 1561,00mIU/ml
08.02.24 mamy serduszko 🩷!
28.08.24 CZEKAMY na Ciebie Nasz cudzie 🩷 🌈🌈 -
Eeeh tak bym już chciała zatestować a dopiero 7dpo 😓 skąd brać cierpliwość, przecież nie wiem że 7 dnia nic nie wyjdzie, a wysiedzieć nie mogę12.06 ⏸️ (7/8dpo)
27.06 zarodek w macicy!
3.07 mamy serduszko! zarodek 3,5mm
16.08 badania prenatalne, 6,21 cm, usg w normie, niskie ryzyka, prawdopodobnie chłopiec
14.09 no wygląda na chłopaka 💙
Następna wizyta 19.10
-
Delfi, ale krechy! Piękne ❤️
Ja dziś mam dość wysoka temp i nie wiem czy to już owu była czy jednak po zatruciu wczorajszym bo mialam podwyższona temp do 37,3. Wyjdzie pewnie w ciągu kilku dni jak to jest, jednak test owu dziś dalej nie jest szczytowy 🤷♀️ jak owu nie było jeszcze to niech poczekam do piatku/soboty bo będę się widziała już z mężem 😈Delfi, Angi90 lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016
PCOS IO
👩🏻🧔🏽♂️👦🏼🐈🐈⬛
Syn 2016 ❤️ -
Miminka wrote:Delfi gratulacje pięknych grubych kreseczek ❤️ niech wszystko będzie dobrze 🥰🥰🤞
No dla mnie to jest pytanie typu "a uprawialiście dzis seks?" 😅 🤯 zeby tak im wszystkim jęzory spuchły za takie otwieranie paszczy bezmyślne 😡🫣
Ja zawsze odpowiadam "a żeby to takie łatwe było jak wam się wydaje"WonderWoman lubi tę wiadomość
-
Hej babeczki, dziś odważyłam się napisać. Mój świat stanął na głowie gdy dowiedziałam się o 💔. Galop myśli sprawił, że zaczęłam czytać wasze posty, cieszyć się i smucić razem z wami. Forum daje mi nadzieję, że 🌍 na pierwszym niepowodzeniu się nie kończy. Trzeba walczyć dalej. Bardzo chcę wam za to podziękować 🌷, macie moc!
Jeśli wypada się przestawić, jestem Werka. Od 11.2022 na luzie podchodziliśmy do starań, w marcu zobaczyłam ⏸️. Niestety naszemu małemu szczęściu przestało bić serduszko, krwiak w łożysku, przyczyna nieznana. Po poronieniu w szpitalu, miałam torbiel na jajniku, dostałam na to Duphaston. W środę idę na kontrolę, a w czwartek chyba będzie owulka. Mam nadzieję na 🟢 światło od lekarza do starań
Wioleta91, Polaya, S.Roszpunka, Angi90 , Niaha, Mart768, Putka2022 lubią tę wiadomość
👗35l. AMH 2.2
👖36l.
Pierwsza ciąża
27.04.2023 💔 8tc
A teraz:
1.08.2023 ⏸️ Beta 76
3.08 Beta 308
21.08 mamy ❤️ w 6t3d
20.09 3.96 cm w 10t6d
27.09 5.3 cm prenatalne - zdrowy brzdąc:)
18.10/15.11 wszystko ok!
6.12 459g naszego ☀️
27.12 to 💓
17.01 już 1300g 🌞
7.02/28.02 wszystko ok!
19.03 Klara jest już z nami! 36i4, 53 cm, 2750g -
Niaha wrote:Karina, tak na moje oko, jesteś tuż przed owulacja, patrząc na śluz 🤞🤞🍀
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2023, 18:51
Niaha lubi tę wiadomość
-
No dla mnie to jest pytanie typu "a uprawialiście dzis seks?" 😅 🤯 zeby tak im wszystkim jęzory spuchły za takie otwieranie paszczy bezmyślne 😡🫣 -
moonflower wrote:Bialeekk no współczuję szefa zjeba, sama takiego przerabiałam w fr niby pięknie ładnie na początku a później potrafił rzucić mikrofalą 🤯🤯
Ale ogólnie przez wzgląd na ekipę z którą pracowałam miło wspominam pracę u niego!
No bocian to dobry znak. Warto się czasem wyłączyć i odświeżyć głowę...
My zaraz ze starym idziemy na lody i jedziemy pozbierać dokumenty po samochodach.
Strasznie boli mnie brzuch od kilku dni, podbrzusze w sumie i mam mega zaparcia 😭 niech ta @ przychodzi .. jeszcze tydzień...
Moją koleżankę z pracy w piątek poszarpał, a na mnie zaczął się drzeć w niebogłosy. Nikt do tej pory nie wie o co chodziło, serio. 🤦🏽♀️
Chyba nie wytrzymam tam psychicznie mówiąc szczerze🥲
Co do bociana to spotkaliśmy go, bo stwierdziliśmy, że jedziemy gdzies indziej i normalnie sobie stał nad kanałem, słodziak! Ja aż się wzruszyłam 😂
My właśnie wróciliśmy do domu, zjedliśmy rybkę, lody i dogorywamy na tarasie😅
A co do zaparć to spróbuj rumianku! Mi pomaga zawsze❤️👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 02.04- 843 🥹 prog: 12.1❗️
🍼 04.04- 2611☀️prog: 9.8❗️
🍼 05.04- pęcherzyk ciążowy🍍
🍼 12.04- piękniusi zarodek 🪺
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 21.05- mały wielki człowiek🤰🏽
NIFTY: Zdrowy Chłopczyk🩵💙
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼24.07-431g szczęścia🐻 📍🇵🇱
🍼12.08- wizyta 🥰
-
Wron Kraa wrote:Hej babeczki, dziś odważyłam się napisać. Mój świat stanął na głowie gdy dowiedziałam się o 💔. Galop myśli sprawił, że zaczęłam czytać wasze posty, cieszyć się i smucić razem z wami. Forum daje mi nadzieję, że 🌍 na pierwszym niepowodzeniu się nie kończy. Trzeba walczyć dalej. Bardzo chcę wam za to podziękować 🌷, macie moc!
Jeśli wypada się przestawić, jestem Werka. Od 11.2022 na luzie podchodziliśmy do starań, w marcu zobaczyłam ⏸️. Niestety naszemu małemu szczęściu przestało bić serduszko, krwiak w łożysku, przyczyna nieznana. Po poronieniu w szpitalu, miałam torbiel na jajniku, dostałam na to Duphaston. W środę idę na kontrolę, a w czwartek chyba będzie owulka. Mam nadzieję na 🟢 światło od lekarza do starań
Witamy na pokładzie Werka ☺️