Czerwiec👙, lato🏝️, słońce świeci🌞- będzie z tego dużo dzieci👶🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
Aśka wrote:U mnie 15 dpo i biel wizira, wczoraj i dzisiaj tempka spadła, jutro przyjdzie 🐒
Chyba nie było na forum przypadków, że po kilkudniowym spadku temp była jednak ciąża 😞
Asia, jeszcze będzie pięknie. Zobaczysz ♥Aśka lubi tę wiadomość
-
Cukruś wrote:Dzień dobry dziewczyny!
Tak mnie wczoraj zmiotło z planszy, że spalam od godz 18 aż do teraz.
Nie wiem może emocje a może tego potrzebowałam. Nie ukrywam, że jak usłyszałam od mojej gin o klinice, że można coś pomyśleć to mnie trochę zakuło.
Cukruś, klinika nie jest taka zła. Pomogła nie jednej osobie
Ale się wyspałaś, aż Ci zazdroszczę ! Ja to dzisiaj spałam tylko 5hNiaha lubi tę wiadomość
-
Meggi110818 wrote:Zywa krew na papierze. Okres jednak.
Juz sama nie wiem, moze to biochem, albo fabryczna była . Tą kreskę na żywo było widac dość przyzwoicie.
Tak czasami bywa. Teraz doczytałam c.d. (odpisuje według kolejności na forum).
Ja też miałam kreskę na teście jak ta lala, a po 4 dniach okres przyszedł.
Oby to był ostatnio twój okresik Kochana ♥ -
olail wrote:W moim bloku, na dachu, postanowiła sobie zamieszkać mewa... drze dziób od 4 rano codziennie 🫣
Wiem,że mieszkam nad morzem ale do najbliższej plaży mam 10km 😅 dlaczego postanowiła zamieszkać tutaj? nie mam pojęcia.
Mamy już dziki, sarny i mewę do kompletu 😅 i ostatnio widziałam borsuka. Czy to nie może być bocian? Dlaczego akurat mewsko wstrętne, mewy to z zachowania takie dziki, tylko latające 🤣*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
Ewiwi wrote:ech ja mam gołębie. sttarsza sąsiadka była w szpitalu, to sobie u niej gniazdo zrobiły. nie pytaj, to ich gruchanie doprowadza do szału, nie wspomnę o tym, że wszystko w odchodach.... tragedia po prostu.
U mnie też istne zoo...
Mam parkę Srok, która z tarasu już 2x ukradła mi łyżeczki do kawy...
Mam gniazdo z małymi ptakami (3 maleństwa i tato z mamą)
Mam cukrówki 2 rodziny
Mam Leśne 1 rodzinkę
Do tego rodzinkę zająców z dwójką małych
No i rodzinkę bażantów
P.S. 1 MIESZKAM W MIEŚCIE
P.S. 2 Wszystkie mieszkają na dwóch drzewach obok siebie, a obok Nas jest opuszczone gospodarstwo i tam zwierzyniec hasaolail lubi tę wiadomość
-
Witam was wszystkie
Mam 30 lat staram się o pierwsze dziecko co prawda nie długo bo dopiero drugi cykl
I twz drugi cykl po odstawieniu tabletek
Lekarz Dal zielone światło więc zaczęłam starania odrazu
Pozdrawiam was wszystkie i życzę 2 kreseczek 😊😊Niaha, rozalaa, Skatusia🥰, Lady_Dior, Putka2022 lubią tę wiadomość
-
Ehhh co do zoo w mieście, mieszkam w małej mieścince ale plusem tego miejsca jest to że osiedla nie są betonowe tylko jednak wokół bloków jest dużo zieleni i drzew, ale już mnie kurwica trafia jak te ptaszyska siedzą na tych drzewach i drą mordy jak tylko zaczyna się robić jasno🤯 mieszkam na 3 piętrze więc z każdego okna mam widok wprost na korony drzew a one tam siedzą i mnie wkurwiają 😜😜😜🤦🤦🤦 a ja uwielbiam spać przy otwartych oknach.... no i dodatkowo walczę z gołębiami które srają mi po balkonie 🤯🤦
Zmierzyłam temp. Nadal się trzyma wysoko, liczę że @ się nie spóźni i w niedzielę zawitaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2023, 08:13
-
nick nieaktualnyKarolinaAnastazja wrote:U mnie też istne zoo...
Mam parkę Srok, która z tarasu już 2x ukradła mi łyżeczki do kawy...
Mam gniazdo z małymi ptakami (3 maleństwa i tato z mamą)
Mam cukrówki 2 rodziny
Mam Leśne 1 rodzinkę
Do tego rodzinkę zająców z dwójką małych
No i rodzinkę bażantów
P.S. 1 MIESZKAM W MIEŚCIE
P.S. 2 Wszystkie mieszkają na dwóch drzewach obok siebie, a obok Nas jest opuszczone gospodarstwo i tam zwierzyniec hasa
A tak serio to z tymi dzikami nie jest kolorowo... zrobiły sobie baze za płotem, na starym parkingu. Dzieciaki podpatrzyły i zaczepiały te dziki, rzucając w nie butelkami...locha się wkurzyła i zaatakowała sąsiada,(który nie wiem po co polazł na ten parking),ma złamaną miednicę 😱 z kolei jakaś sąsiadka postanowiła je nakarmić ziemniakami, więc rzucała im z balkonu... i tak sobie czekamy aż ktoś je uśpi i wywiezie wgłąb lasu
KarolinaAnastazja lubi tę wiadomość
-
moonflower wrote:Ehhh co do zoo w mieście, mieszkam w małej mieścince ale plusem tego miejsca jest to że osiedla nie są betonowe tylko jednak wokół bloków jest dużo zieleni i drzew, ale już mnie kurwica trafia jak te ptaszyska siedzą na tych drzewach i drą mordy jak tylko zaczyna się robić jasno🤯 mieszkam na 3 piętrze więc z każdego okna mam widok wprost na korony drzew a one tam siedzą i mnie wkurwiają 😜😜😜🤦🤦🤦 a ja uwielbiam spać przy otwartych oknach.... no i dodatkowo walczę z gołębiami które srają mi po balkonie 🤯🤦
Zmierzyłam temp. Nadal się trzyma wysoko, liczę że @ się nie spóźni i w niedzielę zawitateż 3 piętro
i niby środek miasta
*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
KarolinaAnastazja wrote:Cukruś, klinika nie jest taka zła. Pomogła nie jednej osobie
Ale się wyspałaś, aż Ci zazdroszczę ! Ja to dzisiaj spałam tylko 5h
Wiem, ze to nic złego, ale jakoś mam mętlik w głowie, jak pogodzić to, że mamy daleko do kliniki?
No tam gdzie mąż pracuje jest, ale to też daleko a ja nie przeprowadzę się tam bo nie chce zostawiać wszystkiego. I jak to pogodzić, wizyty, ptace itp a np 120 km i co co któryś dzień jeżdżenie? Nie wiemWiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2023, 08:20
👱♀️
AMH 7,9
❌️ PCOS, IO, F5 hetero, MTHFR hetero, SERPINE1 hetero,
✅️ badania hormonalne, przeciwciała przeciwplemnikowe, p/c. p. antyg. jajnika, MUCHA, kariotypy, CD138, CD56
❔️ANA3 - histony graniczny (+)
12/2023 klinika
✖️ 9x stymulacja lametta 2x1 + ovitrelle
🧔
❌️ 01/2025 morfologia 0%, 01/2025 HBA 75%
✅️ badania hormonalne, kariotypy
✅️ 10/2024 zabieg usunięcia żpn
✅️ 01/2025 fragmentacja DNA 13%
obecnie 24 cs 🤡
✅️ 07/02/2025 wizyta kwalifikacyjna IVF
🔜 10/03/2025 wizyta z planem leczenia przesunięta ze względu na grypę -
olail wrote:Ooo jak rodzinnie 🥰 nasza dzicza rodzina też ma się dobrze, maluchy rosną, tylko czekać aż do pracy na dziku pojade😅
A tak serio to z tymi dzikami nie jest kolorowo... zrobiły sobie baze za płotem, na starym parkingu. Dzieciaki podpatrzyły i zaczepiały te dziki, rzucając w nie butelkami...locha się wkurzyła i zaatakowała sąsiada,(który nie wiem po co polazł na ten parking),ma złamaną miednicę 😱 z kolei jakaś sąsiadka postanowiła je nakarmić ziemniakami, więc rzucała im z balkonu... i tak sobie czekamy aż ktoś je uśpi i wywiezie wgłąb lasu
Jeju, dziki to mega niebezpieczne zwierzęta. Może zadzwońcie gdzieś, nie ma jakieś placówki w Waszym rejonie, co się nimi zajmie ? W szoku jestem, że sąsiad z roztrzaskaną miednicą nigdzie nie zgłosił -
Dzień dobry kochane! U nas dzisiaj znacznie chłodniej i ponuro, przez co ciężko było zwlec się o 6 z łóżka, ale plus, że deszcz pada, bo susza ogroooomna u nas
Niaha, z całego serducha życzę Ci nawet tych czworaczków
olail, latający dzik 🤣🤣🤣 zrobiłaś mi poranek tym tekstem
co do sikania po seksach, to mi się nie zawsze chce wstawać tak szczerze powiedziawszy haha ale wiem i czytałam, że tak się powinno robić. ja to trochę jak chyba moon pisała, papier w gatki i spankochyba, że wypadnie nam działanie o wcześniejszej porze to wtedy się zwlekę z łóżka
moonflower, Niaha lubią tę wiadomość
👦2020
👼2022
👦2024
⏳01.2025 początek starań o trzecie maleństwo u boku 🙏🏻 nadal kp 🤱 -
Cukruś wrote:Wiem, ze to nic złego, ale jakoś mam mętlik w głowie, jak pogodzić to, że mamy daleko do kliniki?
No tam gdzie mąż pracuje jest, ale to też daleko a ja nie przeprowadzę się tam bo nie chce zostawiać wszystkiego. I jak to pogodzić, wizyty, ptace itp a np 120 km i co co któryś dzień jeżdżenie? Nie wiem
Kochana ja do kliniki mam 250km, jeżeli się zdecydujecie to dacie radę. Jak to mówią kilometry to tylko liczby. Jeżeli ktoś by ci powiedział, że z kliniki wrócicie z dzieckiem, to co to te 100km dla takiego szczęścia.
Nie załamuj się wcale jeżeli chodzi o klinikęCukruś, Niaha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolinaAnastazja wrote:Jeju, dziki to mega niebezpieczne zwierzęta. Może zadzwońcie gdzieś, nie ma jakieś placówki w Waszym rejonie, co się nimi zajmie ? W szoku jestem, że sąsiad z roztrzaskaną miednicą nigdzie nie zgłosił
-
KarolinaAnastazja wrote:Kochana ja do kliniki mam 250km, jeżeli się zdecydujecie to dacie radę. Jak to mówią kilometry to tylko liczby. Jeżeli ktoś by ci powiedział, że z kliniki wrócicie z dzieckiem, to co to te 100km dla takiego szczęścia.
Nie załamuj się wcale jeżeli chodzi o klinikę
A powiedz mi jak to godzisz? Np monitoringi? Czy na monitoring chodzisz do jakiegoś miejscowego?
💟💟👱♀️
AMH 7,9
❌️ PCOS, IO, F5 hetero, MTHFR hetero, SERPINE1 hetero,
✅️ badania hormonalne, przeciwciała przeciwplemnikowe, p/c. p. antyg. jajnika, MUCHA, kariotypy, CD138, CD56
❔️ANA3 - histony graniczny (+)
12/2023 klinika
✖️ 9x stymulacja lametta 2x1 + ovitrelle
🧔
❌️ 01/2025 morfologia 0%, 01/2025 HBA 75%
✅️ badania hormonalne, kariotypy
✅️ 10/2024 zabieg usunięcia żpn
✅️ 01/2025 fragmentacja DNA 13%
obecnie 24 cs 🤡
✅️ 07/02/2025 wizyta kwalifikacyjna IVF
🔜 10/03/2025 wizyta z planem leczenia przesunięta ze względu na grypę -
Meggi110818 wrote:Kurde dziewczyny...
Miałam nie pisać, ale sama nie wiem co jest grane.
W piątek zrobiłam betę, wyszla 5.5 ale bylam wtedy 10 dni po zastrzyku (czułam jakby owulacja była dzien przed zastrzykiem, ale nie wiem tersz kiedy mogla być) . Więc beta wskazywała resztki zastrzyku. Pogodziłam sie że nic juz z tego cyklu nie bedzie i nawet wypiłam pół małego piwa do filmu.
Wczoraj wstałam jakbym kapcia zjadła, tak mi gorzko w buzi, po pracy kolo 16 zrobiłam test i sama nie wiem co na nim jest. Pink strumieniowy. Tyle że do 12 wypiłam ze 3 szklanki i bylam w wc w tym czasie. Myślicie ze 13 dni po zastrzyku moze cos wyjść jeszcze z niego? Czy w ogóle coś widzicie? Na żywo lepiej widać.
Rano na papierze znalazłam jasno różową smugę krwi. Sama nie wiem, może to na okres już.
Najgorzej że rano nie miałam testu, znowu dopiero po pracy bede mogla zrobić.
W zeszłym cyklu miałam tak, że 10 DPO (12 dni po ovitrelle) miałam już biało, potem 14 DPO pojawiła się kreska. Niestety u mnie byl to biochem.
Trzymam kciuki żeby kreseczka ciemniała! 🤞🏻26 cykli starań naturalnych ❌
05.23 💔
EF IVF
05.2024 ➡️ I mini ➡️🥚🥚➡️ ❌
06.2024 ➡️II mini ➡️ 🥚➡️❌
09.2024 ➡️ PRP jajników ⏳
📋AMH - 0.09 📋FSH - 6.65
23.09.24 zabieg
🙋🏻♀️35l🙋🏼27l
📈POF
AMH 0.227➡️ 0.369➡️ 0.041➡️0.09 -
Hej dziewczyny, ja się dopiero obudziłam hehe, a padłam przed 23 w czasie oglądania filmu. Trochę pospane ♥️
Co do zwierzaków w mieście, ja mieszkam w dużym mieście ale na bardzo starym osiedlu gdzie jest mnóstwo zieleni. Mieszamy na wysokim parterze więc ptaszków w krzakach pod blokiem jest bardzo dużo, ale mi to nie przeszkadza, nawet się cieszę bo nasza kotka ma gdzie przypominać sobie o tym że jest drapieżnikiem 🤣 co do dzików, pierwszy rok (a mieszkamy tu trzy lata) nie ma dzików ♥️ na początku się zdarzyło że mąż nie mógł wejść do bloku bo sobie dziki z małymi stały xD różne sytuacje były, ale chyba je wyłapali i wywieźli🧑 27
🧒 29
😺 6
Starania od 10.2022
03.2023 - cb
05.06.2023 - ⏸️ 34,05 🌸
07.06.2023 - 88,89 🐝
10.06.2023 - 476,18 🔥
13.06.2023 - 2119,98 💪
---
Letrox 5x50 + 2x75
Duphaston 2x1
-
Cześć Dziewczyny, melduje biel niestety.
Kurcze, pomimo tych temperatur to powiem Wam, że jednak miałam jakąś nadzieję (jak zawsze😅).
Nie będę sobie wmawiać, że bardziej czuły test może by coś pokazał (Stary kupił o czułości 20).
To teraz czekam na 🐒 i mam nadzieję, że zawita jutro. Oby bez zbędnego zwlekania się obyło. -
Cukruś wrote:A powiedz mi jak to godzisz? Np monitoringi? Czy na monitoring chodzisz do jakiegoś miejscowego?
💟💟
Pani Doktor, pod którą jesteśmy pod opieką przyjmuje też 40km (w jedna stronę) ode mnie. Ugadałam się, że na monitoringi jeżdżę do niej bliżej, a jakieś inne rzeczy jeździmy do kliniki. Ale też mówiła, że mogę chodzić do ginekologa na miejscu, tylko chciałaby dokument od lekarza co i jak. Albo numer telefonu podać i oni się zdzwonią. Czasami biorę wolne z urlopu. Czasami siedzę na nadgodzinach aby wyrobić wolne na dzień kiedy jedziemyCukruś lubi tę wiadomość
-
Btw nie wiem czy nie za często ale idę sobie dzisiaj na betę żeby zobaczyć przyrost i proga też zrobię
mam nadzieję że beta już będzie powyżej 1000
a przede wszystkim że nie zaczęła spadać bo to jest mój największy strach, że będzie powtórka sprzed trzech miesięcy 🥴
🧑 27
🧒 29
😺 6
Starania od 10.2022
03.2023 - cb
05.06.2023 - ⏸️ 34,05 🌸
07.06.2023 - 88,89 🐝
10.06.2023 - 476,18 🔥
13.06.2023 - 2119,98 💪
---
Letrox 5x50 + 2x75
Duphaston 2x1