Czerwiec👙, lato🏝️, słońce świeci🌞- będzie z tego dużo dzieci👶🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
Bialeekk, słuchaj mam ciocię w Niemczech. Zapytałam ją czy kogoś takiego zna, więc jeśli dostanę odpowiedź to dam Ci znać. Widzę, że czara goryczy się przelała😔 Tulę 🫂👩🏻'90 🧔🏻'84 🩷'14
Niedrożność jajowodów/Czynnik męski
IVF '24🍀
💉Bemfola 300+Orgalutran+Decapeptyl
🪄21🥚=>12 MII=>ICSI=>11=>❄️❄️❄️
🔹FET 31/07 💉 bHCG 10 dpt <2,3 mlU/ml ❌
🔹FET 02/09🍀4CC🍀▫️7 dpt bHCG 19,65 prog 14,38▫️9 dpt bHCG 70,43▫️11 dpt bHCG 162 prog 18,09▫️14 dpt bHCG 687,23 prog 28,01
5t5d 21dpt GS 0,93 cm + YS🍀6t1d 24dpt CRL 0,47 cm ❤️ 174 bpm GS 1,44 cm 🔺krwiak 35 mm
7t5d CRL 1,44 cm ❤️159 bpm🔻krwiak 30 mm
10t6d CRL 4,8 cm | 12t6d 🧬6,65 cm ⬇️ryzyka🩷
15t1d leki🔻+ Acard 150 | 18t1d 230 g 🍐+ Luteina
21t0d 405 g 🥥 🧬ok | 22t2d 🍊N💞Ł
26t1d 994 g 🍆| 27t2d 1118 g 🧬ok
13.03 wizyta ⏰
PTP 21.05.2025
"Rób wszystko z jedną myślą w głowie:
Zasłużyłam na szczęście!"
-
Paucia wrote:Dziewczynki,przesyłam Wam pierwsze wiruski od mojego Kropeczka z serduszkiem 🥰🥰🥰❤️🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠
https://zapodaj.net/32ee867691e6c.jpg.html
Trzymam kciuki za każdą z Was! Wciąż w moim serduszku Moonflower, RinTinTin (mocne kciuki), Lipcowa, Putka, Emka, Niesia,Angi,Niaha, Rozalaa,Bialekk,Sandra,Amunicja i wszystkie,wszystkie pozostałe 🥰🤞❤️
Śliczna fasolka 😍Paucia lubi tę wiadomość
-
Paucia wrote:Dziewczynki,przesyłam Wam pierwsze wiruski od mojego Kropeczka z serduszkiem 🥰🥰🥰❤️🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠
https://zapodaj.net/32ee867691e6c.jpg.html
Trzymam kciuki za każdą z Was! Wciąż w moim serduszku Moonflower, RinTinTin (mocne kciuki), Lipcowa, Putka, Emka, Niesia,Angi,Niaha, Rozalaa,Bialekk,Sandra,Amunicja i wszystkie,wszystkie pozostałe 🥰🤞❤️
Piękności 🤩🤩🤩Paucia lubi tę wiadomość
👧 PEREŁKA.. 9 lat
👦 ŁOBUZIAK 7 lat
👦 SŁODZIAK 5 lat -
Niaha możesz powiedzieć coś więcej na temat pierwszej wizyty? Co się tam dzieje? 😳👩 29
badania 3dc✅AMH - 4,2✅ Kir - genotyp AA 👎PAI-1 - homo 👎, MTHFR - hetero 👎kariotyp ✅
🧔30
seminogram✅HBA 42%👎ROS✅ DFI✅InhibinaB✅kariotyp ✅
1 IVF VII.2024
💉22 🫧->16 🥚-> 8🪄->ICSI->2x❄️
19.08 FET❄️ ❄️
8 dpt ⏸
💔 ciąża bezzarodkowa
2 IVF XII.2024
💉26🫧->21 🥚🪄 ->pICSI-> 8x❄️
3.02 FET 5bb👎
🦖💚W najcięższych chwilach los stawia naszej drodze najlepszych ludzi 💚🦖 -
Bezimienna wrote:Muszę Wam powiedzieć, że dziś mam totalny rollercoaster emocjonalny. Już zdążyłam się popłakać, pośmiać, i wkur... 😵💫 Popłakać, bo szwagierka w prywatnej wiadomości na Instagramie wysłała mi zdjęcia i filmy córki, a ja celowo unikam jej relacji na insta. A pośmiać z pierdół, najbardziej to z mojego Psijaciela.
https://ibb.co/TLff2vN i tak sobie dziś chillujemy 😃
Pokażcie swoje zwierzaki 🥰!
To moje dwie psie córeczki 🥰
https://ibb.co/rymNmKM
moonflower, Miminka, mama7latka, Skatusia🥰, Bezimienna , Niaha, Lady_Dior, Wron Kraa, S.Roszpunka, Putka2022, san95 lubią tę wiadomość
26 cykli starań naturalnych ❌
05.23 💔
EF IVF
05.2024 ➡️ I mini ➡️🥚🥚➡️ ❌
06.2024 ➡️II mini ➡️ 🥚➡️❌
09.2024 ➡️ PRP jajników ⏳
📋AMH - 0.09 📋FSH - 6.65
23.09.24 zabieg
🙋🏻♀️35l🙋🏼27l
📈POF
AMH 0.227➡️ 0.369➡️ 0.041➡️0.09 -
rozalaa wrote:Mamy wynik posiewu - bakterie tlenowe i grzyby - nic- posiew jałowy 🤷♀️🤷 we wtorek androlog, zobaczymy co powie, wy ze swoimi facetami wchodzicie do gabinetu? Ja chce iść bo ten osiołek mi później czegoś nie przekaże i całe forum ucierpi 😂
Ps. Może nie wspominaj mu o tym badaniu prostaty, bo jeszcze nie wejdzie do gabinetu 😅 Mój po badaniu nie umiał wyjść z szoku 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2023, 21:48
rozalaa, Niaha lubią tę wiadomość
2024
3 x IUI
2025
1 IVF - 16 kumulusów -> 7 oocytów -> 0 komórek nadających się do zapłodnienia (nieprawidłowe morfologicznie)
„Moc, która leży w Tobie, jest silniejsza od wszystkich przeciwności.” -
Skatusia🥰, olail, Bezimienna , Niaha, Lady_Dior, Wron Kraa, moonflower, S.Roszpunka, KarolinaAnastazja, Putka2022, Mart768, RinTinTin, san95 lubią tę wiadomość
🏩❤️ 08.2022 👩29 🧔♂️ 30
7️⃣cs o pierwszego Bąbla 💕
19.07- ⏸️ 🥹
21.07- beta 119,7 🤍
25.07- beta 1212,9 🤍😭
31.07- pęcherzyk ciążowy 😍
21.08- 1,85 cm Dzidziulka z bijącym serduszkiem❤️🥹
14.09- 5,5 cm zdrowego Okruszka 🥰 🥹
23.10- 213 g mojej malutkiej Dziewczynki 🩷
07.11- 306 g zdrowego jednak Chłopczyka 🩵😄
28.12- 1106 g Franulka 🩵
17.01- 1566 g Wstydzioszka 🤭🩵
22.02- 2741 g Słodziaka 🥹🥰
04.03- 3229 g Misia 🐻
27.03.2024 Witaj na świecie Syneczku 🥹💙
-
nick nieaktualnyHej, nie nadrobię Was po całym dniu w pracy, brak mocy😴 czuje się jak moja Migotka i zaraz będe wyglądać jak ona 😅
Piękne macie zwierzaki 🥰❤️
Edit. Dobrej nocki 😴😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2023, 21:59
rozalaa, Niaha, Lady_Dior, Miminka, gattina, kwiatek100, Wron Kraa, S.Roszpunka, Skatusia🥰, KarolinaAnastazja, Putka2022, Mart768, RinTinTin, san95, Karina lubią tę wiadomość
-
Nie udzielam się bo muszę oczyścić głowę, nauczyć się odpuszczać, mimo że wiem że nie ma co być, to już tylko czekam na testowanie.
Co do zwierzaka - jestem mamą jednego aniołka oraz rocznego Franka, psiaka o ogromnym temperamencie, nabardziej uparte stworzenie jakie znam, wszyscy mówią że jak na tą rasę to mamy totalnego demona, o ile jest dobrze wychowany to momentami jesteśmy w szoku jak on potrafi kombinować 😂 Zdjęcia nie dodam bo jak dla mnie to zbyt dużo zachodu z tym tutaj -
Dobranoc Kochane 😴 pęcherz ciut lepiej, mam nadzieję, że już będę mogła spać w nocy ☺️
Jeszcze jutro i piątek i w sobotę rano testowanko 😁
Lady Dior czekam jutro rano na nowy teścik, skoro kupiłaś tyle testów nie mogą się zmarnować 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2023, 22:14
Niaha, Lady_Dior lubią tę wiadomość
👧 PEREŁKA.. 9 lat
👦 ŁOBUZIAK 7 lat
👦 SŁODZIAK 5 lat -
Emka06 wrote:Ja z moim nie byłam i nawet dobrze, bo oprócz USG lekarz zbadał też prostatę 🙈😅 Ale już tej konsultacji online nie odpuściłam, w sumie więcej gadałam niż mąż 😅 Na Twoim miejscu chyba weszłabym z mężem, przedstawiła problem, wypytała o co trzeba, a najwyżej na czas badania wyszła z gabinetu, żeby chłopa nie stresować 😃
Ps. Może nie wspominaj mu o tym badaniu prostaty, bo jeszcze nie wejdzie do gabinetu 😅 Mój po badaniu nie umiał wyjść z szoku 😂
Oooo ni chuja mu o tym nie powiem 😂 może po prostu nakaże mu powiedzieć, że przyjechał z żoną która chciałaby znać zalecenia bo to ona ogarnia kwestie diety i suplementacji, będę czekać ładnie pod drzwiami😅 i nigdy w życiu nie przyznam mu się do tego, że wiedziałam co tam się może odbywać, mam nadzieje że sam nie wygoogluje 🫠 on mnie zabije, na bank 😂 jakbym się nie odezwała we wtorek wieczorem to wiedzcie że Was kocham i zginęłam na polu walki 😂
Niaha, Lady_Dior, Nowa_Ola, Skatusia🥰, RinTinTin, Marzycielka, Emka06, Dara, Amunicja lubią tę wiadomość
👩 29
badania 3dc✅AMH - 4,2✅ Kir - genotyp AA 👎PAI-1 - homo 👎, MTHFR - hetero 👎kariotyp ✅
🧔30
seminogram✅HBA 42%👎ROS✅ DFI✅InhibinaB✅kariotyp ✅
1 IVF VII.2024
💉22 🫧->16 🥚-> 8🪄->ICSI->2x❄️
19.08 FET❄️ ❄️
8 dpt ⏸
💔 ciąża bezzarodkowa
2 IVF XII.2024
💉26🫧->21 🥚🪄 ->pICSI-> 8x❄️
3.02 FET 5bb👎
🦖💚W najcięższych chwilach los stawia naszej drodze najlepszych ludzi 💚🦖 -
rozalaa wrote:Niaha możesz powiedzieć coś więcej na temat pierwszej wizyty? Co się tam dzieje? 😳
Najlepiej mężowi o tym wcześniej nie mówic, bo nie pójdzie 🫣
Androlog najpierw wykonał USG, a później sprawdził prostatę, a wiadomo jest to badanie doodbytnicze, sprawdzane palcami... Na pewno nic przyjemnego i nie sądzę, żeby jakikolwiek facet chciałby, żeby żona na to patrzyła 😅 nasz androlog wziął męża z zaskoczenia, dzięki czemu jakoś poszło, nie wiem czy mąż by się zgodził na tę wizytę gdyby wiedział wcześniej co go tam spotka. -
Emka06 wrote:Ja z moim nie byłam i nawet dobrze, bo oprócz USG lekarz zbadał też prostatę 🙈😅 Ale już tej konsultacji online nie odpuściłam, w sumie więcej gadałam niż mąż 😅 Na Twoim miejscu chyba weszłabym z mężem, przedstawiła problem, wypytała o co trzeba, a najwyżej na czas badania wyszła z gabinetu, żeby chłopa nie stresować 😃
Ps. Może nie wspominaj mu o tym badaniu prostaty, bo jeszcze nie wejdzie do gabinetu 😅 Mój po badaniu nie umiał wyjść z szoku 😂
Hehe u nas było tak samo. Do tej pory cieszę się, że nie weszłam do tego gabinety razem z nim. -
rozalaa wrote:Oooo ni chuja mu o tym nie powiem 😂 może po prostu nakaże mu powiedzieć, że przyjechał z żoną która chciałaby znać zalecenia bo to ona ogarnia kwestie diety i suplementacji, będę czekać ładnie pod drzwiami😅 i nigdy w życiu nie przyznam mu się do tego, że wiedziałam co tam się może odbywać, mam nadzieje że sam nie wygoogluje 🫠 on mnie zabije, na bank 😂 jakbym się nie odezwała we wtorek wieczorem to wiedzcie że Was kocham i zginęłam na polu walki 😂
Ja swojego jakis czas temu wysłałam 😅 poszedl bez gadania, wrocil taki zażenowany 😆 pytam- jak u lekarza, co badał itd. A Stary tak patrzy na mnie i mówi "a jak kurwa myślisz?" I w śmiech 🤣
Także jak już będzie po wszystkim to może jeszcze Cie oszczędzi i nie zginiesz w tej walce 😅 😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2023, 22:22
rozalaa lubi tę wiadomość
🏩❤️ 08.2022 👩29 🧔♂️ 30
7️⃣cs o pierwszego Bąbla 💕
19.07- ⏸️ 🥹
21.07- beta 119,7 🤍
25.07- beta 1212,9 🤍😭
31.07- pęcherzyk ciążowy 😍
21.08- 1,85 cm Dzidziulka z bijącym serduszkiem❤️🥹
14.09- 5,5 cm zdrowego Okruszka 🥰 🥹
23.10- 213 g mojej malutkiej Dziewczynki 🩷
07.11- 306 g zdrowego jednak Chłopczyka 🩵😄
28.12- 1106 g Franulka 🩵
17.01- 1566 g Wstydzioszka 🤭🩵
22.02- 2741 g Słodziaka 🥹🥰
04.03- 3229 g Misia 🐻
27.03.2024 Witaj na świecie Syneczku 🥹💙
-
rozalaa wrote:Oooo ni chuja mu o tym nie powiem 😂 może po prostu nakaże mu powiedzieć, że przyjechał z żoną która chciałaby znać zalecenia bo to ona ogarnia kwestie diety i suplementacji, będę czekać ładnie pod drzwiami😅 i nigdy w życiu nie przyznam mu się do tego, że wiedziałam co tam się może odbywać, mam nadzieje że sam nie wygoogluje 🫠 on mnie zabije, na bank 😂 jakbym się nie odezwała we wtorek wieczorem to wiedzcie że Was kocham i zginęłam na polu walki 😂
❤️ Biedny ❤️ ale przeżyje to 💪 może od razu zaplanuj coś, co osłodzi mu czas po wizycie 😅rozalaa lubi tę wiadomość
-
Miminka wrote:Ja swojego jakis czas temu wysłałam 😅 poszedl bez gadania, wrocil taki zażenowany 😆 pytam- jak u lekarza, co badał itd. A Stary tak patrzy na mnie i mówi "a jak kurwa myślisz?" I w śmiech 🤣
Także jak już będzie po wszystkim to może jeszcze Cie oszczędzi i nie zginiesz w tej walce 😅 😘
Hehe, mój mąż po wyjściu z gabinetu spojrzał na mnie poważnie i zapytał się: Czy wiedziałaś?
Chyba nigdy nie zapomnę jego wyrazu twarzy 😅rozalaa lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny wieczorkiem....
Obejrzałam Wasze zwierzaki i jestem pod wrażeniem 😊 Są piękne 🥰 Ja aktualnie nie mam żadnego zwierzaka a kocham zwierzęta..
Paucia piękny kropek-gratuluję 😊 Niech rośnie zdrowo 😊
Matko w życiu nie wiedziałam, że tak wygląda badanie prostaty 🙈🙈🙈🙈 Mój facet jest totalnym luzakiem ale to by go chyba przerosło 😂
Marzycielka oby ból szybko minął. Ja raz właśnie miałam zapalenie pęcherza/cewki właśnie parę dni po zapłodnieniu - MASAKRA
Aaa i raz po 1wszym porodzie-lekarze ostrzegali, że zapewne dostanę zapalenia, bo tak często jest po cewnikowaniu🙄 No i tak było 🙄
Co do sikania jutro to oczywiście będę, choć mam obawy, że mocz może być za bardzo rozwodniony, bo na wieczór chyba z litr płynów wypiłam 🙈
Miałam silny ból głowy - tak silny, że byłam zmuszona wziąć paracetamol 😐 Niby w ciąży można ale ja wolałabym unikać leków. Gadam jakbym już pewna była, że jestem w ciąży 😂😂😂 a jutro będzie biel vizira i upadek z wysokości 😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2023, 22:41
Paucia, Marzycielka lubią tę wiadomość
-
Lady_Dior wrote:Cześć dziewczyny wieczorkiem....
Obejrzałam Wasze zwierzaki i jestem pod wrażeniem 😊 Są piękne 🥰 Ja aktualnie nie mam żadnego zwierzaka a kocham zwierzęta..
Paucia piękny kropek-gratuluję 😊 Niech rośnie zdrowo 😊
Matko w życiu nie wiedziałam, że tak wygląda badanie prostaty 🙈🙈🙈🙈 Mój facet jest totalnym luzakiem ale to by go chyba przerosło 😂
Marzycielka oby ból szybko minął. Ja raz właśnie miałam zapalenie pęcherza/cewki właśnie parę dni po zapłodnieniu - MASAKRA
Aaa i raz po 1wszym porodzie-lekarze ostrzegali, że zapewne dostanę zapalenia, bo tak często jest po cewnikowaniu🙄 No i tak było 🙄
Co do sikania jutro to oczywiście będę, choć mam obawy, że mocz może być za bardzo rozwodniony, bo na wieczór chyba z litr płynów wypiłam 🙈
Miałam silny ból głowy - tak silny, że byłam zmuszona wziąć paracetamol 😐 Niby w ciąży można ale ja wolałabym unikać leków. Gadam jakbym już pewna była, że jestem w ciąży 😂😂😂 a jutro będzie biel vizira i upadek z wysokości 😂dawaj z samego rańca, bo ja o 9 mam rozprawę i bedę się zastanawiać do południa co tam u ciebie
*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem