Czerwiec👙, lato🏝️, słońce świeci🌞- będzie z tego dużo dzieci👶🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
Miłego dnia dziewczyny i smacznej kawusi ofkors🤣☕️🍩
Ja dziś ledwo żyje, w plecach mnie łupie coś, nie wyspałam się, a tu koniec laby
(u mnie długi weekend) i czas do roboty zasuwać😅
Oczywiście miałam od dziś zacząć mierzyć temp i co? Zapomniałam, a termometr pod nosem😂🤦🏽♀️Agata98 lubi tę wiadomość
👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 02.04- 843 🥹 prog: 12.1❗️
🍼 04.04- 2611☀️prog: 9.8❗️
🍼 05.04- pęcherzyk ciążowy🍍
🍼 12.04- piękniusi zarodek 🪺
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 21.05- mały wielki człowiek🤰🏽
NIFTY: Zdrowy Chłopczyk🩵💙
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼24.07-431g szczęścia🐻 📍🇵🇱
🍼12.08- wizyta 🥰
-
Dzisiaj jestem jak zombi, a jeszcze wypada dzień pracy z biura 😭 mega się nie wyspałam i już marzę o powrocie do domu. Pewnie że względu na to biuro, będę dzisiaj mniej dostępna. Obyście miały lepszy dzień niż ja 😅
Bezimienna, trzymam kciuki za Twoją dzisiejsza wizytę u gina 🤞🤞 Daj znać po czy owu była, czy jeszcze czekamy 👍
Mamausia trzymam kciuki za zabieg 🤞🍀 będzie dobrze kochana ❤️
Izzy91 koniecznie daj znać jak tam po monitoringu 🍀 -
Niaha wrote:Dzisiaj jestem jak zombi, a jeszcze wypada dzień pracy z biura 😭 mega się nie wyspałam i już marzę o powrocie do domu. Pewnie że względu na to biuro, będę dzisiaj mniej dostępna. Obyście miały lepszy dzień niż ja 😅
Bezimienna, trzymam kciuki za Twoją dzisiejsza wizytę u gina 🤞🤞 Daj znać po czy owu była, czy jeszcze czekamy 👍
Izzy91 koniecznie daj znać jak tam po monitoringu 🍀
Miłego dnia wszystkim ☀️Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2023, 07:10
-
U mnie dzień z biura jest codziennie i coraz bardziej mam ochotę rzucić wszystko i wyjechać na odludzie 🙈
Jak wybuchła epidemia, wiadomo byl strach, ale z drugiej strony super sie czułam z pracą z domu, odkryłam że ja chyba jednak nie lubie ludzi 😂, zycie jakby zwolniło, były spacery, bylo nic nie robienie. Mam ochotę wyprowadzić sie na jakąś grecką wysepkę żeby wszystko bylo "siga siga" -
Dara wrote:Dzień dobry! Ja też w drodze🚙 do biura💻.
To mój 2gi cykl z mierzeniem temp i nitowanjem w apce. Orientujecie się, czy ona będzie mi teraz przesuwać owu do czasu aż wyjdzie mi skok? Wczoraj wyznaczyła na wczoraj, a dziś pokazuje, że dziś...🤷♀️
Witajcie dziewczyny w ten piękny wtorek 😘 Ja też już w biurze, a wyszłam z niego wczoraj po 21:00 🤯🤯Dara lubi tę wiadomość
-
Meggi110818 wrote:U mnie dzień z biura jest codziennie i coraz bardziej mam ochotę rzucić wszystko i wyjechać na odludzie 🙈
Jak wybuchła epidemia, wiadomo byl strach, ale z drugiej strony super sie czułam z pracą z domu, odkryłam że ja chyba jednak nie lubie ludzi 😂, zycie jakby zwolniło, były spacery, bylo nic nie robienie. Mam ochotę wyprowadzić sie na jakąś grecką wysepkę żeby wszystko bylo "siga siga"
Moonflower - co to za nieludzka godzina 😱 -
Ja tez już dziś w pracy i do tego muszę zrobić nadgodziny. Muszę poprowadzić takie tam warsztaty a niestety muszę wziąć pod uwagę różne strefy czasowe i ostatnie spotkanie mam o 18
Ja po macierzyńskim lubię przychodzić do biura. Dla mnie to trochę takie oderwanie od obowiązków i przyznam, że w pracy nawet odpoczywam. Na szczęscie mam możliwość pracy zdalnej i jak trzeba to pracuję z domu.83; AMH 0,73
10.2021 -iui 👧🏻 ❤️ (AMH 0,95)
05.23 💔 9/10tc łyżeczkowanie
➡️1 IVF -> ❄️
FET 06.08 (3BB) ❌
➡️2 IVF -> ❄️❄️❄️
-> cienkie endo, brak możliwości transferu -
Miłego dnia dziewczyny ❤️ smacznej kawusi w pracy ☕ ja właśnie popijam przed komputerem w pracy. Specjalnie dzisiaj nawet szybciej wyszłam do pracy żeby zrobić sobie spacer i tym sposobem nabilqm 5600 kroków 😁 chociaż w ten sposób wykorzystałam piękną pogodę i ciepełko bo po pracy to niewiele już czasu pozostaje jak trzeba wrócić do domu,coś ugotować,ogarnąć mieszkanie
Niaha lubi tę wiadomość
Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
-💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
-badania podstawowe w normie
On♂️:
-wszystkie badania w normie
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️ -
Dzień dobry wszystkim! @Pucia gratuluje II
U mnie jeszcze chwilka i urlop <33 02.06 wylatujemy na upragnione wakacje - więc przez 2 tygodnie prawie będę nieobecna na forum - ale będziemy w mężem działać z serduszkami co 2gi dzień xD
@ mi się powoli kończy - pewnie jutro będzie finito tylko brzuch już mnie boli ze stresu... Panicznie się boję podróży samolotem... brr... prolaktyna i kortyzol wystrzelą w kosmos się obawiam... chociaż ten miesiąc był tak tragiczny i niesamowicie stresujący, że pewnie wyniki już są ładnie poza skalą... (ostatni raz tak stresowałam się rok temu jak mój K. się prawie na moich oczach zabił (wypadek na kajakach))
No nic, miłego dnia dziewczynyPaucia, Niaha lubią tę wiadomość
-
Kil wrote:Dzień dobry wszystkim! @Pucia gratuluje II
U mnie jeszcze chwilka i urlop <33 02.06 wylatujemy na upragnione wakacje - więc przez 2 tygodnie prawie będę nieobecna na forum - ale będziemy w mężem działać z serduszkami co 2gi dzień xD
@ mi się powoli kończy - pewnie jutro będzie finito tylko brzuch już mnie boli ze stresu... Panicznie się boję podróży samolotem... brr... prolaktyna i kortyzol wystrzelą w kosmos się obawiam... chociaż ten miesiąc był tak tragiczny i niesamowicie stresujący, że pewnie wyniki już są ładnie poza skalą... (ostatni raz tak stresowałam się rok temu jak mój K. się prawie na moich oczach zabił (wypadek na kajakach))
No nic, miłego dnia dziewczynyKil, Niaha lubią tę wiadomość
Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
-💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
-badania podstawowe w normie
On♂️:
-wszystkie badania w normie
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️ -
Hej wam też tak chłodno macie? Rano wstałam to zimno niecałe 15 stopni.... Oby tylko na weekend była fajna tempka bo imprezę.mamy*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
Hach wrote:A tak pytanie z innej beczki. Patrze na to, jak dużo różnych suplementów bierzecie i jakieś ziola. Nie zrozumcie mnie oczywiście źle! Ale tak się zastanawiam, czy tak duża ilość nie przynosi odwrotnego skutku? I czy same dobieracie te suple w ogóle, czy to z ramienia lekarza, który Was prowadzi? Bo ja w sumie dostałam tylko lek i Ovarin jako suplement i to wszystko...
Przyznaje, że patrząc właśnie co dziewczyny tu suplementują zastanawiałam się czy czegoś nie włączyć. (biorę tylko mama dha premium +). Ale z drugiej strony mam regularne cykle, ostatnim razem na wizycie u gin owulacja potwierdzona i boję się, żeby nie "przedobrzyć" i nie rozregulować cyklu itd. -
Ewiwi wrote:Hej wam też tak chłodno macie? Rano wstałam to zimno niecałe 15 stopni.... Oby tylko na weekend była fajna tempka bo imprezę.mamy
U mnie słonko i ciepełko 😊🌞
Przesylam Was go duzo, jesli Wam brakuje 😁 🥰
Mi dzis jakos tak wzrosła tempka, nie wiem, spalam dobrze, nic wczoraj nie piłam (w sensie %😄)
Ogolnie dziwnie się czuje, może po prostu będę chora 🤷♀️
eM 🌺, Niaha lubią tę wiadomość
🏩❤️ 08.2022 👩29 🧔♂️ 30
7️⃣cs o pierwszego Bąbla 💕
19.07- ⏸️ 🥹
21.07- beta 119,7 🤍
25.07- beta 1212,9 🤍😭
31.07- pęcherzyk ciążowy 😍
21.08- 1,85 cm Dzidziulka z bijącym serduszkiem❤️🥹
14.09- 5,5 cm zdrowego Okruszka 🥰 🥹
23.10- 213 g mojej malutkiej Dziewczynki 🩷
07.11- 306 g zdrowego jednak Chłopczyka 🩵😄
28.12- 1106 g Franulka 🩵
17.01- 1566 g Wstydzioszka 🤭🩵
22.02- 2741 g Słodziaka 🥹🥰
04.03- 3229 g Misia 🐻
27.03.2024 Witaj na świecie Syneczku 🥹💙
-
Niaha wrote:Dzisiaj jestem jak zombi, a jeszcze wypada dzień pracy z biura 😭 mega się nie wyspałam i już marzę o powrocie do domu. Pewnie że względu na to biuro, będę dzisiaj mniej dostępna. Obyście miały lepszy dzień niż ja 😅
Izzy91 koniecznie daj znać jak tam po monitoringu 🍀
Powiem Wam, że przyszedł czas, którego się najbardziej bałam od marca i przyszedł kryzys od czasu poronienia.
Szwagierka była w ciąży, dziś urodziła córeczkę, cieszę się jednocześnie, ale serce mi rozpadło się na kilkanaście kawałków, bo za 4 miesiące miałam i ja rodzić. 😓 -
Ja mam chwilowo lekki chill, coś się pojebało ze światłowodem a normalnego zasięgu w biurze nie mam, i jestem że tak powiem uziemiona w oranżerii żeby mieć kontakt że światem... Czy narzekam??? Ależ skąd 😂
Edit. Sukienka była wyprasowana 😅😅 zmielam przy biurku niestety 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2023, 09:25
Miminka, Angi90 , alauda, Paucia, Aśka, rozalaa, Niaha lubią tę wiadomość
-
Bluesky wrote:Przyznaje, że patrząc właśnie co dziewczyny tu suplementują zastanawiałam się czy czegoś nie włączyć. (biorę tylko mama dha premium +). Ale z drugiej strony mam regularne cykle, ostatnim razem na wizycie u gin owulacja potwierdzona i boję się, żeby nie "przedobrzyć" i nie rozregulować cyklu itd.
Ja kiedys zainspirowałam się na forum i zaczełam brać Inofem, chociaz nie mam zadnych problemow z owulacją, czy wahan hormonow. W cyklu, w ktorym zaczełam go brac, jakos tydzien po miesiaczce, dostalam silnego krwawienia (silniejszego niz sama @). Odstawilam go i juz wiecej to sie nie powtorzylo. Sama nie wiem czy to wina tego suplementu czy nie. Ale wtedy stwierdzilam, ze nie bede brala nic bez zalecen lekarza.
Biorę jedynie suplementy dla kobiet starajacych się o ciążę, kwasy Omega i koenzym Q10, zeby podpicowac stare jajeczkaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2023, 09:34
83; AMH 0,73
10.2021 -iui 👧🏻 ❤️ (AMH 0,95)
05.23 💔 9/10tc łyżeczkowanie
➡️1 IVF -> ❄️
FET 06.08 (3BB) ❌
➡️2 IVF -> ❄️❄️❄️
-> cienkie endo, brak możliwości transferu -
Dzień dobry!
Moon jaka noga 🫣 Sukienka piękna 🤩
Dobrego dnia dziewczynki ❤️Miminka, moonflower, Cukruś, Aśka lubią tę wiadomość
👩🏻'90 🧔🏻'84 🩷'14
Niedrożność jajowodów/Czynnik męski
IVF '24🍀
💉Bemfola 300+Orgalutran+Decapeptyl
🪄21🥚=>12 MII=>ICSI=>11=>❄️❄️❄️
🔹FET 31/07 💉 bHCG 10 dpt <2,3 mlU/ml ❌
🔹FET 02/09🍀blastka 4CC🍀▫️7 dpt bHCG 19,65 prog 14,38▫️9 dpt bHCG 70,43▫️11 dpt bHCG 162 prog 18,09▫️14 dpt bHCG 687,23 prog 28,01
5t5d 21dpt GS 0,93 cm + YS🍀6t1d 24dpt CRL 0,47 cm ❤️ 174 bpm GS 1,44 cm 🔺krwiak 35 mm
7t5d CRL 1,44 cm ❤️159 bpm🔻krwiak 30 mm
10t6d CRL 4,8 cm, krwiaka brak
12t6d CRL 6,65 cm prenatalne ⌚
28/11 wizyta ⏳
PTP 20.05.2025
"Rób wszystko z jedną myślą w głowie:
Zasłużyłam na szczęście!"