Czerwiec👙, lato🏝️, słońce świeci🌞- będzie z tego dużo dzieci👶🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
Lady_Dior wrote:Światełko gratuluję pozytywnego testu ☺️
San95 też miałam pisać jaka śliczna na tym weselu byłaś 😁
Tetyda ja nadal jestem w szoku, że taka wyraźna kreska może być oszukańcza🙄
Moonflower ależ zrobiłyście imprezkę przyszłej mamusi 😊 Na pewno będzie to dla niej niezapomniany dzień 😊
Kurcze ale masz dziwne te plamienia🤔 To jak jutro małpy nie będzie to w poniedziałek test❓😋Wioleta91, kwiatek100, Niaha, Lipcowa lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, witam się późnym wieczorem. Nie odzywam się ale cały czas podczytuje
Wstawiam zestawienie testów (tych co fotografowałam), może się przyda
Dobrej nocy!;*Niaha, Marzycielka, Dara, Wron Kraa, Paulinek🌷🦋, KarolinaAnastazja, Lady_Dior, Mart768, Cukruś, Marysiaa, Putka2022, rozalaa, Światełko, Skatusia🥰, SzuumFal, Kika95, Lipcowa, S.Roszpunka, mama7latka, Lani, xMartaa lubią tę wiadomość
🧑 27
🧒 29
😺 6
Starania od 10.2022
03.2023 - cb
05.06.2023 - ⏸️ 34,05 🌸
07.06.2023 - 88,89 🐝
10.06.2023 - 476,18 🔥
13.06.2023 - 2119,98 💪
---
Letrox 5x50 + 2x75
Duphaston 2x1
-
Światełko wrote:Dziękuję dziewczyny🥺♥️ jestem dalej w szoku. Trzymam kciuki za resztę testujących. U mnie 10dpo było biało, spisalam na straty cykl, ale dzisiaj mnie tknęło bo jakoś inaczej się czułam od paru dni i proszę wysikalam sobie ⏸️😉
Cudzie trwaj!♥️
Gratulacje 🤗🤗🤗
Ile jesteś teraz dpo? 😁👧 PEREŁKA.. 9 lat
👦 ŁOBUZIAK 7 lat
👦 SŁODZIAK 5 lat -
Polaya, Bezimienna, Moonflower, Bialeekk, Dara - trzymam kciuki za jutro ❤️🤞🤞❤️ wysikajcie ⏸️🍀🍀
Bluesky - cudownego dnia w Waszą pierwsza rocznicę ❤️
aśś - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin 🥰🎂
Agata98 - jak tam u Ciebie? To chyba czas Twojej owulki 💕🔥
Claire - jak Twoja stopa? Kurcze taki wrzątek to nieciekawa sprawa 🥺 Mam nadzieję, że jest już ciut lepiej 🤞
Zytta - a jak tam po urlopie? Gdzie byliście?
alauda - jak tam u Ciebie? 🐒 się rozkręciła, czy to były tylko takie jednorazowe plamienia? Jaką decyzję podjeliscie, staracie się teraz, czy jednak czekacie? A co do morfologii, lekarz coś zalecił?
eM🌺 - udanego wypadu na Mazury 🤩 wypocznijcie i zrelaksujcie się maksymalnie 🥰
BiałaSasanka - jak tam u Ciebie? Sezon urlopowy się zakończył? 😁
husky - jak tam przeprowadzka i nowa praca? Odwiedziłas lekarza w sprawie tych cykli bez 🐒 przy
karmieniu małej? Monitoring pewnie rozwiązałby wszystkie wątpliwości 👍Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2023, 01:33
-
Ja nie testuje, bo temperatura spadła do 36,55 🐸.
O i jeszcze wraz ze spadkiem zaczęła się @ 😂. Ale super kumulacja 🤣.
Ale parę wniosków, owu była, @ przyszła 14 dni po pozytywnym teście owulacyjnym. I była w 21 dc, a nie w 22dc - czyli tutaj apka FF lepiej wyznaczyła niż Ovu. Niestety spóźniliśmy się z ❤️ w owu, bo męża nie było przez weekend w domu ;p.
No i to drugi cykl, który trwał 34 dni. Długo, ale w granicach normy. Dla mnie to sukces, jak na przepowiadanie cykle bezowulacyjne.
W tym miesiącu zaczynam z NAC. więc zobaczymy. 😁
Jakoś mnie ta małpa nawet nie smuci,bo po tym rollercoasterze cykli bezowulacyjnych, które jednak owu były, to uważam, że tak czy siak ładnie. 😁😁😁 A nawet pojawił się lekki ból piersi, czy inne symptomy poprzednich cykli przed 💔, więc wszystko wygląda tak, jakby naprawdę wróciło do normy.
Tylko ten zmienne nastroje moje były już naprawdę dobijające xD.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2023, 06:18
Beige lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny, przepraszam, że mało się udzielam, ale przygniotły mnie egzaminy 🙈 na szczęście to ostatnie studia w moim życiu, już wystarczy tych kierunków 😅
Trzymam kciuki za wszystkie testujące i dosikujące dzisiaj 😘 powodzenia 🌸☀️🙋♀️32 🙋♂️ 43
Starania o pierwsze dziecko
na luzie od 12.2020
na poważnie od 08.2021
wrzesień 2022: cb
styczeń 2023: cb?
marzec 2023: cb?
maj 2023: poronienie 7tc
08.09.23 - II
13.05.24 - Oliwka jest z nami -
Hej dziewczyny z rana. Trzymam kciuki za testujące. 🙂 Mam nadzieję, że będzie jeszcze dużo kresek w tym miesiącu
Ja się przebudziłam o 4.30 i tak mi się siku chciało, że musiałam siknąć. Test nawet nawet - mam nadzieję, że od jutra już zaczną mi te testy fajnie ciemnieć 😆 bo ileż można na bladziochy patrzeć.
Kwiatek100 fajna fotka porównawcza hehe. Fajna ta kreska 18dpo 😁
Bezimienna to bardzo fajnie, jak widać, że cykl wraca do normy. Oby szybko udało się zobaczyć tłuste kreski 😌 -
Dziewczyny... Mialam dwa testy, jeden zrobilam ostatnio o czułości 10 i nic, dzisiaj rano obudzil mnie ból podbrzusza jak na okres, ale stwierdzilam "a mam test to sobie sikne"
Czy ja mam zwidy? 13 dpo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2023, 08:00
Lady_Dior, Kamsi, Emka06, Marysiaa, kwiatek100, tetyda, ELka, Nataliii, Pingwinek, Paucia, Skatusia🥰, mala_osska, Aśka, Światełko, Wioleta91, Zytta, Niaha, Niaha, Lipcowa, Selina, S.Roszpunka, mama7latka, Lani, Wron Kraa lubią tę wiadomość
-
Polaya nie masz żadnych zwidów 😁😁😁
-
Polaya wrote:
No coś tam widzęArieen lubi tę wiadomość
12.06 ⏸️ (7/8dpo)
27.06 zarodek w macicy!
3.07 mamy serduszko! zarodek 3,5mm
16.08 badania prenatalne, 6,21 cm, usg w normie, niskie ryzyka, prawdopodobnie chłopiec
14.09 no wygląda na chłopaka 💙
Następna wizyta 19.10
-
Jade po kolejne testy! Jak dobrze że wyciągnęłam mojego chłopa z łóżka bo mogłabym bez prawka zostać 😂😂
Zerknijcie jeszcze proszę na mój wykres bo on jednak zostawia sporo do życzenia, boję się że to biochemWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2023, 08:06
Niaha, Lani lubią tę wiadomość
-
Polaya, Emka06, Marysiaa, rozalaa, kwiatek100, Sara30, tetyda, ELka, Pingwinek, Paucia, Skatusia🥰, Aśka, Kika95, Światełko, Delfi, Zytta, Niaha, Marzycielka, Selina, S.Roszpunka, mama7latka, Natala26, Lani, Wron Kraa lubią tę wiadomość
-
Polaya ja nie widzę Twojego wykresu
Po jednym teście nie da się stwierdzić biochema
po temperaturze raczej też wątpię. Sikaj dalej 😁😁😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2023, 08:15
-
Glupia istota w aptece stwierdziła, że wszystkie testy są "bardziej czułe" i dala mi takie które mają 25 mlU/ml, niestety niedziela dzisiaj i to jedyna apteka w okolicy
Znacie test "baby boom" albo jakiś w biało-fioletowym opakowaniu ze znakiem "zyskaj zdrowie"? -
Ewidentnie jest kreseczka! ♥️🧑 27
🧒 29
😺 6
Starania od 10.2022
03.2023 - cb
05.06.2023 - ⏸️ 34,05 🌸
07.06.2023 - 88,89 🐝
10.06.2023 - 476,18 🔥
13.06.2023 - 2119,98 💪
---
Letrox 5x50 + 2x75
Duphaston 2x1
-
Polaya zostaw sobie jeden na rano 😁
Mi nie raz testy o czułości 10mlU/ml wychodziły bledsze od 25 mlU/ml🤷🏼♀️ -
A który to dpo.?
Na początku z tymi testami to różnie bywa.
Edt. Aaa teraz widzę 13dpoWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2023, 08:37