Czerwiec👙, lato🏝️, słońce świeci🌞- będzie z tego dużo dzieci👶🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
Paprota9418 wrote:Hejka.. trochę mnie tu nie było i nie wiem czy ktoś mnie jeszcze kojarzy..
Wróciliśmy z Meksyku było cudownie.. podróż marzeń.. kraj bajeczny ❤️🇲🇽❤️mega wyluzowalismy.. jesteśmy zakochani w 🇲🇽 po uszy..
Po powrocie szybki skok w szara rzeczywistość.. niestety nie udało się wrócić w 3..
byłam strasznie przybita ale już mi przeszło.
Poproszę o wpisanie wolnego strzelca..
dziś 12 dc..
przestałam ufać apka do monitoringu cyklu
Oczywiście, że pamiętamy. 💜
Szkoda, że powrót we swoje, ale pomyśl, że to może ostatnie takie wakacje. 🤞
Wrzuć no nam to jakieś fotki.
Kil wrzuci z Japonii będziemy miały międzynarodowo. 🤩Paprota9418, Lipcowa, Emka06 lubią tę wiadomość
👩🦰35 🧔39
👩❤️👨 2021, początek starań
IUI 10.2023 (27-my cykl starań)
👶 nasza Księżniczka 07.2024 💗 -
Paprota marzę o Meskysku 🥰
Czy meksykańskie plaże są tak samo piękne jak na zdjęciach? 😍🤩
Emka dopiero doczytałam o skierowaniach z NFZ 😊 fajnie, że zdarzają się jeszcze tacy lekarze, to przywraca wiarę w Nasza służbę zdrowia 😊
San a próbowałaś może zbadać proga? 🧐 Ile mniej więcej po domniemanej owulce jesteś? 😊Paprota9418, Emka06 lubią tę wiadomość
-
Lipcowa wrote:Paprota marzę o Meskysku 🥰
Czy meksykańskie plaże są tak samo piękne jak na zdjęciach? 😍🤩
Emka dopiero doczytałam o skierowaniach z NFZ 😊 fajnie, że zdarzają się jeszcze tacy lekarze, to przywraca wiarę w Nasza służbę zdrowia 😊
San a próbowałaś może zbadać proga? 🧐 Ile mniej więcej po domniemanej owulce jesteś? 😊
Dzień lub 2. Proga badałam przez ostatnie 3msc. Ostatni wynik był dobry, a nawet nie wiem czy badałam w dobrym dniu. -
Paprota9418 wrote:Hejka.. trochę mnie tu nie było i nie wiem czy ktoś mnie jeszcze kojarzy..
Wróciliśmy z Meksyku było cudownie.. podróż marzeń.. kraj bajeczny ❤️🇲🇽❤️mega wyluzowalismy.. jesteśmy zakochani w 🇲🇽 po uszy..
Po powrocie szybki skok w szara rzeczywistość.. niestety nie udało się wrócić w 3..
dziś 12 dc..
Paprota, pokaż jakieś foty, opowiadaj
Uwielbiam podróżować i słuchać o podróżachPaprota9418 lubi tę wiadomość
Starania od: lipiec 2022
29.06.23 ⏸️
30.06.23 prog 17.40 beta 56.56
04.07.23 prog 19.11 beta 585.2
10.07.23 prog 19.77, beta 6,664
26.07.23 jest ❤️
03.08.23 USG przed 10. tyg -
Ja Wam dziewczyny jeszcze powiem, że mój Stary odpalił się jak rakieta 🤫🤭
A jeszcze nawet owulki nie ma na horyzoncie 😅
Uważa, że musi zrobić wszystko w tym miesiącu by spłodzić syna zanim stanie się "najdroższym dzieckiem w rodzinie" - tak, mój Mąż ma dziwne poczucie humoru ostatnio odnośnie in vitro 😉
Dzisiaj byliśmy w lesie i oczywiście musiał "pilnować" mnie jak poszłam siku więc serio podziwiam @niemampomyslunanick, bo Nam komary tak podziabały 🍑, że chyba będziemy drapać się do jutra 😅 a jeszcze w planach mamy jeziora zanim zjada się turyści 😈san95, Miminka, Angi90 , Niemampomyslunanick, Niaha, Emka06, Bialeekk, Nataliii, Dara, Amunicja, rozalaa, Wron Kraa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny gratuluję wizyt! Ładnych bet, proga i usg 😊
Niaha taaak nadal chce mi się spać po ziołach, więc piję je raz albo dwa dziennie. Najgorzej było rano, bo później nie do życia 🥴 Nie czuję jakiegoś efektu ich działania na żadnej płaszczyźnie 😜 może to za krótko jeszcze -
Lipcowa wrote:Jakie to miłe 🥰
I jaka decyzję Kochana podjęłaś?
Może warto skonsultować się jeszcze z kimś innym?
Przesłodka Lili 🥰 a wiesz, że moja córeczka też będzie się tak nazywała? 🤭🤫
Lilianka przepiękne imię 🩷Lipcowa, Niaha, Cotakoza lubią tę wiadomość
👱♀️31l 👱♂️30l
21.10.2016 Bartosz 👶
23.12.2022 Miłosz 👼 poronienie septyczne 7tc 💔 (brak wad genetycznych)
24.03.2023 ⏸️ 15/16dpo hcg 206,6 🥹
29.03 hcg 3354,4 przyrost 205%
03.04 5w3d pęcherzyk ciążowy 1,07cm x 0,31cm z zarodkiem 🌈
26.05 prenatalne 13w5d 7,8cm dziewczynki 🌸 - ryzyka niskie 🥰
18.07 połówkowe 21w2d 409g zdrowej księżniczki 💝
12.09 III prenatalne 29w0d 1,4kg dziewczynki 🩷
11.11.2023 godz. 11:11 Lilianka 2800g 52cm 🥰 37tc
-
san95 wrote:Dzień lub 2. Proga badałam przez ostatnie 3msc. Ostatni wynik był dobry, a nawet nie wiem czy badałam w dobrym dniu.
Kurcze tak naprawę dzień lub 2 po owulce gino powinien być w stanie wyłapać, że była. 😶 Może odczekaj do 7 dpo i profilaktycznie zrób proga? -
EwelinaNowa 😊 wrote:Jutro jadę na ostatnią konsultację z ordynatorem ze szpitala w Bygoszczy 😊 udało mi się dzisiaj zdobyć termin po przedstawieniu sytuacji 😊
Lilianka przepiękne imię 🩷
W takim razie trzymam mocno kciuki żebyście razem ustalili jakiś plan działania 🤞🏻🤞🏻 daj koniecznie znać po wizycie 🍀🍀🍀 -
dziś 12 dc..
Tułam cieplutko! 12 dc to nadal szansa w obecnym cyklu na 🤰🤰Paprota9418 lubi tę wiadomość
-
san95 wrote:Nie biorę leków, bo co miesiąc mam bardzo dobry progesteron wiec nie chciałam nic brać. Zrobiłam tylko monit żeby zobaczyć czy pękło coś, a nie widać nic tak naprawdę poza miejscem na ciałko żółte ale nie ma pewności czy będzie
Rozumiem. Trzeba być dobrej myśli, nie na wszystko mamy wpływ. Trzymam 🤞🤞 żeby to jajeczko okazało sie uwolnione i żeby wykiełkowało ❤ -
Lipcowa wrote:Kurcze tak naprawę dzień lub 2 po owulce gino powinien być w stanie wyłapać, że była. 😶 Może odczekaj do 7 dpo i profilaktycznie zrób proga?
-
san95 wrote:I mówi, ze lewy jajnik wyglada tak jakby ta owulacja była, ale ze nie wiedziała go wcześniej to może domniemać ze była. Nic już nie wiem 🤷🏻♀️ szczerze? To nawet mi się nie chce tego proga badać. Właśnie się tak ze starym pokłóciłam i w nerwach wykrzyczałam mu „frajer” a on jest uczulony na to słowo. I chociaż w mojej głowie to nie miało takiego wybrzmienia to według niego jest inaczej. Wyszedł z domu kij wie gdzie.. Czasem nie mam siły.
Przejdzie mu. Na pewno. To ciężki czas dla wszystkich, którzy się starają. Najgorszy ten metlik i zmeczenie, które przychodzi po jakimś czasie. Czasem trzeba odpocząć od tych pobran krwi, badań, cykli. Przynajmniej ja tak mam. Że muszę jeden miesiąc odpocząć, nic nie sprawdzać, nie badać. Najgorsze, że w zeszłym miesiącu dostałam leki na stymulacje cyklu i głupia myślałam, że nam zaskoczy za 1 razem. Nie wiem, czy tak będzie, ale ta myśl sprawiła, że dostałam skrzydeł i jakoś optymistycznie podeszłam do tego miesiąca.
My się jeszcze nie pokłóciliśmy o starania, ale pewnie woele jeszcze przed nami... -
Hach wrote:Przejdzie mu. Na pewno. To ciężki czas dla wszystkich, którzy się starają. Najgorszy ten metlik i zmeczenie, które przychodzi po jakimś czasie. Czasem trzeba odpocząć od tych pobran krwi, badań, cykli. Przynajmniej ja tak mam. Że muszę jeden miesiąc odpocząć, nic nie sprawdzać, nie badać. Najgorsze, że w zeszłym miesiącu dostałam leki na stymulacje cyklu i głupia myślałam, że nam zaskoczy za 1 razem. Nie wiem, czy tak będzie, ale ta myśl sprawiła, że dostałam skrzydeł i jakoś optymistycznie podeszłam do tego miesiąca.
My się jeszcze nie pokłóciliśmy o starania, ale pewnie woele jeszcze przed nami...
Nie sądzę.. tzn nie szybko. On jest bardzo wybuchowy. Zapytał czy już po owulacji. Powiedziałam, że tak prawdopodobnie o ile jakakolwiek była. On się ucieszył, że już nie trzeba się „bzykać” i wykonał taki wiecie gest ręką, że się cieszy. Ja na to, że tak ze mną już nie musi i może z kim chce oczywiście w żartach. A on wtedy powiedział: ta z która chce nie chce ze mną. No i mnie to bardzo zabolało, bo przechodziłam piekło przez jakiś czas. Wiec krzyknęłam „frajer” i trzasnęłam drzwiami. Oczywiście przeprosiłam, bo wiem jakie wybrzmienie ma słowo „frajer” w kibicowskim kręgu. Nie chciał nawet słuchać. Powiedział, że mi się coś pojebalo i ze teraz zobaczę. Wziął klucze od auta i gdzieś pojechał. Nie mam pojęcia gdzie i kiedy i czy wróci. Czasem niestety zle dobieram słowa.. ale on jest nie lepszy w tym temacie….Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2023, 20:29
-
san95 wrote:Nie sądzę.. tzn nie szybko. On jest bardzo wybuchowy. Zapytał czy już po owulacji. Powiedziałam, że tak prawdopodobnie o ile jakakolwiek była. On się ucieszył, że już nie trzeba się „bzykać” i wykonał taki wiecie gest ręką, że się cieszy. Ja na to, że tak ze mną już nie musi i może z kim chce oczywiście w żartach. A on wtedy powiedział: ta z która chce nie chce ze mną. No i mnie to bardzo zabolało, bo przechodziłam piekło przez jakiś czas. Wiec krzyknęłam „frajer” i trzasnęłam drzwiami. Oczywiście przeprosiłam, bo wiem jakie wybrzmienie ma słowo „frajer” w kibicowskim kręgu. Nie chciał nawet słuchać. Powiedział, że mi się coś pojebalo i ze teraz zobaczę. Wziął klucze od auta i gdzieś pojechał. Nie mam pojęcia gdzie i kiedy i czy wróci. Czasem niestety zle dobieram słowa.. ale on jest nie lepszy w tym temacie….
Kurde, ale co to w ogóle za tekst "ta z którą chcę nie chce ze mna"? Ja się wcale nie dziwie ze tak go nazwałaś... Jeszcze, że Ci się pojebało i jeszcze zobaczysz? No dla mnie to bez komentarza...
I znowu San robisz to samo, obwiniasz siebie, bo zle dobrałaś słowa... znowu odwracasz sytuacje i obarczasz się winąWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2023, 20:38
Nat96, Angi90 , Niaha, Selina, Emka06, Cukruś, Darka96, S.Roszpunka, Claire lubią tę wiadomość
🏩❤️ 08.2022 👩29 🧔♂️ 30
7️⃣cs o pierwszego Bąbla 💕
19.07- ⏸️ 🥹
21.07- beta 119,7 🤍
25.07- beta 1212,9 🤍😭
31.07- pęcherzyk ciążowy 😍
21.08- 1,85 cm Dzidziulka z bijącym serduszkiem❤️🥹
14.09- 5,5 cm zdrowego Okruszka 🥰 🥹
23.10- 213 g mojej malutkiej Dziewczynki 🩷
07.11- 306 g zdrowego jednak Chłopczyka 🩵😄
28.12- 1106 g Franulka 🩵
17.01- 1566 g Wstydzioszka 🤭🩵
22.02- 2741 g Słodziaka 🥹🥰
04.03- 3229 g Misia 🐻
27.03.2024 Witaj na świecie Syneczku 🥹💙
-
EwelinaNowa, jakie piękne imię wybraliście! 🤩 Cały czas trzymam kciuki za Wasze zdrowie, piękne Dziewczyny 🤞❤️
Lipcowa! ale się cieszę, że brak jest przeszkód!🫂 go baby! ✊ Stary się obudził 🫢😅 Dobrze, może jego determinacja zdziała cuda!🤞 Będę kibicować 😎🍀
San, on jakby znowu zaczyna 😶 Ja nie wiem czy umiałabym coś takiego znieść będąc na Twoim miejscu, w każdym bądź razie, on powinien przeprosić, a nie Ty! Pobudka⏰
Pozdrawiam z wieczornego spacerku 😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2023, 20:41
Paprota9418, Lady_Dior, Lipcowa, Selina, Emka06, Cukruś, Dara, Aśka lubią tę wiadomość
👩🏻'90 🧔🏻'84 🩷'14 🩷'25
Niedrożność jajowodów/Czynnik męski
IVF '24🍀
💉Bemfola 300+Orgalutran+Decapeptyl
🪄21🥚=>12 MII=>ICSI=>11=>❄️❄️❄️
🔹FET 31/07 💉 bHCG 10 dpt <2,3 mlU/ml ❌
🔹FET 02/09🍀4CC🍀
☀️38t5d Córka 💝 12.05.2025 🌷
"Rób wszystko z jedną myślą w głowie:
Zasłużyłam na szczęście!"🦖 -
Miminka wrote:Kurde, ale co to w ogóle za tekst "ta z którą chcę nie chce ze mna"? Ja się wcale nie dziwie ze tak go nazwałaś... Jeszcze, że Ci się pojebało i jeszcze zobaczysz? No dla mnie to bez komentarza...
I znowu San robisz to samo, obwiniasz siebie, bo zle dobrałaś słowa... znowu odwracasz sytuacje i obarczasz się winą
Nie, nie. On zle zrobił tym co powiedzial. Ja w nerwach po porostu odpowiedziałam, ale wiem ze mogłam użyć innego słowa i tyle. -
San, Słonko... Ty się nie obwiniaj... Co to w ogóle za teksty z jego strony?
Coś kłótliwy ten wieczór. Ja też się właśnie ścięłam z Mężem. Także ten... 🤷 Z tym że ja wiem, że za moment się pogodzimy, ale póki co leżymy poobrażani jedno na drugie. Wiem, że to głupie, szkoda życia i nerwów, no ale już tak mamy, każde potrzebuje teraz chwili przestrzeniWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2023, 20:46
ChocoMonster lubi tę wiadomość
👩🦰35 🧔39
👩❤️👨 2021, początek starań
IUI 10.2023 (27-my cykl starań)
👶 nasza Księżniczka 07.2024 💗 -
san95 wrote:Nie, nie. On zle zrobił tym co powiedzial. Ja w nerwach po porostu odpowiedziałam, ale wiem ze mogłam użyć innego słowa i tyle.
Fajna jestes Dziewczyna, naprawde... przepraszam ze to powiem tak wprost, ale po wszystkich tych sytuacjach widać, że ten czlowiek na Ciebie nie zasługuje i jest toksycznyWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2023, 20:49
🏩❤️ 08.2022 👩29 🧔♂️ 30
7️⃣cs o pierwszego Bąbla 💕
19.07- ⏸️ 🥹
21.07- beta 119,7 🤍
25.07- beta 1212,9 🤍😭
31.07- pęcherzyk ciążowy 😍
21.08- 1,85 cm Dzidziulka z bijącym serduszkiem❤️🥹
14.09- 5,5 cm zdrowego Okruszka 🥰 🥹
23.10- 213 g mojej malutkiej Dziewczynki 🩷
07.11- 306 g zdrowego jednak Chłopczyka 🩵😄
28.12- 1106 g Franulka 🩵
17.01- 1566 g Wstydzioszka 🤭🩵