Czerwiec👙, lato🏝️, słońce świeci🌞- będzie z tego dużo dzieci👶🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
Miminka wrote:Mój Stary właśnie jakiś taki do rany przyłóż 🙈🥰
Ale może to inna aura, bo z moich stron to jeszcze tu nikogo nie wyczaiłam 😅😄 -
San w tym cyklu owulacje miałam jedynie zaobserwowana przez siebie patrzyłam na sluz najbardziej. Cykle roznej dlugosci. W dzień owulacji bol owulacyjny. Dzień po owulacji wizyta u gina oczywiście usg na którym żadnego pecherzyka nie było widać, płynu też nie było w zatoce co mnie zdziwiło pomyślałam że pewnie cykl bezowulacyjny bo kiedyś też tak miałam bol a później nie potwierdzona owulacja na usg. Dlatego sprawdziłam proga 7dpo wynosił 5.6 więc owulka była ale w dzień owulacji mąż oddawał nasieniem do badania i nie było rewelacji jedynie co morfologia się podniosła a 1% na 2%. Oczywiście było zbliżenie w ten sam dzień i tylko w ten dzień wjec stwierdziłam że pewnie nic z tego cyklu nie będzie ale żeby móc napić się winka jednak sprawdziłam i ⏸️. Życzę i tobie tych ⏸️ .
san95 lubi tę wiadomość
08.12 transfer 3 A.A
14.12 6dpt - 31,27mUl/ml
16.12 8dpt - 110.13mUl/ml progesteron 79.5 ng/ml
18.12 10dpt - 327.47mUl/ml progesteron 91.00ng/ml
21.12 13dpt - 1082.79mUl/ml
29.12 21dpt 13877.51mUl/ml progesteron 83.6ng
04.01 27dpt - 39145.26mUl/ml progesteron 69.1ng/ml
28dpt USG jest zarodek 6mm i jest ❤️
17.08.2021 👶 Tomasz
22.09.2022 💔 poronienie zatrzymane 9/10tc
09.06.2023 ⏸️ cudzie trwaj ✊️
10.06.2023 Beta 19.39 mUl/ml
Progesteron 10.50 ng/ml
12.06.2023 Beta 58.87 mUl/ml
Progesteron 13.4 ng/ml
14.06.2023 Beta 126.19 mUl/ml
Progesteron 15 ng/ml
16.06.2023 Beta 270.56 mUl/ml
Progesteron 15.2 ng/ml
03.07.2023 jest zarodek i jest ❤️.
25.07.2023 🖤🖤🖤🖤 -
Lipcowa wrote:Paprota no to teraz czekam na foty 🤩😍🤩
Meksyk jest na mojej liście marzeń od bardzo dawna ale najpierw obiecałam sobie, że skończę Europe 🤭
San całkiem możliwe, że ten gino chciał troszkę naciągnąć Cię na kolejne wizyty 😉
Ty wiesz najlepiej jak między Wami jest ale pamiętam Wasza historie i szczerze martwię się o Ciebie. W związku powinnaś rozkwitać, korzystać z życia i mieć oparcie w drugiej osobie.
Ja ten świat poznałam - ich niepisane zasady, struktury i inne rzeczy, o których nie chce na forum pisać. Nie wiem czym w klubie zajmuje się Twój facet (mój robił oprawy), czy jeździ na wyjazdy itd.. Ale Nasz związek nie przetrwał, gdy kolejny raz wygrali kumple. Co prawda byliśmy wtedy gówniarzami ale z perspektywy czasu cieszę się 😉 nigdy nie zapominaj o sobie. Po prostu 😘
Teraz poczekam i może skocze na tego proga jak będę miała czas, a jak nie to będę w niewiedzy 🙈 jutro powinna skoczyć tempka tez jak nie skoczy to się zacznę zastanawiać. Tak tak, jeździ na wyjazdy, ale nie zajmuje się oprawami.. W sumie nawet nie będę pisać czym. Na szczęście zawsze pyta czy może jechać czy ma zostać, bo mam plany. Aczkolwiek zdarzają się sytuacje, ze akurat na danym meczu musi być i wtedy wyjeżdża. Staram się myśleć o sobie i o tym co ja czuje. Nie zawsze wychodzi, ale coraz częściej mi się udaje. I teraz już wiem, że jeśli będzie trzeba to powiem sobie: dość. To koniec. I początek. Wcześniej mi to przez myśl nie przeszło. 💪🏼Lipcowa lubi tę wiadomość
-
San...
Ja też dołożę swoje 3 grosze, a jeśli niepotrzebnie się wtrącam, to mnie też olej.
Powiem krótko - również wiem, co to toksyczny związek. Taki związek nigdy nie da Ci poczucia totalnego szczęścia. Nawet po urodzeniu dziecka takie związki nie zamieniaja sie w szczęśliwe rodziny jak z obrazka, ta spirala zwykle tylko się nakręca, w rozmowie używa się coraz gorszych słów, czasem idą za tym czyny itd...
Nie czekaj na znak od losu, zastanów się czy do końca życia chcesz dzielić z takim człowiekiem dziecko. Pamiętaj, najpierw pomyśl o sobie!Starania od: lipiec 2022
29.06.23 ⏸️
30.06.23 prog 17.40 beta 56.56
04.07.23 prog 19.11 beta 585.2
10.07.23 prog 19.77, beta 6,664
26.07.23 jest ❤️
03.08.23 USG przed 10. tyg -
Biała1987 wrote:San w tym cyklu owulacje miałam jedynie zaobserwowana przez siebie patrzyłam na sluz najbardziej. Cykle roznej dlugosci. W dzień owulacji bol owulacyjny. Dzień po owulacji wizyta u gina oczywiście usg na którym żadnego pecherzyka nie było widać, płynu też nie było w zatoce co mnie zdziwiło pomyślałam że pewnie cykl bezowulacyjny bo kiedyś też tak miałam bol a później nie potwierdzona owulacja na usg. Dlatego sprawdziłam proga 7dpo wynosił 5.6 więc owulka była ale w dzień owulacji mąż oddawał nasieniem do badania i nie było rewelacji jedynie co morfologia się podniosła a 1% na 2%. Oczywiście było zbliżenie w ten sam dzień i tylko w ten dzień wjec stwierdziłam że pewnie nic z tego cyklu nie będzie ale żeby móc napić się winka jednak sprawdziłam i ⏸️. Życzę i tobie tych ⏸️ .
Dziękuje! Nie tracę wiary i nadziei 💪🏼🥰 po takich historiach aż chce się wierzyć w dobry koniec 🥰 -
Zosis! Aż się zarumieniłam🤭 Ale akcja!🤣✌️
Zosis lubi tę wiadomość
👩🏻'90 🧔🏻'84 🩷'14 🩷'25
Niedrożność jajowodów/Czynnik męski
IVF '24🍀
💉Bemfola 300+Orgalutran+Decapeptyl
🪄21🥚=>12 MII=>ICSI=>11=>❄️❄️❄️
🔹FET 31/07 💉 bHCG 10 dpt <2,3 mlU/ml ❌
🔹FET 02/09🍀4CC🍀
☀️38t5d Córka 💝 12.05.2025 🌷
"Rób wszystko z jedną myślą w głowie:
Zasłużyłam na szczęście!"🦖 cdn. -
Niaha wrote:A skąd jesteś?
Biegun zimna i zieleni 😄 Podlaskie 😊🌲🏩❤️ 08.2022 👩29 🧔♂️ 30
7️⃣cs o pierwszego Bąbla 💕
19.07- ⏸️ 🥹
21.07- beta 119,7 🤍
25.07- beta 1212,9 🤍😭
31.07- pęcherzyk ciążowy 😍
21.08- 1,85 cm Dzidziulka z bijącym serduszkiem❤️🥹
14.09- 5,5 cm zdrowego Okruszka 🥰 🥹
23.10- 213 g mojej malutkiej Dziewczynki 🩷
07.11- 306 g zdrowego jednak Chłopczyka 🩵😄
28.12- 1106 g Franulka 🩵
17.01- 1566 g Wstydzioszka 🤭🩵
22.02- 2741 g Słodziaka 🥹🥰
04.03- 3229 g Misia 🐻
27.03.2024 Witaj na świecie Syneczku 🥹💙
-
Wróciłam od gin (i z zakupów, kupiłam sobie szorty x 2 bo w końcu lato jest🌞), widzę, że tu się sporo dzieje.
Z chęcią zobaczę fotki z Japonii i Meksyku 😍😍😍.
Jakbym się nie bała latać to chętnie bym sama pozwiedzała.
A u gin ciekawie. 32dc czy jakby tydzień po "spodziewanym" terminie a tu w lewym jajniku niespodzianka, pęcherzyk szykujący się do owu 17mm. Jaja jakieś. Więc dobrze, że nie brałam proga jak mi się zaczął okres spóźniać. Mam dalej nie brać, żeby jak to ujęła moja gin "niczego nam tu nie sknocił" I dopiero za 5 dni (powinien pęknąć do tego czasu) ruszyć z dupkiem. A i jeszcze mam zacząć brać ovarin (mogę już teraz). No i oczywiście mamy się nie lenić 🔥🔥🔥🔥🔥😎.
Myślicie, że warto za jakieś 10 dni sprawdzić proga???
Zamówiłam też nowy termometr-jutro powinien być, to będę monitorować temperaturę. O i taki u mnie plan.
San, dziewczyny już wszystko napisaly- ja Ci życzę dużo siły 💪san95, Paprota9418 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle naprodukowałyście! Nadrobiłam 💪
Gratuluję bet i pięknych przyrostów 😍
Ojjj tak, też Wam pisałam,że miałam spięcie z mężem,chyba jakiś taki czas. U nas jak zawsze poszło o sprzątanie 🤔 czasem nie mam już do niego siły i cierpliwości.
Co do prawka, miałam mega problem żeby zdać, bardzo się stresowałam i robiłam głupie błędy... udało się w końcu,gdy powiedziałam sobie,że idę ostatni raz 😅 zdawałam na manualu, teraz mam automat.
Na piasku leżę🏝, na mnie mój Stary, jest już styrany, wiosną bejbika mamy🤰😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2023, 22:49
Niaha, Aśka lubią tę wiadomość
-
Marzycielka wrote:Kochane, a może sobie trochę pomarzymy ☺️☺️☺️
Jakie imiona Wam się podobają dla przyszłych pociech? 😁
Dla córeczki podoba mi się Weronisia, a dla synka Bartuś 🥰🥰
🩷 Matylda, Amelia, Aniela, Janina, Stefania, Estera
🩵 Filip, Igor, Remigiusz, NikodemMarzycielka lubi tę wiadomość
-
Marzycielka u mnie będzie Weronika (jeśli wszystko się uda i będzie córka 😆) po mojej mamie 🥰 a moja córka Zosia też ma imię po mamie starego 😊 Dla chłopca kompletnie nie mam pomysłu. Dla mojego synka imię wybraliśmy jak już 2dni z nim w domu byłam 🤣
Witajcie dziewczyny. Chciałabym pogratulować dzisiejszych bet i innych badań. Nie dałam rady się odezwać, bo jutro moja Zosia obchodzi urodziny i miałam trochę roboty. Teraz padam na pyszczek 🥴 Mam nadzieję, że jutro wysikam ciemniejszą kreskę w końcu...
Wszystkim spokojnej nocy życzę. Niech Wam się przyśni coś przyjemnego🥰
Trzymam kciuki za kolejne testujące dziewczyny 😊Niaha, Marzycielka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarzycielka wrote:Kochane, a może sobie trochę pomarzymy ☺️☺️☺️
a dla chłopca Remigiusz i Florian iii chyba tyle na tą chwilę 😅Niaha, Marzycielka lubią tę wiadomość
-
Marzycielka wrote:Kochane, a może sobie trochę pomarzymy ☺️☺️☺️
O ja jestem fanką takich o to imion:
Ida, Łucja, Natalia, Janina, Róża, Dorota i Celestyna
Józef, Florian, Jerzy, Gustaw.
Mój Stary nie jest jednak takim samym danem jak ja 😅Niaha, Marzycielka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny