Czerwiec👙, lato🏝️, słońce świeci🌞- będzie z tego dużo dzieci👶🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny!
Ja od poniedziałku siedzę w ogrodzie i planuje siedzieć dopóki mi na głowę deszcz padać nie będzie
Ale Was podczytuje wieczorem.
Dzisiaj mi się śniło, pierwszy raz w życiu, że BYŁAM W CIĄŻY!!! Czekałam na chłopca
Chciałam Wam życzyć Pięknego Wtorku !
Niaha lubi tę wiadomość
-
Witam się z wami we wtorek 🥰
Trzymam kciuki za dzisiejsze testujące 🤞🏼💕
Dziękuje wam za te wszystkie wczorajsze słowa, dużo dla mnie znaczyły.
U mnie dziś skok z 36.18 na 36.53 może nie jest jakiś mega, ale… jest 🙈 czyli owulacja chyba była 🙈 cieszę się.. Wiem, ze przynajmniej mam te swoje naturalne owulacje, a to dla mnie ważne.
Miłego dnia kochane 💕
S.Roszpunka, Niaha lubią tę wiadomość
-
Kochana ja w tym cyklu jakbym się śluzem podpierała to bym wyznaczyła owu w kosmicznym terminie. I też jakiś dziwny był w tym cyklu, teoretycznie w terminie owu kremowy. Głowa do góry może jeszcze przed tobą owulacjaZosis wrote:Witam się z Wami we wtorek.
Z naszych wczorajszych przytulanek nici. Niby kłótnia za nic, a zanim Stary wrócił z psem i wrócił do łóżka to ja już zasnęłam. Nigdy tak długo wieczorami z nim nie chodzi, jak wczoraj.
A dzisiaj... Popłynęły łzy od rana. 😭 13 dc, a tu jakby już skok temperatury, śluz zrobił się kremowy. Nosz ku) (@! Owu przyszła ni stąd ni zowąd chyba za wcześnie. Starań nie było. No jest mi dzisiaj tak cholernie źle, że myślę, czy nie po odwoływać spotkań w pracy. Jestem zła na siebie i swoje ciało. Niby śluz był już od kilku dni, ale głowa mówiła, że jeszcze wcześnie, nie ma co się spieszyć... I o! A my nie należymy do tych par, które jakoś mega często serduszkują. Oczywiscie, bywa, ale... No, ale nie tym razem. Jeden szybki numerek w 10 dc. Super. Po cholerę wszystkie te HSG, suplementy, plany na inseminację, jak ciało robi w konia i nie ma podstaw do dziecka - ❤️.
Wyszedł żalpost. Wybaczcie, że tak od rana. Wiem, że Wy zrozumiecie.
Zosis lubi tę wiadomość
*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
Zosis, spokojnie, ważne, że coś było raz, może to był TEN raz i nic straconego. Choć rozumiem Twoj żal, ja nawet przy częstym ❤️ mam wyrzuty sumienia, że może za rzadko, za często, nie w takiej pozycji, za mało polezalam po... EhZosis wrote:Witam się z Wami we wtorek.
Z naszych wczorajszych przytulanek nici. Niby kłótnia za nic, a zanim Stary wrócił z psem i wrócił do łóżka to ja już zasnęłam. Nigdy tak długo wieczorami z nim nie chodzi, jak wczoraj.
A dzisiaj... Popłynęły łzy od rana. 😭 13 dc, a tu jakby już skok temperatury, śluz zrobił się kremowy. Nosz ku) (@! Owu przyszła ni stąd ni zowąd chyba za wcześnie. Starań nie było. No jest mi dzisiaj tak cholernie źle, że myślę, czy nie po odwoływać spotkań w pracy. Jestem zła na siebie i swoje ciało. Niby śluz był już od kilku dni, ale głowa mówiła, że jeszcze wcześnie, nie ma co się spieszyć... I o! A my nie należymy do tych par, które jakoś mega często serduszkują. Oczywiscie, bywa, ale... No, ale nie tym razem. Jeden szybki numerek w 10 dc. Super. Po cholerę wszystkie te HSG, suplementy, plany na inseminację, jak ciało robi w konia i nie ma podstaw do dziecka - ❤️.
Wykorzystaj to, że jesteś szefem, postaw dzisiaj na siebie a nie na pracę
Niaha, Zosis lubią tę wiadomość
Starania od: lipiec 2022
29.06.23 ⏸️
30.06.23 prog 17.40 beta 56.56
04.07.23 prog 19.11 beta 585.2
10.07.23 prog 19.77, beta 6,664
26.07.23 jest ❤️
03.08.23 USG przed 10. tyg -
Marzycielka wrote:Kochane, a może sobie trochę pomarzymy ☺️☺️☺️
Jakie imiona Wam się podobają dla przyszłych pociech? 😁
Dla córeczki podoba mi się Weronisia, a dla synka Bartuś 🥰🥰
Dla córki Pola, a dla syna Antek 💕 nie biorę nic innego pod uwagę już.. 🤭
Niaha, Marzycielka lubią tę wiadomość
-
Miminka, widzę mamy bardzo podobny gust w kwestii imion! Zapomniałam, że Hania i Franek też mi się podobająMiminka wrote:Natalia, Alicja, Hania 🩷 Franek, Adaś 💙 podzieliśmy się, że ja wybiorę dla dziewczynki, a Stary dla chłopca 😁
Miminka lubi tę wiadomość
Starania od: lipiec 2022
29.06.23 ⏸️
30.06.23 prog 17.40 beta 56.56
04.07.23 prog 19.11 beta 585.2
10.07.23 prog 19.77, beta 6,664
26.07.23 jest ❤️
03.08.23 USG przed 10. tyg -
Tak ogólnie cześć wam. Wczoraj upał dzisiaj ciut chłodniej. Ale i tak ciepło. Liczę jednak że słońce wyjrzy zza chmur bo na razie go mało.
Moja tempka robi mnie w balona dzisiaj znowu spadek. Wprawdzie wyższa jest niez przed owu ale jakaś dziwna. Jutro 7 dpo mam nadzieję że na proga się uda wcisnąć. W moim mieście w środy rynek, więc ludziska z okolicznych wiosek przyjeżdżają na rynek i przy okazji pozałatwiać wszystko. Kolejki nie z tej ziemi wszedzie*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
nick nieaktualny
-
Basia, Hania, HelenkaMarzycielka wrote:Kochane, a może sobie trochę pomarzymy ☺️☺️☺️
Jakie imiona Wam się podobają dla przyszłych pociech? 😁
Dla córeczki podoba mi się Weronisia, a dla synka Bartuś 🥰🥰
Franek, Antek, Grzesiu
Niaha lubi tę wiadomość
🧍🏻♀️'97🧍🏽♂️'94
03.2022➡️INVIMED Poznań
➡️06.2023 IUI❌
➡️07.2023 IUI❌
08.2023➡️MedART Poznań
➡️10.2023 punkcja➡️18🥚➡️10❄️
➡️11.2023 FET PGT-A❄️5.1.1 CB 💔
➡️12.2023 biopsja+endometrium scan➡️staphylococcus aureus+enetrococcus faecalis➡️3msc probiotykoterapii
➡️05.2024 naturalsik(06.05 3+5) beta 159,14 prog 15,9 (07.05 3+6) beta 232,27 (10.05 4+2) beta 1027,69 prog 47,4 (17.05 5+2) beta 15519,62 prog 22,1 (21.05 5+6) mamy❤️ (12) prenatalne będzie🩷 (17+3) pierwszy kopniak ➡️07.01.2025 CC 3320 i 56cm

➡️02.2026 FET PGT-A❄️5.1.1 8dpt beta 80,96 prog 33,30 9dpt beta 166,31 13dpt beta 1255,71 prog 40 24dpt mamy ❤️ będzie 🩷

Zostało 8❄️ -
Zosis wrote:Witam się z Wami we wtorek.
Zosis tak jak piszą dziewczyny.. Czasem ten jeden raz wystarczy ❤️ Odpocznij, zajmij się dziś sobą i nie myśl o tym wszystkim w taki sposób. Nie ma reguły przecież.. W poprzednim cyklu ❤️ chyba 5 dni pod rząd w okolicach owulacji, w owulacje i po. I nic z tego nie wyszło. Teraz tylko 2 razy i to też były szybkie numerki. Odkąd przestałam traktować owulacje jako mus do ❤️ żyje mi się lepiej. Jeśli to dziecko jest nam dane teraz to nawet z jednego szybkiego numerku coś zaskoczy.
Zosis, Paprota9418 lubią tę wiadomość
-
Lipcowa wrote:Kil, jesteś w końcu ❤️❤️
Podziel się jakimiś fotami, bo do urlopu taaak daleko 😁
Lipcowa<3
Ostrzegam bo będzie spam post ze zdjęciami z wakacji xD

Pozdrowienia z Fuji<3

Mój ukochany świat Harrego Pottera w USJ

Teraz jak byliśmy był sezon na hortensje - moje ulubione kwiaty<3

Zdjęć mamy myślę koło 6 tys.?xD albo i więcej...
KarolinaAnastazja, S.Roszpunka, tetyda, Mamausia, Pingwinek, Beezi, Miminka, Cukruś, Niaha, Nataliii, Emka06, Skatusia🥰, Aśka, Zosis, Paprota9418, moonflower, rozalaa, Paucia, Paucia, Dara, Wron Kraa, nick nieaktualny, mama7latka, Lipcowa lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, kocham Was! 💜 Jesteście wspaniałe. Już poprawiłam koronę. Pozdrawiam znad kawki. Przedpołudnie dla mnie w ulubionej kawiarni, a później cyc do przodu i do roboty. Rano potrzebowałam się wypłakać. Ale faktycznie... Będzie, co ma być. Za bardzo się nakręcam znowu. 🤦
Mamausia, san95, Pingwinek, Miminka, Niaha, Kil, Claire, Emka06, Skatusia🥰, rozalaa, Paucia, Wron Kraa lubią tę wiadomość
👩🦰35 🧔39
👩❤️👨 2021, początek starań
10.2023 IUI (27-my cykl starań)
👶 nasza Księżniczka 07.2024 💗
07.2025 słodka wpadka 🙈🩷 -
Zosis wrote:Witam się z Wami we wtorek.
Zosia, głowa do góry. Pamiętasz szczęśliwy cykl Beezi?? To był złoty strzał, wystarczyło tylko raz. Przytulam Cię mocno 🫂 będzie dobrze ❤️
Zosis lubi tę wiadomość
26 cykli starań naturalnych ❌
05.23 💔
EF IVF
05.2024 ➡️ I mini ➡️🥚🥚➡️ ❌
06.2024 ➡️II mini ➡️ 🥚➡️❌
09.2024 ➡️ PRP jajników ⏳
📋AMH - 0.09 📋FSH - 6.65
23.09.24 zabieg
🙋🏻♀️35l🙋🏼27l
📈POF
AMH 0.227➡️ 0.369➡️ 0.041➡️0.09 -
Zosis wrote:Bialeekk! 💜 Obyś miała rację. Choć bardziej niż tempka, śluz już taki mega kremowy, poowulacyjny. 🤷 No nic nie poradzę... Popłakałam sobie, odwołałam poranne spotkania (plusy dodatnie bycia szefem), więc jeszcze chwilę sobie poleżę, popłaczę, a później poprawię koronę i zacznę dzień od ulubionej kawiarni. Tyle dobrego.
Do kawy proszę wziąć sobie jakieś dobre ciacho na poprawę nastroju!😘
A śluz przecież może się zmieniać w ciągu doby kilka razy, więc obserwuj!❤️ siknij może na owulaka, albo jakiś monit? Będzie Ci na pewno lepiej gdy będziesz wiedziała na czym stoisz☺️
Zosis lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny.
Po cichutku tu jestem, czytam.
Gratuluję wszystkich pozytywnych testów i trzymam kciuki za przyszłe testy ❤️
My dzis mamy badanie nasienia. U mnie niestety wyszła podwyższona prolaktyna. Czy poszłam do lekarza? Nie. Od tygodnia moj nastrój jest "mam w dupie starania, mam dość badań, mam dość wszelkiego leczenia". Jeszcze dobilo mnie hasło mojej przyjaciółki, że jak to wracam od lipca do pracy (od marca byłam ciągle na l4 - najpierw ciążowe, a później wpadłam w depresję po poronieniu), że ona myślała, że ja juz w ciąży jestem. No nie jestem kuzwa i nie wiem czy będę.
Dobrego dnia Wam życzę ❤️ -
Kil wrote:
Jezu! Pięknie! Z jakiegoś biura podróży się wybraliście ? Kiedyś widziałam 2tygodniowe ♥