Czerwiec👙, lato🏝️, słońce świeci🌞- będzie z tego dużo dzieci👶🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kochane. Dziś pogoda daje trochę odpoczynku, można odetchnąć świeżym powietrzem po wczorajszym deszczu ☺️
Ja mierzę temp w tym miesiącu i wczoraj miałam 36,31 a dziś 36,52 🤔 strasznie duży skok. A nic nocy mi nie zakłóciło. Ale to dopiero początek cyklu, czekam na rozwój sytuacji.
I niczego tak nie mogę się doczekać jak lipcowego wątku 😍 no czuć w nim taki potencjał!
Kciuki na pokładzie za wszystkie bety i inne badania ✊🏻🤞🏻🍀
Miłego dnia! ☀️03.2023💔 6tc
03.2025 💔 7tc (ET 5.1.2)
07.2025 💔 6tc (FET 3.1.1)
Allo mlr 29% | Crossmatch 42,9%
Mamy ❄️ (3.1.2) -
Staaraczkaaa wrote:Dziewczyny! Ja się tak zastanawiam o tym progssteronie. Wyszedl 7.62 ale nie mam plamien, skurczy, bóli nic, a biorę Duphaston, który w krwi nie wychodzi więc w sumie skąd mam wiedzieć czy jest ok? 🤦♀️
Progesteron mam zbadać jeszcze raz wg lekarza i wtedy zobaczymy czy wgl jest przyrost bety i prog urósł, bo ja biorę teraz Duphaston 2 razy dziennie po rabletce03.2023💔 6tc
03.2025 💔 7tc (ET 5.1.2)
Mamy ❄️ (3.1.2) -
Lipcowa wrote:Angi90, Hope, Zosis, agentka93, Wrazluwa, Emka06, moonflower DZIĘKUJĘ
Z takim wsparciem musi się udać
Moja staraczkowa dwubiegunówka daje o sobie znać, bo już dzisiaj inny humor i wierzę w to, że MUSI udać się każdej z Nas
Angi gratulacje! Nie ukrywam, że wygrał mój faworyt
Moonflower kiedy otwierasz wątek?
soon bejb 😘Lipcowa, Wrazluwa lubią tę wiadomość
-
Miminka wrote:Dzień dobry wszystkim 😊
Dziewczynki, gratuluje bet i udanych wizytNiezmiennie trzymam kciuki za Was i Wasze Kropeczki 🥰🤰
Tule za biele i 🐒, jeszcze będzie pięknie 😊
Bialeekk- to wspaniała wiadomość, że nie minęło jeszcze pół roku. Tak jak pisała Ewiwi, spadek możecie odrzucić również za granicą. Także działajcie 💪🤞 To musi się dobrze skończyć 😘
Dziś szykuje się do pracy a Stary wziął nasze pudełeczka na suple i zaczął rozdzielać 😅
Pytam , czy w ogóle wie co komu i ile? 🤔 ,,Żoncia, pewnie" 😄
Spakował wszystko ideolo 👍 To ogromny progres u nas, bo wcześniej ledwo mogłam namówić go na wzięcie witaminy C 🤣Wrazluwa, Angi90 lubią tę wiadomość
03.2023💔 6tc
03.2025 💔 7tc (ET 5.1.2)
Mamy ❄️ (3.1.2) -
moonflower wrote:soon bejb 😘
Haha, upolowałammoonflower, Butterfly23, Emka06, Niaha lubią tę wiadomość
-
Niaha może i ślepa jestem ale to ze na teście jest czysta biel widzę 😂 czekam grzecznie na małpę i mam nadzieję że w lipcu będę miała więcej szczęścia ☺️
Wioleta gratulacje mamuśka 🥰
San95 oby bolące sutki okazały się dobrym znakiem 😆🤞Wioleta91, san95, Wrazluwa lubią tę wiadomość
Razem 11 lat ❣️
Małżeństwo 2 lata💒
Starania od lipca 2022r.
Ona:27 lat
✅️AMH 1,78
👉Prolaktyna powyżej normy- Bromocorn
👉Niska Ferrytyna
Owulacje potwierdzone monitoringiem
On:26 lat
✅️ Badanie nasienia(ilość, morfologia, wymazy)
👉 Ruch postępowy 1,07%
30.10 pierwsza wizyta w ramach Rządowego programu prokreacyjnego
12.11- ⏸️🍀
-
nick nieaktualny
-
Marti27 wrote:Niaha może i ślepa jestem ale to ze na teście jest czysta biel widzę 😂 czekam grzecznie na małpę i mam nadzieję że w lipcu będę miała więcej szczęścia ☺️
Wioleta gratulacje mamuśka 🥰
San95 oby bolące sutki okazały się dobrym znakiem 😆🤞
Bolące sutki i niebieskie żyły na nich, wyglada to okropnie 🤣 -
Tytuł na lipiec idealny 🥰😁
Dzień dobry, witam się z Wami z Home officu, zapału do pracy mam dziś tyle co nic 🙈
Fajnie tak się czyta, ze ten czerwiec taki obfity w dwie kreseczki ❤️ na maxa wszystkim gratuluje!
Aczkolwiek przyznam, ze po moim powrocie na forum niw nadrobiłam całego czerwcowego wątku 🙈 w lipcu obiecuje poprawę!
Wczoraj bardzo podniosłyście mnie na duchu z wynikami nasienia mojego męża, dzięki temu zmotywowalismy się do lipcowych działań 😊
Chcemy tez wprowadzić do jego diety zasady diety śródziemnomorskiej, ja taka stosuje, wiec mąż tez się do niej przekonał, teraz ma ostatni tydzień cateringu, a później będę pomagać mu w konstruowaniu posiłków.
Dzisiaj już chyba mam bóle przedokresowe, z nowym cyklem wracam tez do mierzenia temperatury.
Do supli chce nam jeszcze dodać koenzym q10, stosujecie może?
Wioleta91, alauda lubią tę wiadomość
🏋️🏃♀️
Marzec 2022 8tc 💔 poronienie wstrzymane - łyżeczkowanie 😭
Starania od VI 2022
💁♀️
AMH 1,97 ng/ml
TSH - 2,020
Mutacja MTHRF 1298A > układ heterozygotyczny
Kariotypy ✅
Badanie drożności 10.10.23
Prawy jajowód drożny
Lewy jajowód niedrożny
💁♂️
Kariotypy ✅
Morfologia: 3%
11.12.2023 - IUI ❌
31.01.2024 - IUI ❌
27.02.2024 - IUI ❌
11.09 punkcja 💉 -> 17 🥚 -> 4❄️
16.10 I transfer blastocysta 4AB ✖️
13.12 II transfer blastocysta 6BB ✖️
3.04 III transfer wykluta blastocysta 6BB 💔
6.06 IV transfer blastocysta 4BB
6 dpt - beta 9,61
10 dpt - beta 56
12 dpt - beta 110
14 dpt - beta 267
18 dpt - beta 1601
20 dpt - beta 2295
22 dpt - beta 3411
28 dpt - beta 7930
31 dpt beta 11994 -
Lipcowa wrote:Angi90, Hope, Zosis, agentka93, Wrazluwa, Emka06, moonflower DZIĘKUJĘ
Z takim wsparciem musi się udać
Moja staraczkowa dwubiegunówka daje o sobie znać, bo już dzisiaj inny humor i wierzę w to, że MUSI udać się każdej z Nas
Angi gratulacje! Nie ukrywam, że wygrał mój faworyt
Moonflower kiedy otwierasz wątek?
Lipcowa, na dwubiegunówkę polecamy szalony autobus. Tutaj każda zrozumie i wesprze!Lipcowa lubi tę wiadomość
👩🦰35 🧔39
👩❤️👨 2021, początek starań
IUI 10.2023 (27-my cykl starań)
👶 nasza Księżniczka 07.2024 💗 -
hej am u mnie też chłodniej. ale nie narzekam, lepiej sie bedzie przerzucać graty
@Białeekk zaakceptowałam
ja od wczoraj bez dupka, czekam na małpę. cztery apki, każda inny dzień pokazujenajszybsza premom, według której powinna być dzisiaj, potem ovufriend, która twierdzi że jutro, i kolejne dwie na środę i czwartek
zobaczymy kiedy łaskawa przyjdzie. podjrzewam że jutro, bo robię za opiekunkę dzieciaków w parku rozrywki
zapas podpasek pojedzie ze mną
*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
Marikamb wrote:Tytuł na lipiec idealny 🥰😁
Dzień dobry, witam się z Wami z Home officu, zapału do pracy mam dziś tyle co nic 🙈
Fajnie tak się czyta, ze ten czerwiec taki obfity w dwie kreseczki ❤️ na maxa wszystkim gratuluje!
Aczkolwiek przyznam, ze po moim powrocie na forum niw nadrobiłam całego czerwcowego wątku 🙈 w lipcu obiecuje poprawę!
Wczoraj bardzo podniosłyście mnie na duchu z wynikami nasienia mojego męża, dzięki temu zmotywowalismy się do lipcowych działań 😊
Chcemy tez wprowadzić do jego diety zasady diety śródziemnomorskiej, ja taka stosuje, wiec mąż tez się do niej przekonał, teraz ma ostatni tydzień cateringu, a później będę pomagać mu w konstruowaniu posiłków.
Dzisiaj już chyba mam bóle przedokresowe, z nowym cyklem wracam tez do mierzenia temperatury.
Do supli chce nam jeszcze dodać koenzym q10, stosujecie może?
Trzymam za Was mocno kciuki!
Ja stosuje ubichnol Q10, odkąd dowiedziałam się, że moje AMH wynosi 0,52. I mniej wiecej po 3 miesiacach brania zaszłam w ciążę (podobno komórki jajowe dojrzewają około 3 miesięcy) - nie wiem, czy to był zbieg okoliczoności czy nie, ale po poronieniu od razu wrociłam do brania Q10Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2023, 09:54
Marikamb lubi tę wiadomość
10.2021 -👧🏻 ❤️ (iui)
05.23 💔 9/10tc (naturals)
3x IVF ➡️ 6 transferów ❌ -
Każdym razie tytuł czerwcowy przyniósł naprawdę dużo dzieci 🥰😘😘😘
Niaha lubi tę wiadomość
31.12.2023 👰♀️🤵♂️
03.07.2023 Beta 12,3 mlU/ml
zostań ze mną kwiatuszku 🌺
05.07.2023 Beta 40,3 🥹
10.07.2023 Beta 493 🥹
20.07.2023 2 mm człowieczka z czynnością serduszka ❤️
10.08.23 2,4 cm człowieczka))
26.10.2023 Całe 320g miłości
Zuzia się urodziła 11.03.2024 3370 g 55 cm
2025 - cel - rodzeństwo dla Zuzi -
Claire wrote:Rozalka co z tym dinozaurowym wątkiem? 🙃
moonflower, rozalaa lubią tę wiadomość
2024
3 x IUI
2025
1 IVF - krótki protokół: 16 kumulusów -> 5 x MI, 2 x zdegenerowane
2 IVF - długi protokół: 15 kumulusów -> 1 x MII (nie zapłodniła się), 3 x GV
04 - 07/2025 - Omnitrope 0,1 mg
05/2025 - mezoterapia jajników
ANA 1, ANA 2, AOA ➕️
„Moc, która leży w Tobie, jest silniejsza od wszystkich przeciwności.” -
Marikamb, mój mąż bierze koenzym Q10 po konsultacji z andrologiem
Marikamb lubi tę wiadomość
2024
3 x IUI
2025
1 IVF - krótki protokół: 16 kumulusów -> 5 x MI, 2 x zdegenerowane
2 IVF - długi protokół: 15 kumulusów -> 1 x MII (nie zapłodniła się), 3 x GV
04 - 07/2025 - Omnitrope 0,1 mg
05/2025 - mezoterapia jajników
ANA 1, ANA 2, AOA ➕️
„Moc, która leży w Tobie, jest silniejsza od wszystkich przeciwności.” -
Cześć kochane! Zanim się tu przywitałam to poleciałam na lipiec 🫣
Wiola! Przepiękna beta kochana 🫂 Bardzo się cieszę!❤️ Jesteś w ciąży Mamuśka!🥹
Polaya, pisz jaki wynik, z resztą my Ci tu pomożemy 😊 za piękny przyrost 🤞🍀
Beige, przytulam 🫂 dziś jest pierwszy dzień Twojej lipcowej ciąży!✨🤞
Weronka, zakręć się kochana za laparoskopię na NFZ, się da✌️😊
Wrazluwa, najpewniejsze wyniki do obserwacji cyklu pochodzą z mierzenia temperatury w śluzówce - jama usta, pochwa, odbyt. Plus pomiar pierwszy po przebudzeniu, bez ruchu, o stałej godzinie codziennie, zawsze w tym samym miejscu i tym samym termometrem w danym cyklu.
Marysiaa bardzo mnie cieszy, że u Ciebie już wszystko w porządku 🫂 Pamiętaj, że może się to powtarzać, ważne by nie było nic więcej 🍀
Lipcowa, mam nadzieję, że dziś już lepiej się czujesz?😊😘
Moon, a niechże! Przyjmuję tę nagrodę, może być w dwóch turach - pierwsza na⏸️, druga na 🚼🚼 bliźniaki 🙈😅
Dobrego dnia kochane!🫶 u mnie wiatr łeb chce urwać dosłownie 😶🌫️Wioleta91, moonflower, Lipcowa, Polaya lubią tę wiadomość
👩🏻'90 🧔🏻'84 🩷'14 🩷'25
Niedrożność jajowodów/Czynnik męski
IVF '24🍀
💉Bemfola 300+Orgalutran+Decapeptyl
🪄21🥚=>12 MII=>ICSI=>11=>❄️❄️❄️
🔹FET 31/07 💉 bHCG 10 dpt <2,3 mlU/ml ❌
🔹FET 02/09🍀4CC🍀
☀️38t5d Córka 💝 12.05.2025 🌷
"Rób wszystko z jedną myślą w głowie:
Zasłużyłam na szczęście!"🦖 cdn.