X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czop/galaretka
Odpowiedz

Czop/galaretka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Staraczka233 Koleżanka

Wysłany: 12 grudnia, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spóźnia mi się okres 4 dzień
    Test w dniu @ negatywny ale robiony był wieczorem
    Brak objawow jak zawsze przed @
    2 tyg temu bole jajnika

A dodatkowo w połowie cyklu wypadła mi jakby taka galaretka miała z 2-2.5 cm była
    Ja już wariuje czy ktoś jest mi w stanie powiedzieć czy ktoś tak miał?? Bardzo się denerwuje, test planuje zrobić jutro rano albo sobotę

• Pacynka Przyjaciółka

Wysłany: 12 grudnia, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ta galaretka to śluz płodny, normalna sprawa w okolicach owulacji.

👩🏻'92 🧑🏻‍🦱'93
    6cs o pierwsze 👶🏻

Wit. D, Wit. B12, Kwas foliowy ✅
    Ferrytyna ❌ (Laktoferyna, Sanprobi IBS)
    TSH❓

Badanie nasienia 🗓️ 13.01.2025
    Wizyta u gin-endo 🗓️ 15.01.2025

Wyniki 7dpo:
    progesteron 16,7 ng/ml
    estradiol 209 pg/ml
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ