Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czy boicie się zachodzić w ciążę w tych czasach?
Odpowiedz

Czy boicie się zachodzić w ciążę w tych czasach?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kamala8 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2022, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny kolejna kobieta umarła przez to chore prawo. Ja czytam i przyznaje że się boje. Że moja decyzja aby zajść w ciążę to może być podpisanie wyroku śmierci jeśli coś pójdzie nie tak. A wy też się boicie?

👩‍💼36
    Badania etap I i II ok.
    Tsh -2,9 -> 1,9 ->2,6
  • Hania007 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2022, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamala8 wrote:
    Dziewczyny kolejna kobieta umarła przez to chore prawo. Ja czytam i przyznaje że się boje. Że moja decyzja aby zajść w ciążę to może być podpisanie wyroku śmierci jeśli coś pójdzie nie tak. A wy też się boicie?
    Ciagle o tym myśle odkąd tylko ten cyrk cały powstał😔 boje się i nawet wczoraj miałam zadać to samo pytanie. Co z ewentualnymi konsekwencjami w przypadku komplikacji w ciąży. Przy pierwszej ciąży niejednokrotnie jechałam na sor przy krawieniach, teraz zastanawiam się czy bym się odważyła wogole pojechać. Strasznie zle się porobiło🥺

7l5Dp2.png

💙29.03.2021r - nasz malutki cud💙

maj 2021r - marzec 2022r - starania o rodzeństwo 👨‍👩‍👧‍👦

10dpo - ⏸ - 9cs🍀
    11dpo - beta 37,56 mIU/ml
    14dpo - beta 207 mlU/ml
    5t+0d - USG - pęcherzyk 🔘 2,6mm
    7t+0d - Dzidzia 0,68cm🥰
    10t+0d - 2,68cm 👶🏻
    12t+6d - 5,5cm 👧🏻🎀
  • abrakadabra Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2022, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2024, 19:42

Blond27, CestLaVie, hannah_92, Ani0nka, nick nieaktualny, niutek87, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

2022 r. - córeczka 🩷

2025.r - synek 🩵
  • jo_ana Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2022, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    abrakadabra wrote:
    Kamala8 ta kobieta nie umarla przez to chore prawo tylko przez coś innego. Proszę doczytaj wiecej informacji na ten temat, a nie słuchaj tego co ktoś gdzieś napisze i powtarza dalej niesprawdzone informację.

Podasz jakieś wiarygodne źródło odnośnie tej sprawy ?

5 lat walki o nasz cud 🌈
    11/2021 9/12 tc 💔

🔸 IVF: 03/2024
    14/05 (N) I FET ❄️ cb ?
    15/06 (N) II FET ❄️ cb 💔
    13/08 (S) III FET ❄️ 5/7 tc 💔
    30/12 (S) IV FET ❄️ nieudany

09/06 (S) V FET ❄️
    6 dpt ⏸️ zostań z nami 🌈🍀
    20.02.2026 (39+2) CC 3790g 56 cm
    Nasza córeczka jest już z nami 💖

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ