Czy boicie się zachodzić w ciążę w tych czasach?
-
Dziewczyny kolejna kobieta umarła przez to chore prawo. Ja czytam i przyznaje że się boje. Że moja decyzja aby zajść w ciążę to może być podpisanie wyroku śmierci jeśli coś pójdzie nie tak. A wy też się boicie?👩💼36
Badania etap I i II ok.
Tsh -2,9 -> 1,9 ->2,6 -
Kamala8 wrote:Dziewczyny kolejna kobieta umarła przez to chore prawo. Ja czytam i przyznaje że się boje. Że moja decyzja aby zajść w ciążę to może być podpisanie wyroku śmierci jeśli coś pójdzie nie tak. A wy też się boicie?
-
Kamala8 ta kobieta nie umarla przez to chore prawo tylko przez coś innego. Proszę doczytaj wiecej informacji na ten temat, a nie słuchaj tego co ktoś gdzieś napisze i powtarza dalej niesprawdzone informację.
Blond27, CestLaVie, hannah_92, Ani0nka, Sleepy, niutek87, Belie lubią tę wiadomość
-
abrakadabra wrote:Kamala8 ta kobieta nie umarla przez to chore prawo tylko przez coś innego. Proszę doczytaj wiecej informacji na ten temat, a nie słuchaj tego co ktoś gdzieś napisze i powtarza dalej niesprawdzone informację.
Podasz jakieś wiarygodne źródło odnośnie tej sprawy ?Trombofilia, problemy immunologiczne, rozjechane cytokiny, komórki NK 17%, cross match 28,5%, allo mlr 0%
Starania naturalne od 01/2021
Poronienie zatrzymane 9/12 tc 11/2021 💔
Starania w klinice od 2023
🔸 5 x stymulacja
🔸 3 x IUI
🔸 IVF: 03/2024, mamy 18 ❄️
Ryzyko OHSS, transfer odroczony
14/05 (N) I FET ❄️ nieudany
15/06 (N) II FET ❄️ cb 💔
13/08 (S) III FET ❄️ 7 tc 💔 -