Jestem 9 miesięcy po cięciu cesarskim jeżeli to ma jakieś znaczenie. Okres miałam już 6 razy, zwykle okres pojawiał się po 30 lub 34 dniu. Ostatni okres miałam 19 września, trwał gdzieś 6 dni. Współżyłam 25 i 26 września bez zabezpieczenia, 2 października z zabezpieczeniem ale prezerwatywa spadła nie wiemy czy w trakcie czy na sam koniec to samo stało się również 16 października. Współżyłam też w inne dni ale raczej nie mają tu znaczenia bo zabezpieczenie nie zawiodło. Czy ktoś jest w stanie wydedukować z tego co napisałam czy jest bardzo możliwe zajście w ciąże? Wydaje mi się, że jak prezerwatywa spadła to mimo wszystko sperma nie mogła się przedostać przez nią czy z boku jakoś ale no nie wiem, może nie mam racji, może ktoś zaszedł w ten sposób w ciąże? Help.
A jeszcze dodam, że dzisiaj jest 37 dzień cyklu, przez dwa dni bardzo bolały mnie piersi, dzisiaj momentami czuję tylko lekkie dziwne napięcie w nich. Tak po za tym nic mi nie dolega. Znaczy gardło mnie bolało, piłam wczoraj i dzisiaj gripex, a tydzień wcześniej miałam katar i również mnie bolało gardło, brałam tylko tabletki na gardło. Piszę o tym bo może to też ma jakiś wpływ na to.
A i gdzieś tak tydzień po okresie czy w połowie cyklu (nie pamiętam kiedy to było) plamiłam na różowo, 2 plamki bardzo mało na papierze toaletowym.