X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czy endometrium ma szanse urosnąć jeszcze po owulacji?
Odpowiedz

Czy endometrium ma szanse urosnąć jeszcze po owulacji?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • CzekamyNaDrugie Koleżanka

Wysłany: 3 kwietnia 2021, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, 1-2 dni po owulacji byłam u lekarz i moje endo było bardzo cienkie 4mm.
    Czy jest szansa na ciąże przy tak cienkim endo?
    Czy może ono jeszcze trochę urosnąć ?

• Toonney Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2021, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Endometrium moze urosnac ale na ciaze przy tak cienkim endo srednie szanse :(

lMkbp1.png
    cv0ep1.png

• Azjak Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2021, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzekamyNaDrugie wrote:
    Dziewczyny, 1-2 dni po owulacji byłam u lekarz i moje endo było bardzo cienkie 4mm.
    Czy jest szansa na ciąże przy tak cienkim endo?
    Czy może ono jeszcze trochę urosnąć ?

Bez leków wątpię. Ja też mam problem z cienkim endometrium i lekarz mi przepisał estrofem. Czy pomaga? Na pewno nie zmniejsza 🙃

Starania o pierwszego bobasa od I.2018
    II - III.2020 - Clo 😥
    X - XI.2020 - Aromek 😥
    XII.2020 - cykl naturalny - ciąża biochemiczna 6tc [*] 😭💔
    7.I (30dc) beta 68
    11.I (34dc) beta 228
    16.I (39dc) beta 22
    III.2021 - Aromek III cykl 😥
    IV.2021 - Aromek IV cykl🍀🥳🥰
    11.V (26dc) beta 42
    13.V (28dc) beta 114
    17.V (32dc) beta 756
    22.V (37dc) beta 7831
    CÓRKA 31.12.2021 👧🍼❤️

Starania o drugiego bobasa... od VI.2023
    VI - VIII.2024 - Aromek 😥
    13.IX.2024 - Aromek IV cykl - 1 IUI ❌️
    X - XI.2024 - IUI anulowane 🤨
    XII. 2024 - IVF ❄️❄️❄️
    24.II.2025 I FET 4aa ❄️ -> 😓👎
    III.2025 -> scratching endometrium cd56 ❌️ cd138 ❌️
    V.2025 -> cd56 ❌️ cd138❌️
    14.VII.2025 II FET 3aa ❄️ -> 😓👎
    9dpt beta - 3
    11dpt beta - 6.79
    14 dpt beta < 2.3

IX.2025 FET ? 🌈🍀🤞🧚‍♀️🦄🍟🍍 -> ❄️
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ