Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czy jest Możliwa Ciąża?
Odpowiedz

Czy jest Możliwa Ciąża?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piszę bo jestem w niepewności . 5 lut. miałam normalnie miesiączkę ale od tyg mam dziwne objawy takie jak częstsze siusianie niz zwykle, wymioty (ale wieczorem ,od 2 dni rano) otumanienie straszne bóle głowy zawroty i wrażliwość piersi (nie do wytrzymania) , dzis sprawdzałam temp.ciała i miałam 37.1 zawsze kocham sie bez zabezpieczenia bo z narzeczonym chcemy mieć dziecko i czesto konczy w środku ale nie wiem czy mam dobrze interpretować te objawy i czy to nie za wczesnie by cokolwiek brać do głowy . Poroniłam już 2 razy i bardzo chce mieć dziecko. test robiłam20 lut. i niby była ta kreska ale prawie nie widoczna .

• Mordeczka Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idź na betę będziesz miała pewność czy jesteś w ciąży czy nie.

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idź na bete wszystko wyjaśni :) oczywiście że jest możliwość na tym świecie różne rzeczy się dzieją:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2015, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję . Oby się w końcu udało . Pozdrawiam

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ