Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czy jest Możliwa Ciąża?
Odpowiedz

Czy jest Możliwa Ciąża?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piszę bo jestem w niepewności . 5 lut. miałam normalnie miesiączkę ale od tyg mam dziwne objawy takie jak częstsze siusianie niz zwykle, wymioty (ale wieczorem ,od 2 dni rano) otumanienie straszne bóle głowy zawroty i wrażliwość piersi (nie do wytrzymania) , dzis sprawdzałam temp.ciała i miałam 37.1 zawsze kocham sie bez zabezpieczenia bo z narzeczonym chcemy mieć dziecko i czesto konczy w środku ale nie wiem czy mam dobrze interpretować te objawy i czy to nie za wczesnie by cokolwiek brać do głowy . Poroniłam już 2 razy i bardzo chce mieć dziecko. test robiłam20 lut. i niby była ta kreska ale prawie nie widoczna .

• Mordeczka Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idź na betę będziesz miała pewność czy jesteś w ciąży czy nie.

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idź na bete wszystko wyjaśni :) oczywiście że jest możliwość na tym świecie różne rzeczy się dzieją:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2015, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję . Oby się w końcu udało . Pozdrawiam

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ