X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czy jest Możliwa Ciąża?
Odpowiedz

Czy jest Możliwa Ciąża?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piszę bo jestem w niepewności . 5 lut. miałam normalnie miesiączkę ale od tyg mam dziwne objawy takie jak częstsze siusianie niz zwykle, wymioty (ale wieczorem ,od 2 dni rano) otumanienie straszne bóle głowy zawroty i wrażliwość piersi (nie do wytrzymania) , dzis sprawdzałam temp.ciała i miałam 37.1 zawsze kocham sie bez zabezpieczenia bo z narzeczonym chcemy mieć dziecko i czesto konczy w środku ale nie wiem czy mam dobrze interpretować te objawy i czy to nie za wczesnie by cokolwiek brać do głowy . Poroniłam już 2 razy i bardzo chce mieć dziecko. test robiłam20 lut. i niby była ta kreska ale prawie nie widoczna .

• Mordeczka Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idź na betę będziesz miała pewność czy jesteś w ciąży czy nie.

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idź na bete wszystko wyjaśni :) oczywiście że jest możliwość na tym świecie różne rzeczy się dzieją:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2015, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję . Oby się w końcu udało . Pozdrawiam

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ