Czy jestem w ciazy czy mam problem z miesiaczka??
-
Witajcie kochane przyszle mamy!!
Mam do Was pytanie poniewaz, obawjam sie troszke moim stanem.
Od 3 miesiecy staramy sie z mezem o dzidziusia i jak na razie bez skutku...chybaa.
Moim problemem jest to , ze gdy przed staraniami o dzidziusia mialam cykl 28 dniowy, kiedy zaczelam sie starac zmienil sie na 30 dniowy.
Dzis mam 31 dc i nie mam ani okresu, ani nawet objawow zwiastujacych nadejscie @. Bola mnie troche sutki i pewnego razu mialam mdlosci..to sa jedyne objawy, wiec stwierdzilam ok moze w koncu sie udalo, ale zrobilam chyba multum testow ciazowych i nic . Wszystkie negatywne, kupowalam takie ktore, wykrywaja ciaze 4 dni przed spodziewana miesiaczka i ten rowniez negatyw... nie wiem troche sie boje, dzis ide do lekarki zeby zapisala mi skierowanie na bete (tutaj sama nie moge isc Szwecja) wiec dopiero jutro pojde n bete i na pewno jutro nie dostane wynikow.
Moje pytanie i obawy sa takie : Czy to mozliwe ze tym razem calkowicie mi sie rozlegulowal cykl? Ja czytalam tutaj na forum to widzialam ze duzo kobitek ma problem i czasami po 3 miesiace nie maja okresu.
Ja mialam zawsze jak w zegarku!!
(Ojjj wlasnie zwymiotowalam)
No az nie moge uwierzyc ,ze mam same negatywne testy a przysiagam , ze zrobilam ich z 15!!!!
To pierwszy raz kiedy spoznia sie okres.
Kochane moze doradzicie.
A moze za wszesnie robilam testy no ale 1 dzien po oczekiwanej miesiaczce robione testem, ktory wykrywa nawet 4 dni przed i negatyw?? Sama nie wiem co mam myslec.
Wiem , ze ide na bete ale do wynikow mi jeszcze daleko dlatego pytam czy ktoras z Was kochane mialy podobne objawy. Z grory dziekuje za odpowiedz.
Pozdrawiam -
nick nieaktualnyDziewczyno Ty nie panikuj bo wlasnie od tego stresu staraniowego pewnie Ci cykl sie rozregulował. To normalne ze cykle moga byc nieregularne bo stres, przeziebienie itd jest wiele czynników. 3 miesiace staran to mało, poczekaj rok i wtedy sie zaczniesz denerwowac. A jak sobie wkrecasz wymioty to sie jeszcze nerwicy nabawisz od tego.
Mimi1990 lubi tę wiadomość
-
PsotkaKotka wrote:Mimi, 28 a 31 to, przynajmniej moim zdaniem, bardzo mala roznica. To jest cykl uznawany za bardzo regularny. Nieregularny jest jak raz masz 26 a raz 36.
-
nick nieaktualnyJeśli testy negatywne, to pewnie rozregulował ci się cykl od tego myślenia i stresowania się. Na początku starań, kiedy miałam ogromne parcie na sukces, mierzyłam, liczyłam, testowałam od 5dpo to z moich zegarkowych 28dniowych cykli zrobiło się raz ponad 40 dni, a za miesiąc chyba 35. I też wtedy panikowałam, że mam wszystkie objawy, na pewno się udało, na pewno to ja jestem jedną z tych niewielu którym testy nie wychodzą, a ciąża jest itd...
Odpuść trochę i wrzuć na luz Nie sprawi to że zajdziesz od razu, ale twój organizm nie będzie wariowałWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 09:41
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-