X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czy jestem w ciazy czy mam problem z miesiaczka??
Odpowiedz

Czy jestem w ciazy czy mam problem z miesiaczka??

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mimi1990 Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kochane przyszle mamy!!

Mam do Was pytanie poniewaz, obawjam sie troszke moim stanem.
    Od 3 miesiecy staramy sie z mezem o dzidziusia i jak na razie bez skutku...chybaa.

Moim problemem jest to , ze gdy przed staraniami o dzidziusia mialam cykl 28 dniowy, kiedy zaczelam sie starac zmienil sie na 30 dniowy.
    Dzis mam 31 dc i nie mam ani okresu, ani nawet objawow zwiastujacych nadejscie @. Bola mnie troche sutki i pewnego razu mialam mdlosci..to sa jedyne objawy, wiec stwierdzilam ok moze w koncu sie udalo, ale zrobilam chyba multum testow ciazowych i nic . Wszystkie negatywne, kupowalam takie ktore, wykrywaja ciaze 4 dni przed spodziewana miesiaczka i ten rowniez negatyw... nie wiem troche sie boje, dzis ide do lekarki zeby zapisala mi skierowanie na bete (tutaj sama nie moge isc :/ Szwecja) wiec dopiero jutro pojde n bete i na pewno jutro nie dostane wynikow.

Moje pytanie i obawy sa takie : Czy to mozliwe ze tym razem calkowicie mi sie rozlegulowal cykl? Ja czytalam tutaj na forum to widzialam ze duzo kobitek ma problem i czasami po 3 miesiace nie maja okresu.
    Ja mialam zawsze jak w zegarku!!
    (Ojjj wlasnie zwymiotowalam)
    No az nie moge uwierzyc ,ze mam same negatywne testy a przysiagam , ze zrobilam ich z 15!!!!

To pierwszy raz kiedy spoznia sie okres.
    Kochane moze doradzicie.
    A moze za wszesnie robilam testy no ale 1 dzien po oczekiwanej miesiaczce robione testem, ktory wykrywa nawet 4 dni przed i negatyw?? Sama nie wiem co mam myslec.
    Wiem , ze ide na bete ale do wynikow mi jeszcze daleko dlatego pytam czy ktoras z Was kochane mialy podobne objawy. Z grory dziekuje za odpowiedz.

Pozdrawiam

"Kto nie dąży do rzeczy niemożliwych, nigdy ich nie osiągnie" wizyta 25.10
    5djyxzkrahkgkrme.png
    atdcjw4zvcdu9pxq.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimi, 28 a 31 to, przynajmniej moim zdaniem, bardzo mala roznica. To jest cykl uznawany za bardzo regularny. Nieregularny jest jak raz masz 26 a raz 36.

Mimi1990 lubi tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyno Ty nie panikuj bo wlasnie od tego stresu staraniowego pewnie Ci cykl sie rozregulował. To normalne ze cykle moga byc nieregularne bo stres, przeziebienie itd jest wiele czynników. 3 miesiace staran to mało, poczekaj rok i wtedy sie zaczniesz denerwowac. A jak sobie wkrecasz wymioty to sie jeszcze nerwicy nabawisz od tego.

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    Mimi, 28 a 31 to, przynajmniej moim zdaniem, bardzo mala roznica. To jest cykl uznawany za bardzo regularny. Nieregularny jest jak raz masz 26 a raz 36.
    Psota gdzie ty nam zniknełaś :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli testy negatywne, to pewnie rozregulował ci się cykl od tego myślenia i stresowania się. Na początku starań, kiedy miałam ogromne parcie na sukces, mierzyłam, liczyłam, testowałam od 5dpo to z moich zegarkowych 28dniowych cykli zrobiło się raz ponad 40 dni, a za miesiąc chyba 35. I też wtedy panikowałam, że mam wszystkie objawy, na pewno się udało, na pewno to ja jestem jedną z tych niewielu którym testy nie wychodzą, a ciąża jest itd...
    Odpuść trochę i wrzuć na luz :) Nie sprawi to że zajdziesz od razu, ale twój organizm nie będzie wariował :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 09:41

• Mimi1990 Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny za odpowiedzi!!!!!
    Wrzucam na luz zatem :) i co ma byc to bedzie. :)

5djyxzkrahkgkrme.png
    atdcjw4zvcdu9pxq.png
  • Mimi1990 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny i udalo sie :) Jestem w ciazy :)

aszka, Anatolka, izaabeelka lubią tę wiadomość

5djyxzkrahkgkrme.png
    atdcjw4zvcdu9pxq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha ! Gratulacje jeszcze raz :):*

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimi1990 wrote:
    Dziewczyny i udalo sie :) Jestem w ciazy :)
    i brawo :D a jednak wyszlo i fajnie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2014, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gratulacje! :D

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ