X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czy któraś z was na testy ciążowe na sprzedaż?
Odpowiedz

Czy któraś z was na testy ciążowe na sprzedaż?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Dominika08qq Koleżanka

Wysłany: 16 marca, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny
    Co miesiąc tracę miliony na testy ciążowe, moja głowa jest spokojniejsza jak zaczynam sobie testowanie tak od 10 DPO.
    Często zamawiałam testy z easy@home ale ogólnie dość drogo wychodzą. Może któraś z was już w ciąży ma jakiś zapas nieużyty na sprzedaż? Lub może polecacie jakieś tanie testy z czułością 10?

• Nieprzejrzysta Autorytet

Wysłany: 16 marca, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja mam do sprzedania 3 testy ciążowe Testeo oraz Pregna Start. Możemy się jakoś dogadać :)

-26.04.25r.- III prenatalne
    -4.04.25r.-26+4,
    -7.03. 25r.- 22+4, 480 g Panny 🍊
    -26.02.25r.- Połówkowe, 350 g małej damy 🍒
    -13.02.25r.- 230 g dziewuszki 💜
    -07.02.25r.- 5 wizyta (nadal nie wiemy kogo tam gościmy💚) 18+4?
    -10.01.- 4 wizyta (14+4)
    -13.12- 3 wizyta (9+4) szalejące dzidzi 🍒
    -22.11- 2 wizyta (6+2) mamy serduszko ❤️
    -14.11.- 1 wizyta(5+3)pęcherzyk ciążowy
    -8 ms ( 28 październik II kreski) 🌱🍀👣
    -7 ms (wrzesień) 💔 ciąża biochemiczna 💔
    -Podejrzenie Hashimoto, guzki na tarczycy,Niedowaga, od dzieciństwa problemy z serduchem 💔💉
    ASD II,arytmia od 2021r. anemia (Czerwiec 2024r.)
    👱‍♀️29🧑29

preg.png
  • ola_r2024 Koleżanka

Wysłany: 20 marca, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominika08qq wrote:
    Cześć dziewczyny
    Co miesiąc tracę miliony na testy ciążowe, moja głowa jest spokojniejsza jak zaczynam sobie testowanie tak od 10 DPO.
    Często zamawiałam testy z easy@home ale ogólnie dość drogo wychodzą. Może któraś z was już w ciąży ma jakiś zapas nieużyty na sprzedaż? Lub może polecacie jakieś tanie testy z czułością 10?

Hej,
    ja mam chyba z 20 i chętnie oddam, za coś symbolicznego. Szkoda żeby się zmarnowały.

[email protected]

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ