Czy Ktoś miał podobnie? POMOCY
-
Mam problem. W 11 dniu cyklu pojawiło się delikatne krwawienie, ciemnobrązowe. Przy tym odczuwam delikatny ból jak na @. Czy zdarzyło Wam się tak?
Nigdy takie krwawienia po miesiączce nie występowały.
Biorę tylko Femibion natal i siemie lniane. Moje cykle 32 33 34 dniowe. pomocy -
Mycha myślę, ze plamienia śródcykliczne, o ile nie zdarzaja się za często, nie są niczym złym. Mogłoby to być plamienie owulacyjne, ale chyba za szybko na owulkę przy cyklach tej długości. Tak czy siak, warto powiedzieć o tym ginowi, żeby się nie zamartwiać.
Mychaa22 lubi tę wiadomość
-
Mogła też owulacja w tym cyklu być wcześniej i cykl będzie krótszy. Tak samo jak Lili uważam że trzeba powiedzieć o tym lekarzowi.
-
Kilka razy ja miałam podobnie. 9 i 10 dzień cyklu (kilka dni przed owu.). Wprawdzie u mnie było to delikatne, jasne plamienie, ale myślę, że powód może być podobny Znalazłam w necie informację, że to może być część wydzieliny z macicy, która zatrzymała się w pochwie i wydostaje się z niej 2–3 dni po ustaniu krwawienia. Jednak jeśli masz możliwość skonsultuj się ze swoim lekarzem ginekologiem Powodów plamień może być wiele.
weronika86, Mychaa22 lubią tę wiadomość
-
moze skrocil sie cykl? od kiedy bierzesz siemie ? ono ma fitoestrogeny choc w malych ilosciach, jesli jestes wrazliwa na estrogeny mogl wywolac wczesniejsza owulacje...zobaczymy jutro jak bedzie z tempka... munirka tez moze miec racje.
-
weronika86 wrote:moze skrocil sie cykl? od kiedy bierzesz siemie ? ono ma fitoestrogeny choc w malych ilosciach, jesli jestes wrazliwa na estrogeny mogl wywolac wczesniejsza owulacje...zobaczymy jutro jak bedzie z tempka... munirka tez moze miec racje.
-