X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czy Ktoś miał podobnie? POMOCY
Odpowiedz

Czy Ktoś miał podobnie? POMOCY

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mychaa22 Przyjaciółka

Wysłany: 5 lutego 2014, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam problem. W 11 dniu cyklu pojawiło się delikatne krwawienie, ciemnobrązowe. Przy tym odczuwam delikatny ból jak na @. Czy zdarzyło Wam się tak?
    Nigdy takie krwawienia po miesiączce nie występowały.
    Biorę tylko Femibion natal i siemie lniane. Moje cykle 32 33 34 dniowe. pomocy :(:(:(:(

• Mychaa22 Przyjaciółka

Wysłany: 5 lutego 2014, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :(

• Lili Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mycha myślę, ze plamienia śródcykliczne, o ile nie zdarzaja się za często, nie są niczym złym. Mogłoby to być plamienie owulacyjne, ale chyba za szybko na owulkę przy cyklach tej długości. Tak czy siak, warto powiedzieć o tym ginowi, żeby się nie zamartwiać.

Mychaa22 lubi tę wiadomość

• vanessa Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mogła też owulacja w tym cyklu być wcześniej i cykl będzie krótszy. Tak samo jak Lili uważam że trzeba powiedzieć o tym lekarzowi.

7 lat walki o Ciebie Kruszynko...

201701271765.png

(*) Aniołek Madzia 7 tc luty 2020 - w moim sercu pozostaniesz na zawsze
  • munirka Przyjaciółka

Wysłany: 5 lutego 2014, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kilka razy ja miałam podobnie. 9 i 10 dzień cyklu (kilka dni przed owu.). Wprawdzie u mnie było to delikatne, jasne plamienie, ale myślę, że powód może być podobny :) Znalazłam w necie informację, że to może być część wydzieliny z macicy, która zatrzymała się w pochwie i wydostaje się z niej 2–3 dni po ustaniu krwawienia. Jednak jeśli masz możliwość skonsultuj się ze swoim lekarzem ginekologiem :) Powodów plamień może być wiele.

weronika86, Mychaa22 lubią tę wiadomość

hjo0q0v.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moze skrocil sie cykl? od kiedy bierzesz siemie ? ono ma fitoestrogeny choc w malych ilosciach, jesli jestes wrazliwa na estrogeny mogl wywolac wczesniejsza owulacje...zobaczymy jutro jak bedzie z tempka... munirka tez moze miec racje.

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Mychaa22 Przyjaciółka

Wysłany: 5 lutego 2014, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane jesteście!
    Dziękuję
    zobaczę jutro
    buziaczki

• Mychaa22 Przyjaciółka

Wysłany: 5 lutego 2014, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    moze skrocil sie cykl? od kiedy bierzesz siemie ? ono ma fitoestrogeny choc w malych ilosciach, jesli jestes wrazliwa na estrogeny mogl wywolac wczesniejsza owulacje...zobaczymy jutro jak bedzie z tempka... munirka tez moze miec racje.
    a siemie biore od 25 stycznia czyli 9 dni

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ