Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czy macie dużo śluzu w trakcie cyklu
Odpowiedz

Czy macie dużo śluzu w trakcie cyklu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ann12 Przyjaciółka

Wysłany: 5 sierpnia 2024, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, jak jest u Was z ilością śluzu podczas cyklu? Wcześniej miałam wrażenie że codziennie coś ze mnie wychodzi jak niepłodny śluz to płodny kiedy była owulka. Tak że zawsze musiałam używać wkładek bo nie wyrobilabym z wymianą bielizny. A teraz mam sucho od kilku dni.

6.2024 10tc 💔
    10.2024 cb 💔

4.12 - 6w5d, 0.83cm CRL, 125 bpm
    31.12 - 10w5d, 3.84cm CRL, 178 bpm
    13.01 - 12w6d, 6,6cm, 165 bpm

MTHFR hetero
    PAI-1 hetero

preg.png[/url]
  • Saferka Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2024, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cykle mogą się różnić od siebie. A co kobieta to inny cykl i inny śluz, to w dużej mierze indywidualna sprawa, a organizm czasami potrafi płatać nam figle 🤔

Starania o pierwsze bobo 2024r. 🍀
    👩🏽27 :
    ✅ Wszystko w normie, AMH - 2,44 (12/2024), 2,44 (06/2025)

🧔🏽‍♂️30 :
    morfo - 0% ❌( 12/2024), -> 2% (04/2025)
    HBA - 86%,
    ruch postępowy - 40,1 %

🍀06/2025 ➡️ kwalifikacja IVF ✅🍀
    📅 16.07 Transfer - 4.1.1. Beta <0,2
    Na zimowisku ❄️❄️❄️

Not all miracles are loud. Some grow in silence. 🌿💛
  • Wojcinka Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2024, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ann12 wrote:
    Hej, jak jest u Was z ilością śluzu podczas cyklu? Wcześniej miałam wrażenie że codziennie coś ze mnie wychodzi jak niepłodny śluz to płodny kiedy była owulka. Tak że zawsze musiałam używać wkładek bo nie wyrobilabym z wymianą bielizny. A teraz mam sucho od kilku dni.
    Ogólnie nie zaleca się używania wkładek bo to takie zamknięte koło i im więcej wkładek używasz tym mniej przewiewu masz i tym więcej śluzu pochwa produkuje . Na początku bez wkładek może ci się wydawać ciężko ale dość szybko powinnaś ich wcale nie potrzebować

Życie na pustyni📍Abu Dhabi
    35 👩 🧔‍♂️32
    • 2015-2017 - starania z ex: 17cs, 2 poronienia
    • 2021 - powrót do starań po 4 latach przerwy
    🌸 Maya z 2cs 💛 15/03/2022
    • 2024 - starania o rodzeństwo
    🌸 Lea z 4cs 💛 12/07/2025

Rodzina w komplecie 👨‍👩‍👧‍👦💗

age.png

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ