X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czy macie dużo śluzu w trakcie cyklu
Odpowiedz

Czy macie dużo śluzu w trakcie cyklu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ann12 Przyjaciółka

Wysłany: 5 sierpnia 2024, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, jak jest u Was z ilością śluzu podczas cyklu? Wcześniej miałam wrażenie że codziennie coś ze mnie wychodzi jak niepłodny śluz to płodny kiedy była owulka. Tak że zawsze musiałam używać wkładek bo nie wyrobilabym z wymianą bielizny. A teraz mam sucho od kilku dni.

6.2024 10tc 💔
    10.2024 cb 💔

4.12 - 6w5d, 0.83cm CRL, 125 bpm
    31.12 - 10w5d, 3.84cm CRL, 178 bpm
    13.01 - 12w6d, 6,6cm, 165 bpm

MTHFR hetero
    PAI-1 hetero

preg.png[/url]
  • Saferka Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2024, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cykle mogą się różnić od siebie. A co kobieta to inny cykl i inny śluz, to w dużej mierze indywidualna sprawa, a organizm czasami potrafi płatać nam figle 🤔

Starania o pierwsze bobo 2024r. 🍀
    👩🏽27 🧔🏽‍♂️30 🐶 3
    ❤️2021r.
    💊 kwas foliowy

✅ TSH, cytologia, progesteron 7dpo - 20,90 ng/ml, estradiol - 164,00 pg/ml, morfologia.
    AMH - 2,44 (12.2024)

2025r. 🤞🏻
  • Wojcinka Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2024, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ann12 wrote:
    Hej, jak jest u Was z ilością śluzu podczas cyklu? Wcześniej miałam wrażenie że codziennie coś ze mnie wychodzi jak niepłodny śluz to płodny kiedy była owulka. Tak że zawsze musiałam używać wkładek bo nie wyrobilabym z wymianą bielizny. A teraz mam sucho od kilku dni.
    Ogólnie nie zaleca się używania wkładek bo to takie zamknięte koło i im więcej wkładek używasz tym mniej przewiewu masz i tym więcej śluzu pochwa produkuje . Na początku bez wkładek może ci się wydawać ciężko ale dość szybko powinnaś ich wcale nie potrzebować

Życie na pustyni📍Abu Dhabi
    34 👩 🧔‍♂️31
    • 2015-2017 - starania z ex: 17cs, 2 poronienia
    • 2021 - powrót do starań po 4 latach przerwy
    🌸 córeczka z 2cs 💛
    • 2024 - starania o rodzeństwo
    🌸 4cs - 20/11 ⏸️
    30/04 - 1026g 🩷 148 bpm
    26/05 - 1478g - spowolniony przyrost + wykryta nieprawidłowość w serduszku - powtórka badań/kontrola 10/06 🤞🙏

age.png

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ