X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czy macie dużo śluzu w trakcie cyklu
Odpowiedz

Czy macie dużo śluzu w trakcie cyklu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ann12 Przyjaciółka

Wysłany: 5 sierpnia 2024, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, jak jest u Was z ilością śluzu podczas cyklu? Wcześniej miałam wrażenie że codziennie coś ze mnie wychodzi jak niepłodny śluz to płodny kiedy była owulka. Tak że zawsze musiałam używać wkładek bo nie wyrobilabym z wymianą bielizny. A teraz mam sucho od kilku dni.

6.2024 10tc 💔
    10.2024 cb 💔

4.12 - 6w5d, 0.83cm CRL, 125 bpm
    31.12 - 10w5d, 3.84cm CRL, 178 bpm
    13.01 - 12w6d, 6,6cm, 165 bpm

MTHFR hetero
    PAI-1 hetero

preg.png[/url]
  • Saferka Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2024, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cykle mogą się różnić od siebie. A co kobieta to inny cykl i inny śluz, to w dużej mierze indywidualna sprawa, a organizm czasami potrafi płatać nam figle 🤔

Starania o pierwsze bobo 2024r. 🍀
    👩🏽27 :
    ✅ Wszystko w normie, AMH - 2,44 (12/2024), 2,44 (06/2025)

🧔🏽‍♂️30 :
    morfo - 0% ❌( 12/2024), -> 2% (04/2025)
    HBA - 86%,
    ruch postępowy - 40,1 %

🍀06/2025 ➡️ kwalifikacja IVF ✅🍀
    30.06 ➡️ stymulacja - Menopur, Cetrotide
    Monitoring ➡️ 07.07, Punkcja ➡️ 11.07
    📅 16.07 Transfer - 4.1.1. ✨🙏🏻
    Na zimowisku ❄️❄️❄️

Not all miracles are loud. Some grow in silence. 🌿💛
  • Wojcinka Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2024, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ann12 wrote:
    Hej, jak jest u Was z ilością śluzu podczas cyklu? Wcześniej miałam wrażenie że codziennie coś ze mnie wychodzi jak niepłodny śluz to płodny kiedy była owulka. Tak że zawsze musiałam używać wkładek bo nie wyrobilabym z wymianą bielizny. A teraz mam sucho od kilku dni.
    Ogólnie nie zaleca się używania wkładek bo to takie zamknięte koło i im więcej wkładek używasz tym mniej przewiewu masz i tym więcej śluzu pochwa produkuje . Na początku bez wkładek może ci się wydawać ciężko ale dość szybko powinnaś ich wcale nie potrzebować

Życie na pustyni📍Abu Dhabi
    34 👩 🧔‍♂️31
    • 2015-2017 - starania z ex: 17cs, 2 poronienia
    • 2021 - powrót do starań po 4 latach przerwy
    🌸 Maya z 2cs 💛 15/03/2022
    • 2024 - starania o rodzeństwo
    🌸 Lea z 4cs 💛 12/07/2025

Rodzina w komplecie 👨‍👩‍👧‍👦💗

age.png

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ