X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czy macie dużo śluzu w trakcie cyklu
Odpowiedz

Czy macie dużo śluzu w trakcie cyklu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ann12 Przyjaciółka

Wysłany: 5 sierpnia 2024, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, jak jest u Was z ilością śluzu podczas cyklu? Wcześniej miałam wrażenie że codziennie coś ze mnie wychodzi jak niepłodny śluz to płodny kiedy była owulka. Tak że zawsze musiałam używać wkładek bo nie wyrobilabym z wymianą bielizny. A teraz mam sucho od kilku dni.

6.2024 10tc 💔
    10.2024 cb 💔

4.12 - 6w5d, 0.83cm CRL, 125 bpm
    31.12 - 10w5d, 3.84cm CRL, 178 bpm
    13.01 - 12w6d, 6,6cm, 165 bpm

MTHFR hetero
    PAI-1 hetero

preg.png[/url]
  • Saferka Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2024, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cykle mogą się różnić od siebie. A co kobieta to inny cykl i inny śluz, to w dużej mierze indywidualna sprawa, a organizm czasami potrafi płatać nam figle 🤔

Starania o pierwsze bobo 2024r. 🍀
    👩🏽27 🧔🏽‍♂️30 🐶 3
    ❤️2021r.
    💊 kwas foliowy

✅ TSH, cytologia, progesteron 7dpo - 20,90 ng/ml, estradiol - 164,00 pg/ml, morfologia.
    AMH - 2,44 (12.2024)

2025r. 🤞🏻
  • Wojcinka Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2024, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ann12 wrote:
    Hej, jak jest u Was z ilością śluzu podczas cyklu? Wcześniej miałam wrażenie że codziennie coś ze mnie wychodzi jak niepłodny śluz to płodny kiedy była owulka. Tak że zawsze musiałam używać wkładek bo nie wyrobilabym z wymianą bielizny. A teraz mam sucho od kilku dni.
    Ogólnie nie zaleca się używania wkładek bo to takie zamknięte koło i im więcej wkładek używasz tym mniej przewiewu masz i tym więcej śluzu pochwa produkuje . Na początku bez wkładek może ci się wydawać ciężko ale dość szybko powinnaś ich wcale nie potrzebować

Życie na pustyni📍Abu Dhabi
    34 👩 🧔‍♂️31
    2015-2017 - starania z ex: 17cs, 2 poronienia
    2021 - powrót do starań po 4 latach przerwy
    🌸 córeczka z 2cs 💛
    2024 - starania o rodzeństwo
    🌸 4cs - 20/11 ⏸️
    17/01 - CRL 6,4 ♥️ 153bpm / ryzyka niskie
    NIPT - Zdrowa DZIEWCZYNKA 🩷🥳
    11/02 - następna wizyta 🤞

age.png

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ