czy mam panikowac starania-owulacja-krwawienie
-
nick nieaktualnyDziewczyny potrzebuje pomocy. 1.03 mialam 1d okresu z kalkulatora przy moich 29 cyklach wynikalo ze czas na seks to12-15owul i 16 na wypadek opoznienia tak tez robilismy takze 13 wyjechalam na narty na tydz zaobserwowalam ze sluz plodny wystapil 15/16 takze owulka sie pewnie przesunela ale kontynuowalismy starania chcialsm zrobic bete 1-2 kwietnia s dzis zobaczylam na majtkach krew wprawdzie nie duzo bo to kwadrat 2cm na 2cm ale czy to znaczy ze sie nie udalo i okres przyszedl wczesnirj? Co robic bo zaczynam psnikowac mialysie cos takiego?
-
nick nieaktualny
-
Nie miałam takiej sytuacji bo nie umie jeździeć na nartach i okresu nie wyliczam kalkulatorem tylko organizm sam decyduje u mnie kiedy mam dostać @
Seksu nie uprawiamy kiedy na to czas tylko kiedy mamy ochotę. Niestety nie pomogę
P.S. Na forum nikt nie wie czy jesteś w ciąży.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 12:52
Maialen, Ewa99, KMK, lauda., sylwiaśta159, WiedźmaMaKota, Maczek, camila, wredota lubią tę wiadomość
-
Infinity, jak masz panikowac,to lepiej zrob test lub bete, ewentualnie umow sie do gina i bedziesz miala jasnosc. Ja tez mialam wczoraj troche krwi, dzis plamienia,ale nie dajmy sie zwariowac. Plamienia w ciazy wystepuja dosc rzadko. Luzuj gume i rob testy,idz do lekarza lub czekaj na rozwoj sytuacji.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 12:54
-
Myślę, że pojawienie się okresu nie powinno być powodem do paniki.
Chyba, że jest to twoja pierwsza miesiączka. To może być dla niektórych dziewczyn stresująca sytuacja.momo1009, Ewa99, lauda., Mona_M, mar, Blondik, Katarzyna87, sylwiaśta159, WiedźmaMaKota, Maczek lubią tę wiadomość
-
Maialen wrote:Krew na majtkach w kształcie kwadratu o wymiarach 2cm na 2cm?? A dobrze zmierzylas?
Infinity dla pewności możesz zrobić test, ale najbardziej prawdopodobne jest jednak to, że @ przyszła wczesniejMaialen lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualnyJezeli nie masz nic do powiedzenia to nie pisz- troche zrozumienia dla nerwow.. plamka na majtkach ot co ok 2 cm przesadzilam z kwadratem..kocham sie tez jak mam ochote ale ten miesiac byl mega wazny bo jak nie zaszlam teraz to najblizsza szanse mam za 2 lata- leczenie biologiczne partnera i nie ma mowy o zajsci w ciaze tak powiedziala lekarka ze wzgledu na olbrzymie ryzyko wad genetycznych... Dlatego nie wiem co robic chchcialabym zrobic nete ale czy to nie za wczesnie czy da prawidlowy wynik?
-
Rozumiem
Myślę, że nie za wcześnie, że już coś powinno wyjść.
Choć tego ile by u Ciebie trwała wędrówka (tu mi brakuje fachowego słowa) od momentu zapłodnienia do zagnieżdżenia nikt nie przewidzi, a to ma kluczowe znaczenie dla wyniku testu
PS. Wyjazd na narty, jeśli na dużą wysokość mógł tu mieć znaczenie i coś namieszać w organizmie (zmiana ciśnienia), nawet rozmawiałam o tym ostatnio z jedna lekarką, akurat nie ginekologiemWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 13:31
********Gang 18+********
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Carmen1724 wrote:Momo1009 taka wędrówka trwa zwykle od tygodnia do 2.
To co napisałaś właśnie potwierdza, że nie da się przewidzieć, czy beta już wyjdzie********Gang 18+********
nick nieaktualny
-
Sytuacja z czekaniem 2 lata ze względu na leczenie - niewesoła.
Jednak słowa jakimi opisałaś Twój cykl mnie rozbroiły
Nie zazdroszczę kwadratu 2x2cm, z moich @ plam można było przynajmniej wróżyć, jak z wosku na andrzejkiMaialen, miszkaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-