X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czy mogą być żółte dni płodne
Odpowiedz

Czy mogą być żółte dni płodne

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • iiiczka Nowa

Wysłany: 15 listopada 2020, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny cykle mam 30-32 dniowe od 12 dc mam rozciągliwy śluz ale wydaje mi się że 13 dc miałam owulacje w ten dzień wystąpiło bardzo dużo śluzu rozciągliwego ale żółtego pierwszy raz mi się tak zdarzyło zawsze mam jak kurze jajko. (18dc) był żółty i wciąż rozciągliwy dzisiaj (19dc) jest biały czasami bardziej mętny ale nadal mocno rozciągliwy nie wiem o co chodzi bardzo obserwuję swój cykl i po owulacji zawsze mam biały śluz i konsystencji twarożku i nie jest rozciągliwy dodam że staramy się o dzidziusia i próbujemy się przytulać co 2 dni teraz od 2 dni nic bo chciałam bserwować właśnie swój śluz.Czy owulacja mogła się przesunąć aż tyle? I teraz dopiero zaczną się dni płodne i mogłam się pomylić? (mam różnie owulacje w ciążę w którą zaszłam i poroniłam był to 14dc)

• iiiczka Nowa

Wysłany: 15 listopada 2020, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ??

• Angie1985 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2020, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżeli śluz nagle zróbił się żółty a wcześniej taki nie bywał to może być infekcja bakteryjna. Lepiej skonsultować się z lekarzem.

iiiczka lubi tę wiadomość

mhsvej28dzyxqzel.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ