X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czy mogę być w ciąży??
Odpowiedz

Czy mogę być w ciąży??

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ania0050 Nowa

Wysłany: 8 czerwca 2024, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje cykle przeważnie trwają od 25 do 29 dni, najdłuższy trwał 31 dziś jest mój 38 dzień cyklu i kompletnie nic mnie nie boli nie mam powiększonych piersi ani bolesnych sutków (zawsze przed @ okropnie mnie bolały tak samo podbrzusze) robiłam testy w 33 i 35 dniu cyklu ale z drugiego moczu nie porannego i oba były negatywne, śluz jest jak na owulacje na zmiane z wodnistym. Nie wiem co o tym myśleć vzy któraś z was tak miała? Czy to może być ciąża?

• Jvvliett Ekspertka

Wysłany: 8 czerwca 2024, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę że powinnaś poczekać kilka dni i jeszcze raz zrobić test a jak @ dalej nie będzie to pójść do gina. Albo pójdź na betę będziesz miała pewność 😃

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2024, 16:14

• Butterfly23 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2024, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania0050 wrote:
    Moje cykle przeważnie trwają od 25 do 29 dni, najdłuższy trwał 31 dziś jest mój 38 dzień cyklu i kompletnie nic mnie nie boli nie mam powiększonych piersi ani bolesnych sutków (zawsze przed @ okropnie mnie bolały tak samo podbrzusze) robiłam testy w 33 i 35 dniu cyklu ale z drugiego moczu nie porannego i oba były negatywne, śluz jest jak na owulacje na zmiane z wodnistym. Nie wiem co o tym myśleć vzy któraś z was tak miała? Czy to może być ciąża?
    Tu nie ma co myśleć tylko trzeba iść zrobić betę.

03.2023💔 6tc
    03.2025 💔 7tc (ET 5.1.2)
    07.2025 💔 6tc (FET 3.1.1) 👧🏼
    10.2025 💔 6tc (FET 3.1.2)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ