X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czy mogę być w ciąży??
Odpowiedz

Czy mogę być w ciąży??

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ania0050 Nowa

Wysłany: 8 czerwca 2024, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje cykle przeważnie trwają od 25 do 29 dni, najdłuższy trwał 31 dziś jest mój 38 dzień cyklu i kompletnie nic mnie nie boli nie mam powiększonych piersi ani bolesnych sutków (zawsze przed @ okropnie mnie bolały tak samo podbrzusze) robiłam testy w 33 i 35 dniu cyklu ale z drugiego moczu nie porannego i oba były negatywne, śluz jest jak na owulacje na zmiane z wodnistym. Nie wiem co o tym myśleć vzy któraś z was tak miała? Czy to może być ciąża?

• Jvvliett Ekspertka

Wysłany: 8 czerwca 2024, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę że powinnaś poczekać kilka dni i jeszcze raz zrobić test a jak @ dalej nie będzie to pójść do gina. Albo pójdź na betę będziesz miała pewność 😃

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2024, 16:14

• Butterfly23 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2024, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania0050 wrote:
    Moje cykle przeważnie trwają od 25 do 29 dni, najdłuższy trwał 31 dziś jest mój 38 dzień cyklu i kompletnie nic mnie nie boli nie mam powiększonych piersi ani bolesnych sutków (zawsze przed @ okropnie mnie bolały tak samo podbrzusze) robiłam testy w 33 i 35 dniu cyklu ale z drugiego moczu nie porannego i oba były negatywne, śluz jest jak na owulacje na zmiane z wodnistym. Nie wiem co o tym myśleć vzy któraś z was tak miała? Czy to może być ciąża?
    Tu nie ma co myśleć tylko trzeba iść zrobić betę.

03.2023💔 8tc 👼

01/25- IVF
    08.01- 💉 start stymulacji
    20.01- punkcja —> pobrano 7🥚—> zapłodnionych 5🥚
    25.01 ET 5.1.2 (+EG)
    7dpt 22,87 🥹| 8dpt 31,9 prog 118 ng/ml| 10dpt 66,5
    Walcz maluszku 🙏🍀
    💊 encorton, acard, utrogestan, clexane
    Mamy ❄️❄️ (3.1.1 i 3.1.2)

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ