Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czy mogę mieć nadzieje?
Odpowiedz

Czy mogę mieć nadzieje?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Karokao Nowa

Wysłany: 22 października 2017, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drogie dziewczyny,
    w maju samoistnie poroniłam - pusty pęcherzyk. Co miesiąc wariuje w pobliżu okresu. Tym razem jest inaczej. Okres miałam 4.10, owulacje 16.10, po około 5 dniach zauważyłam przezroczysty i jasno kremowy śluz - jest go mnóstwo, w dodatku kłuje mnie w podbrzuszu, boli, ciągnie, już sama nie wiem czy sobie wkręcam czy faktycznie jest coś na rzeczy. Miałyście coś takiego?

uwo9yx8drhoakq0x.png

26.05.2017r - samoistne poronienie - puste jajeczko
  • Existenz Autorytet

Wysłany: 23 października 2017, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak mam. I wiele osób zaciazonych nie wierzących jeszcze o tym i tych nieświadomych. To jak wróżenie z fusów ale nadzieje zawsze należy mieć.
    Pozdrawiam i trzymam kciuki

10.08. Irenka. 3700 i 56
    9m -9kg. 2 zabki.
    13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r
  • Minmin Przyjaciółka

Wysłany: 23 października 2017, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tego co poczytałam na forum, to może tak być! Kiedy testujesz?
    Trzymam kciuki!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2017, 08:36

16udvfxml8zdpf2e.png
    zrz63e5e9vi4fvwc.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2017, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia i daj znac!!
    Dla starajacych sie kazdy szczegół ma znaczenie

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ