Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czy mogę mieć nadzieje?
Odpowiedz

Czy mogę mieć nadzieje?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Karokao Nowa

Wysłany: 22 października 2017, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drogie dziewczyny,
    w maju samoistnie poroniłam - pusty pęcherzyk. Co miesiąc wariuje w pobliżu okresu. Tym razem jest inaczej. Okres miałam 4.10, owulacje 16.10, po około 5 dniach zauważyłam przezroczysty i jasno kremowy śluz - jest go mnóstwo, w dodatku kłuje mnie w podbrzuszu, boli, ciągnie, już sama nie wiem czy sobie wkręcam czy faktycznie jest coś na rzeczy. Miałyście coś takiego?

uwo9yx8drhoakq0x.png

26.05.2017r - samoistne poronienie - puste jajeczko
  • Existenz Autorytet

Wysłany: 23 października 2017, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak mam. I wiele osób zaciazonych nie wierzących jeszcze o tym i tych nieświadomych. To jak wróżenie z fusów ale nadzieje zawsze należy mieć.
    Pozdrawiam i trzymam kciuki

10.08. Irenka. 3700 i 56
    9m -9kg. 2 zabki.
    13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r
  • Minmin Przyjaciółka

Wysłany: 23 października 2017, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tego co poczytałam na forum, to może tak być! Kiedy testujesz?
    Trzymam kciuki!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2017, 08:36

16udvfxml8zdpf2e.png
    zrz63e5e9vi4fvwc.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2017, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia i daj znac!!
    Dla starajacych sie kazdy szczegół ma znaczenie

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ