X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czy mogę mieć nadzieje?
Odpowiedz

Czy mogę mieć nadzieje?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Karokao Nowa

Wysłany: 22 października 2017, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drogie dziewczyny,
    w maju samoistnie poroniłam - pusty pęcherzyk. Co miesiąc wariuje w pobliżu okresu. Tym razem jest inaczej. Okres miałam 4.10, owulacje 16.10, po około 5 dniach zauważyłam przezroczysty i jasno kremowy śluz - jest go mnóstwo, w dodatku kłuje mnie w podbrzuszu, boli, ciągnie, już sama nie wiem czy sobie wkręcam czy faktycznie jest coś na rzeczy. Miałyście coś takiego?

uwo9yx8drhoakq0x.png

26.05.2017r - samoistne poronienie - puste jajeczko
  • Existenz Autorytet

Wysłany: 23 października 2017, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak mam. I wiele osób zaciazonych nie wierzących jeszcze o tym i tych nieświadomych. To jak wróżenie z fusów ale nadzieje zawsze należy mieć.
    Pozdrawiam i trzymam kciuki

10.08. Irenka. 3700 i 56
    9m -9kg. 2 zabki.
    13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r
  • Minmin Przyjaciółka

Wysłany: 23 października 2017, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tego co poczytałam na forum, to może tak być! Kiedy testujesz?
    Trzymam kciuki!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2017, 08:36

16udvfxml8zdpf2e.png
    zrz63e5e9vi4fvwc.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2017, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia i daj znac!!
    Dla starajacych sie kazdy szczegół ma znaczenie

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ