X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czy mogę mieć nadzieje?
Odpowiedz

Czy mogę mieć nadzieje?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Karokao Nowa

Wysłany: 22 października 2017, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drogie dziewczyny,
    w maju samoistnie poroniłam - pusty pęcherzyk. Co miesiąc wariuje w pobliżu okresu. Tym razem jest inaczej. Okres miałam 4.10, owulacje 16.10, po około 5 dniach zauważyłam przezroczysty i jasno kremowy śluz - jest go mnóstwo, w dodatku kłuje mnie w podbrzuszu, boli, ciągnie, już sama nie wiem czy sobie wkręcam czy faktycznie jest coś na rzeczy. Miałyście coś takiego?

uwo9yx8drhoakq0x.png

26.05.2017r - samoistne poronienie - puste jajeczko
  • Existenz Autorytet

Wysłany: 23 października 2017, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak mam. I wiele osób zaciazonych nie wierzących jeszcze o tym i tych nieświadomych. To jak wróżenie z fusów ale nadzieje zawsze należy mieć.
    Pozdrawiam i trzymam kciuki

10.08. Irenka. 3700 i 56
    9m -9kg. 2 zabki.
    13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r
  • Minmin Przyjaciółka

Wysłany: 23 października 2017, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tego co poczytałam na forum, to może tak być! Kiedy testujesz?
    Trzymam kciuki!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2017, 08:36

16udvfxml8zdpf2e.png
    zrz63e5e9vi4fvwc.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2017, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia i daj znac!!
    Dla starajacych sie kazdy szczegół ma znaczenie

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ