Czy mogę zajść w ciążę?
-
To bardzo skuteczna metoda zachodzenia w ciążę, taki stosunek przerywany w dni płodne.
Dzięki temu, że ludzie myślą, że nie można zajść wtedy w ciążę, mam fajnego mężaAnia_84, vanessa, mana, Maczek, odrobinacheci, Marribell, momo1009 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jeszcze na długoooo przed wytryskiem (o ile któryś długo wytrzymuje, oczywiście) wydziela się preejakulat, w którym jest pod dostatkiem plemników, o czym rzecze nawet bogini Wikipedia.
A Ty masz idealny, płodny śluz, w którym plemniki długo mogą sobie pożyć.
Także ten... Możesz sobie już wliczać ten miesiąc jako pierwszy cykl starań o dziecko! Życzę dwóch kresek na teście Powodzenia!karolka22, Landryneczka, vanessa, mana, anja83, Mona_M, Shibuya lubią tę wiadomość
-
To jest forum dla starających sie dziewczyn i takie pytania mogą kogoś wyprowadzić z równowagi. Proponuje to pytanie zadać na forum Bravo Girl.
mana, aszka, Manieczka86, Tova33, Shibuya lubią tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
nick nieaktualny
-
zuzzi wrote:Jeszcze na długoooo przed wytryskiem (o ile któryś długo wytrzymuje, oczywiście) wydziela się preejakulat, w którym jest pod dostatkiem plemników, o czym rzecze nawet bogini Wikipedia.
A Ty masz idealny, płodny śluz, w którym plemniki długo mogą sobie pożyć.
Także ten... Możesz sobie już wliczać ten miesiąc jako pierwszy cykl starań o dziecko! Życzę dwóch kresek na teście Powodzenia!
zuzzi nic dodac nic ujac
-
nick nieaktualny
-
karolka22 wrote:nie planują ale bardzo by chcieli. Coś mi się wydaje, że koleżanka ma nie więcej jak 18 lat i małe pojęcie o planowaniu i zachodzeniu w ciąże..Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Tak, moja znajoma juz jest z 2. W ciazy w taki sposób.
Wydawałoby sie, ze to oczywista oczywistość, a jednak nie - ona ma 31 lat i twierdzi, ze wcześniej kilka lat tak sie "zabezpieczali" i nic:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 09:26
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-