X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne czy może mi ktoś wyliczyc moje dni plodne?
Odpowiedz

czy może mi ktoś wyliczyc moje dni plodne?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • patus1992 Przyjaciółka

Wysłany: 28 stycznia 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam , jak w tytule, miesiaczke dostalam 17.01 trwala do 20.01. poprzednia skonczyla sie 25.12, kalendarzyk mi mowi ze dni plodne juz mialam. ale to nie mozliwe, poniewaz sledze to testami.

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Testy owu nie mówią o tym że owulka jest ..tylko że sie zbliża a może nawet i jej ji być...masz regularne cykle?udostepnij wykres jeśli mierzysz tempke wtedy po tempce można poznac

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2014, 15:08

• patus1992 Przyjaciółka

Wysłany: 28 stycznia 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tzn chodzi o to,ze na tescie pojawila sie lekko blada druga kreska. Tak , wiem ,ze to znaczy ze sie zbliza. ALe kalendarzyk mowi zupelnie co innego. tak raczej regularne, potrafisz obliczyc dni plodne i nie plodne?

• Ezia90 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To, że druga kreska jest lekko blada znaczy, ze owulka sie zbliza, wiec dni płodnych jeszcze pewnie nie masz. Tak jak mowi Strazaczka90- udostepnij wykres, a doradzimy bo tak na oko to nie da rady cokolwiek powiedziec:)

dqprpx9i7rkxsl4h.pngex2b8ribq1mpge8u.png
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilu dniowe masz cykle?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ