X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne czy może mi ktoś wyliczyc moje dni plodne?
Odpowiedz

czy może mi ktoś wyliczyc moje dni plodne?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • patus1992 Przyjaciółka

Wysłany: 28 stycznia 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam , jak w tytule, miesiaczke dostalam 17.01 trwala do 20.01. poprzednia skonczyla sie 25.12, kalendarzyk mi mowi ze dni plodne juz mialam. ale to nie mozliwe, poniewaz sledze to testami.

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Testy owu nie mówią o tym że owulka jest ..tylko że sie zbliża a może nawet i jej ji być...masz regularne cykle?udostepnij wykres jeśli mierzysz tempke wtedy po tempce można poznac

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2014, 15:08

• patus1992 Przyjaciółka

Wysłany: 28 stycznia 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tzn chodzi o to,ze na tescie pojawila sie lekko blada druga kreska. Tak , wiem ,ze to znaczy ze sie zbliza. ALe kalendarzyk mowi zupelnie co innego. tak raczej regularne, potrafisz obliczyc dni plodne i nie plodne?

• Ezia90 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To, że druga kreska jest lekko blada znaczy, ze owulka sie zbliza, wiec dni płodnych jeszcze pewnie nie masz. Tak jak mowi Strazaczka90- udostepnij wykres, a doradzimy bo tak na oko to nie da rady cokolwiek powiedziec:)

dqprpx9i7rkxsl4h.pngex2b8ribq1mpge8u.png
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilu dniowe masz cykle?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ