- czy nareszcie się udało?
-
Witam. Chciałabym się poradzić 😊
Ostatnie krwawienie miałam 22.06,
05.07 miałam dużo rozciągliwego śluzu, i dzień przed (04. 07) aż do 11.07 kochaliśmy się z partnerem,
Od 12. 07 aż do dziś mam śluz mleczny rozciągliwy i uczucie wilgotności, w sobotę robiłam test i wyszedł negatywny,
Okres powinnam dostać 20.07 i nie wiem czy sa jakieś szanse czy się nam udało w staraniach, czy miałyście przed @ testy wychodziły negatywne a potem okazało się ze jesteście w ciazy?
Dodam jeszcze ze mam kłucie w prawym jajniku wzmożony apetyt, szyjke mam usytuowaną do połowy palca środkowego i jest lekko otwarta ale jestem po 1 porodzie i czytalam ze sie szyjka nie domyka juz ale ile jest w tym prawdy to nie wiem. Myślę że któraś z was miała taka sama sytuację i coś mi dopowie 🙂 -
Przechodzę to samo, dwa cykle temu miałam podobnie, dodatkowo w dzień przed miesiączką miałam mdłości, wyczulenie na zapachy, że przy sprzątaniu cifem omal nie zwymiotowalam, ból piersi, kawa mi śmierdziała, nie byłam w stanie wypić, niestety testy negatywne, okres się spóźnił.
Im dłużej ciągną się starania, tym więcej 'objawow' czuję, nie ma co się nakręcać, choć to strasznie trudne i czekać do dnia spodziewanej @.
Trzymam kciuki, oby się Tobie udało!
Powodzenia! -