X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czy nie za wcześnie na test?
Odpowiedz

Czy nie za wcześnie na test?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Meeegy91 Ekspertka

Wysłany: 5 lipca 2024, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. W lutym poronilam, wtedy udało się nam za 1 podejściem. Zaczęliśmy ponowne starania. We wtorek 25 czerwca wg kalendarzyka i testu owu miałam owulację. Kochaliśmy się we wtorek, środę i czwartek. Dziś jest 5 lipiec więc 10ty dzień po owulacji. Miałam test który niby wykrywa ciążę już 4 dni przed okresem ( powinnam dostać poniedziałek-wtorek) dziś go zrobiłam rano, niestety jest negatywny. Czy wynik już jest wiarygodny? Jak było u Was? Kiedy wyszedł wam 1 pozytywny test? Dziękuję i Pozdrawiam wszystkich :)

preg.png[/url]

14.01.24 ⏸
    27.02.24 ciąża obumarla, zabieg Łyżeczkowania💔
    06.24 ponowne rozpoczęcie starań
    19.10.24 ⏸
    05.11.24 CRL 3.87mm ❤105ud/min
    26.11.24 CRL 2.3 cm ❤ 181 ud / min
    17.12.24 CRL 5.5 cm ❤ 167 ud / min, USG prenatalne, wszystko na miejscu, pomiary ok, 95 % dziewczynka 🩷
    14.01 bez pomiaru CRL, ❤157 ud / min, z dziewczynki zrobił się chłopiec 💙
    04.02 badania połówkowe, 291 g , chłopiec 💙 wszystko na miejscu i odpowiada danemu tygodniowi
  • aszin Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2024, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meeegy91 wrote:
    Witam. W lutym poronilam, wtedy udało się nam za 1 podejściem. Zaczęliśmy ponowne starania. We wtorek 25 czerwca wg kalendarzyka i testu owu miałam owulację. Kochaliśmy się we wtorek, środę i czwartek. Dziś jest 5 lipiec więc 10ty dzień po owulacji. Miałam test który niby wykrywa ciążę już 4 dni przed okresem ( powinnam dostać poniedziałek-wtorek) dziś go zrobiłam rano, niestety jest negatywny. Czy wynik już jest wiarygodny? Jak było u Was? Kiedy wyszedł wam 1 pozytywny test? Dziękuję i Pozdrawiam wszystkich :)
    10dpo to jeszcze wcześnie, powtórz test za dwa dni :)

Starania o pierwszego 👶🏻
    08.2023r.

🚩Hashimoto
    🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
    🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
    ~~~~~~~~~~~~~~
    13.02.2024 ⏸️
    19.03.2024 💔💔 8tc
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    Stymulacja owulacji:
    1) Clo+Ovitrelle+Duphaston❌
    2) Clo+Ovitrelle+Luteina❌
    3) Clo+Luteina❌
    🔜 HSG

Przerwa w staraniach ⛔️

💉Neoparin+💊 Acard150

✨ 2025 ✨🙏
  • Arletka Przyjaciółka

Wysłany: 9 lipca 2024, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie zawsze testy wychodziły dopiero w terminie miesiączki

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ