X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czy nie za wcześnie na test?
Odpowiedz

Czy nie za wcześnie na test?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Meeegy91 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2024, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. W lutym poronilam, wtedy udało się nam za 1 podejściem. Zaczęliśmy ponowne starania. We wtorek 25 czerwca wg kalendarzyka i testu owu miałam owulację. Kochaliśmy się we wtorek, środę i czwartek. Dziś jest 5 lipiec więc 10ty dzień po owulacji. Miałam test który niby wykrywa ciążę już 4 dni przed okresem ( powinnam dostać poniedziałek-wtorek) dziś go zrobiłam rano, niestety jest negatywny. Czy wynik już jest wiarygodny? Jak było u Was? Kiedy wyszedł wam 1 pozytywny test? Dziękuję i Pozdrawiam wszystkich :)

preg.png[/url]

14.01.24 ⏸
    27.02.24 ciąża obumarla, zabieg Łyżeczkowania💔
    06.24 ponowne rozpoczęcie starań
    19.10.24 ⏸
    05.11.24 CRL 3.87mm ❤105ud/min
    26.11.24 CRL 2.3 cm ❤ 181 ud / min
    17.12.24 CRL 5.5 cm ❤ 167 ud / min, USG prenatalne, wszystko na miejscu, pomiary ok, 95 % dziewczynka 🩷
    14.01 bez pomiaru CRL, ❤157 ud / min, z dziewczynki zrobił się chłopiec 💙
    04.02 badania połówkowe, 291 g , chłopiec 💙 wszystko na miejscu i odpowiada danemu tygodniowi
    25.02 wszystko ok 💙 tylko podsłuchaliśmy serducho
    18.03 ważymy już 824 g 💙
  • aszin Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2024, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meeegy91 wrote:
    Witam. W lutym poronilam, wtedy udało się nam za 1 podejściem. Zaczęliśmy ponowne starania. We wtorek 25 czerwca wg kalendarzyka i testu owu miałam owulację. Kochaliśmy się we wtorek, środę i czwartek. Dziś jest 5 lipiec więc 10ty dzień po owulacji. Miałam test który niby wykrywa ciążę już 4 dni przed okresem ( powinnam dostać poniedziałek-wtorek) dziś go zrobiłam rano, niestety jest negatywny. Czy wynik już jest wiarygodny? Jak było u Was? Kiedy wyszedł wam 1 pozytywny test? Dziękuję i Pozdrawiam wszystkich :)
    10dpo to jeszcze wcześnie, powtórz test za dwa dni :)

Starania o pierwszego 👶🏻
    08.2023r.
    z przerwami

🚩Hashimoto z niedoczynnością tarczycy
    🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
    🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
    ✔️ AMH - 3,63ng/ml
    ~~~~~~~~~~~~~~
    13.02.2024 ⏸️
    19.03.2024 💔💔 8tc
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    Stymulacja owulacji:
    1) Clo+Ovitrelle+Duphaston❌
    2) Clo+Ovitrelle+Luteina❌
    3) Clo+Luteina❌

❌ od 03.25 walka z infekcjami 🫩
    🔜 HSG
    🔜 Klinika 06.25r.

💉Neoparin+💊 Acard150

✨ 2025 ✨🙏
  • Arletka Przyjaciółka

Wysłany: 9 lipca 2024, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie zawsze testy wychodziły dopiero w terminie miesiączki

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ